GSBasket Kültür Blogu(İsim Belirlendi)

Site ismi yarın alıncaktır.site ile ilgili çalışmalarda devam etmektedir.

Alperen veya Uğur msne girince bana yazın.

Site ile ilgili çalışmalara biraz hız verdik. Ve gelen yazıları yavaş yavaş siteye koymaya başlayacağız. Belli başlı bazı kategoriler belirlendi.

* Tarih(Dünya ve Türkiye Tarihi)
* Müzik(Konserler, eserler, sanatçıların hayatları)
* Sinema(İzlenmesi gerekenler, incelemeler vs.)
* Edebiyat-Felsefe(Düşünce yazıları, sanatçıların yaşamları, eserler, şiirler...)
* Sanat(Tiyatro, aktiviteler...)
* Yaşam(İnsan ile ilgili herşey)
* Bilim(Gelişmeler, haberler, yazılar...)

Bunların yanında mizah, fotoğraf gibi konularda yazılar olabilir. Yazıları özelden veya msn'den ulaştırabilirsinzi.

NOT: Bu arada site konusunda ve birçok teknik olayda bize yardımcı olan Uğur Abi(GÜVEN)ye de teşekkür ediyoruz.

Arkadaşlar, abi ve ablalar...

Uğur'dan şu dakikalarda özel mesaj alamayan ve blogda yazmak isteyen herkes, ismini buradan yahut özel mesajdan bana bildirebilir mi?

Çok teşekkür ederiz.

Sitenin içeriğinde arka planın mor olmasını tavsiye edebilirim :)
Galata'dan 2288 yıl önce yola çıkmış neslin evlatlarına yakışır Majestic rengi ;)

Muhalefet etmediğin zamanlar daha şirin görünüyorsun Burak. : ) Bu hali de tahminlerimin çok ötesinde hoş olmuş ama arka planın mor olması da farklı bir hava verebilir.

Bir de madem hedef kitle geniş tutulacak, logomuzu kullanmamak daha iyi olabilir.

Ben özel mesaj yolu ile ulaşmaya çalıştım. Ancak bazı aksaklıklar oldu. Bazı kişilere iki kez mesaj gelmiş olabilir yada arada bazı isimleri atlamış olabilirim. Bu yüzden şimdiden özür diliyorum.

Destekleriniz için de şimdiden teşekkürler...

blog konusunda bizden kat kat üstün arkadaşlar olduğu için sessiz kalmayı tercih etmiştim, bize de fikir sorulduğuna göre; elimden geleni yapmaya çalışırım. Meslek itibariyle edebiyat ve türkçe, şiir, mizah, gündeme dair yorumlar vb. konularda bizde bir şeyler üretmeye çalışırız ihtiyaç olursa.

Üç noktaların yerinde kullanılması, Türkçeye gösterilecek özeni şimdiden belli ediyor.

Attığınız bu adımı, başarıyla devam ettireceğinizden şüphem yok.

Onur Balcı Abi,

Uğur'un Türkçe'yi ne kadar güzel kullandığını biliyoruz zaten, sorun biraz bende. :)

Onur Yavuz Abi,

Şu anda logo dursun blog açılana kadar, blogun içerisinde yer almasın isterseniz. Zaten biz bizeyiz şimdilik. :)

Halil İbrahim' Alıntı:
blog konusunda bizden kat kat üstün arkadaşlar olduğu için sessiz kalmayı tercih etmiştim, bize de fikir sorulduğuna göre; elimden geleni yapmaya çalışırım. Meslek itibariyle edebiyat ve türkçe, şiir, mizah, gündeme dair yorumlar vb. konularda bizde bir şeyler üretmeye çalışırız ihtiyaç olursa.

Abi, desteğin için teşekkürler. Yazılarını merakla bekliyor olacağız.

Onur BALCI' Alıntı:
Üç noktaların yerinde kullanılması, Türkçeye gösterilecek özeni şimdiden belli ediyor.

Attığınız bu adımı, başarıyla devam ettireceğinizden şüphem yok.

Umarız dediğin gibi bu işi birlikte başarırız, abi.

Her ne kadar bizler Türkçe'ye dikkat etsek de sizler sayesinde de bir oto-kontrol mekanizması oluştu. Bu yüzden bu durumda sizlerinde katkıları var.

Teşekkürler...

Uğur ve Alperen, başlarda bu bloğun konusunu tam olarak bilmediğim için şey yazmadım konuya.Ama şimdi konular belli olduğuna göre müzik ve sinema konusuna ihtiyacınız varsa yazı yazabilirim.

İçi boş bir blog olmaması için yazılarınızı bekliyoruz. :)

Şu ana kadar yazılarını ulaştıran sn. Onur Yavuz, Halil İbrahim, Erdem Akkaş ve Yiğit Pazar'a da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Alperen yazılar özgün içerikler mi olacak yoksa mesela atıyorum bir sanatçının hayat hikayesini copy/paste mi yapacağız?

Ayrıca içeriklerde kalbimize yerleşmiş efsane film veya diziler hakkında da yazabilir miyiz?