GSBASKET.org Basketbol Organizasyonları

Re: GSBASKET.org Basketbol Turnuvası

Oyuncular ve foruma kayıt tarihleri : (Herhangi bir spekülasyona mahal vermemek adına)
1-Arda EZER Cmt Eyl 04, 2004 12:11 pm
2-Ömer Horzum Sal Oca 24, 2006 22:03 pm
3-Sertac TELCIOGLU Sal Ekm 25, 2005 8:53 am

Göztepe ' ye gelen Ali ydi galiba dimi.. O nerde ?
Barışlar filan vardı bu başlığa yazanlar. Onlarda gelsin oynayacak adam var baya ya.

Bu Arda abi Murat Abi ve Ömer'in takımı taş gibi olmuş valla. :)

Eser abi hızlı basketbol oynamazsanız ezerler sizi :p

O takım çoktan dağıldı Kerem... :D Lakers in malone lu hali gibi olurduk hiç gerek yok haha.
Yıldız marmara da çıkarsın bir takım :)

Ben oynayamam bi kere Zeki bile daha iyi benden :p

Ama size bir takım bulmaya çalışırım :)

Gelmek isterdim ama ölüm gibi geliyor cadde bostan geçen yaz nba madness için gitmiştim eve geldiğimde her yerim ağrıyordu!
Esenler'den oraya gelmek çok zor Avrupa yakasında bir organizasyon bekliyoruz!

beyler takımlar 3 erli olsun en iyisi budur kaldı ki amerika da 2 li yapılır hadi biz 3lü yapalım da yetenekler biraz geç ortaya çıksın..
biz 3 kişi geleceğiz anlaşacağımız bi saatte pazar günü..
yanlız diğer takımların hakikaten mucizeye inanıyorlarmı bilmiyorum ama ihtiyaçları olacak o gün :)
daly city old school vs. istanbul :)
bide takımlar falan gelen gelsin.turnuva yaparız...hatta bak murat biz oraya bi hafta daha gelelim sonra siz bu yakaya 2 hafta gelin arka arkaya
:):):):)

Arda EZER' Alıntı:
Oyuncular ve foruma kayıt tarihleri : (Herhangi bir spekülasyona mahal vermemek adına)
1-Arda EZER Cmt Eyl 04, 2004 12:11 pm
2-Ömer Horzum Sal Oca 24, 2006 22:03 pm
3-Sertac TELCIOGLU Sal Ekm 25, 2005 8:53 am

Efsane ikiliye efsane üçüncü. Heheh. Uzun olduk be. :) Hangimiz savunma yapacak yanlız, onu merak ediyorum? :)

Murat İnal' Alıntı:
Göztepe ' ye gelen Ali ydi galiba dimi.. O nerde ?

Tesüf ederim abi.Unutulmaya yüz tutmuşuz demek.Ben İzmirdeyim abi,eğitim-öğretim-ilim-irfan neyim sebebiylen... 8)

Olm herkes gelsin işte. Elbet takımlar kurulur. Bak Semih var mesala süper ceza şutörü.

3 erden olacaksa kimse kızmasın en azından bir hafta eski efsane (ilk gsbasket turnuvası şampiyonu takım) geri dönüyor

X-Spree-LewoQue

şimdi kaç takım var murat siz bi takım kuramadınız olympiakos gibisiniz :) 4 takım çıkar gibi 12 vatandaş bulursak sorun yok.
muratın dediği gibi herkes gelsin herkes oynar. gerekirse 4 lü yaparız gerekirse çift devreli lig usülü yaparız :) gene herkes oynar..

Bu organizasyon ne zaman olacak bu arada?
Bizim takım savunma yapabilirse pek durdurulamaz gibi geliyor da neyse artık bu kadar genc icinde de fazla iddialı da olmayalım :)

NOT : Kadrosunda "fizigi saglam ve bir o kadar da ayakları uzerinde cabuk" oyuncusu olmayan takımlara her ne kadar veteran da olsa Arda Ezer kabus gibi çökebilir, demedi demeyin ;)
In Your Nightmares !!!! :p

2009 abi 11 ay var büyük organizasyon ya şimdiden başlayalım diyoruz :)
valla abi ben göztepe yi bilmem caddebostanı bilmem ,yanlış anlama hakikaten beni bıraksan kadıköye gidemem oralara yani siz karar verin biz karşı yakadan geleceğiz onu da düşünün kendi aranızda tartın artıları eksileri siz karar verin biz uyarız ama bize yolu suyu iyice tarif etmelisiniz..