GSBASKET.org Basketbol Organizasyonları

Aykun Alan' Alıntı:
Öncelikle herkese yakın bir yer olması lazım öyle göztepe falan olmaz.Merkezi bir yer olması lazım.

Ya arkadaşlar siz Edirnekapı, Zincirlikuyu, Kurtköy yahut Esenler'de mi yaşıyorsunuz da İstanbul'da Göztepe merkezi olmuyor. Yapmayın yahu...

Ömer Horzum' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":1oll70nn]Öncelikle herkese yakın bir yer olması lazım öyle göztepe falan olmaz.Merkezi bir yer olması lazım.

Ya arkadaşlar siz Edirnekapı, Zincirlikuyu, Kurtköy yahut Esenler'de mi yaşıyorsunuz da İstanbul'da Göztepe merkezi olmuyor. Yapmayın yahu...[/quote:1oll70nn]
Maslak'a merkezi demeyen biri için Göztepeyi merkezi bulmak gözlerimin yaşarmasına neden oldu Ömerciğim.

Bugün basket oynadım biraz hamlamışım, klasik. bir atamadık üstümüzden şu hamlığı. :)

Abicim Anadolu'nun merkezi Bağdat Caddesi - Kadıköy kısmı, Avrupa'nın da Taksim'dir. Aksini mi iddia ettik?

Ayrıca hammallaşsan ne olur, hammallaşmasan ne olur...

Ömer Horzum' Alıntı:
Abicim Anadolu'nun merkezi Bağdat Caddesi - Kadıköy kısmı, Avrupa'nın da Taksim'dir. Aksini mi iddia ettik?

Ayrıca hammallaşsan ne olur, hammallaşmasan ne olur...
Bilemem orasını, ama yer olarak artık merkeziyetçilik anlamı değişiyor. Kimine göre maslak, sarıyer tarafı oluyor, kimine göre Bakırköy oluyor.

Ayrıca ikinci yazdığını da sadece senin kişilik, karakter bozukluğuna verdiğim için birşey yazmıcam.

Hamallaşsan ne olur, olmasan ne olur derken; iki kase de beni tutamazsın demek istemiştim ama neresinden anlamıştın. :) Garip garip bir şey yazmışsın yine, neyse.

Şu organizasyonlara uygun bir zamanda Kerem PORAZAN,Onur YAVUZ,Arda ÖZTÜRK(iskenderun,adana,ankara)anadolu tayfası olarak iştirak etmek isterim :)

Arda seni az çok tanıdığımı düşünüyordum ama yenilmeye bu kadar hevesli olduğunu bilmiyordum :)

Kerem 2200, sen 2000 km yol kat ederken ben de 900 km yol kat edeceğim. Yenilginin baş sorumlusu olacak kişi en az yolu kat edecek, buna vicdanım izin vermez :) Abi ben üç kişiyi de cebimden çıkarırım, siz sahada keyfinize bakın diyorsan o başka.

abi 3 kişiyi cebimden çıkarmam imkansız biliyorsun bende çakmıyorum fazla bir aktivite olsun demiştim öyle kalsa iyi olacak :)