GSBASKET.org Basketbol Organizasyonları

Re: GSBASKET.org Basketbol Turnuvası

Arda EZER' Alıntı:
Bu organizasyon ne zaman olacak bu arada?
Bizim takım savunma yapabilirse pek durdurulamaz gibi geliyor da neyse artık bu kadar genc icinde de fazla iddialı da olmayalım :)

NOT : Kadrosunda "fizigi saglam ve bir o kadar da ayakları uzerinde cabuk" oyuncusu olmayan takımlara her ne kadar veteran da olsa Arda Ezer kabus gibi çökebilir, demedi demeyin ;)
In Your Nightmares !!!! :p

Fizik varda boyu alabilirmiyim Arda abi =)

Eser nerde oturuyosunuz.. neyle geçiceksiniz karşıya ? ona göre anlatiyim iki yeri de ..zaten araları 5 dk yürüyerek iki sahanın..

levent biz bostancı deniz otobüsüne bineriz diye konuşmuştuk oradan murat ben sizi alırım dedi ama.sen genede bize bir yol göster iskeleden(kadıköy) yakın bize biz balatta oturuyoruz.bize 2 vesayit olsun fazla olmasın :)

eğer deniz otobüsüyle bostancıya gelirseniz bende Murat'la oluyorum zaten..evlerimiz 5 dk kendisiyle burdan beraber gideriz..eğer kadıköy e gelirseniz -ki gelmeyin bostancı daha mantıklı.. :) fakat geldiniz diyelim kadıköy'e vapurla, orda zaten görürsünüz hemen sağ da sarı dolmuşlar var..ona binip bizi caddebostan migrosta indirirmisiniz dersen o da tamamdir..15 dk ya ordasınız..sizde görürsünüz zaten sağda kocaman migros'u..

Levent ÖKTENER' Alıntı:
eğer deniz otobüsüyle bostancıya gelirseniz bende Murat'la oluyorum zaten..evlerimiz 5 dk kendisiyle burdan beraber gideriz..eğer kadıköy e gelirseniz -ki gelmeyin bostancı daha mantıklı.. :) fakat geldiniz diyelim kadıköy'e vapurla, orda zaten görürsünüz hemen sağ da sarı dolmuşlar var..ona binip bizi caddebostan migrosta indirirmisiniz dersen o da tamamdir..15 dk ya ordasınız..sizde görürsünüz zaten sağda kocaman migros'u..
tamam o zaman bostancı yoluyla geliriz siz bizi alırsınız! :)

Avrupa yakasında Emlak Bankası tesislerinde falan maç ayarlıcak veya isteyen olursada bekliyorum onları :p Artık mesaj alınmıştır umarım hep kendinize müslüman olmayın canım :p

Barış Çamur' Alıntı:
[quote="Arda EZER":3fg6rub0]Bu organizasyon ne zaman olacak bu arada?
Bizim takım savunma yapabilirse pek durdurulamaz gibi geliyor da neyse artık bu kadar genc icinde de fazla iddialı da olmayalım :)

NOT : Kadrosunda "fizigi saglam ve bir o kadar da ayakları uzerinde cabuk" oyuncusu olmayan takımlara her ne kadar veteran da olsa Arda Ezer kabus gibi çökebilir, demedi demeyin ;)

Fizik varda boyu alabilirmiyim Arda abi =)[/quote:3fg6rub0]

Boy öyle fazla değil ama zaten boyum hic yoksa 10 cm. daha atsaydı şu anda profesyonel olarak oynuyor olurdum :) Asagı yukarı 1.85 cm. diyebiliriz boya Barış.

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Barış Çamur":2ce11s8r][quote="Arda EZER":2ce11s8r]Bu organizasyon ne zaman olacak bu arada?

Fizik varda boyu alabilirmiyim Arda abi =)[/quote:2ce11s8r]

Boy öyle fazla değil ama zaten boyum hic yoksa 10 cm. daha atsaydı şu anda profesyonel olarak oynuyor olurdum :) Asagı yukarı 1.85 cm. diyebiliriz boya Barış.[/quote:2ce11s8r]

175 ve size 4 olan bir guard seni tutarmı :)
Yok eğer tutamaz diyorsan hiç bulaşmıcamda :D

Barış Çamur' Alıntı:
[quote="Arda EZER":wphesmfs][quote="Barış Çamur":wphesmfs]

Fizik varda boyu alabilirmiyim Arda abi =)

Boy öyle fazla değil ama zaten boyum hic yoksa 10 cm. daha atsaydı şu anda profesyonel olarak oynuyor olurdum :) Asagı yukarı 1.85 cm. diyebiliriz boya Barış.[/quote:wphesmfs]

Yok eğer tutamaz diyorsan hiç bulaşmıcamda :D[/quote:wphesmfs]

1.75 cm. i anladım da size 4 ü anlayamadım. 4 numara mevkii oynayabilecek size a mı sahibim diyorsun yani?

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Barış Çamur":21577g05][quote="Arda EZER":21577g05]

Boy öyle fazla değil ama zaten boyum hic yoksa 10 cm. daha atsaydı şu anda profesyonel olarak oynuyor olurdum :) Asagı yukarı 1.85 cm. diyebiliriz boya Barış.

Yok eğer tutamaz diyorsan hiç bulaşmıcamda :D[/quote:21577g05]

1.75 cm. i anladım da size 4 ü anlayamadım. 4 numara mevkii oynayabilecek size a mı sahibim diyorsun yani?[/quote:21577g05]

Yok size 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 diye sıralama varda.. :)

Size 4 yani orta - medium large karışımı bir fizik var =)

Tutmaya kalkışıcamda yoksa hiç bulaşmıyım diyorum :D

Barış Çamur' Alıntı:
[quote="Arda EZER":1q2brhae][quote="Barış Çamur":1q2brhae]

Yok eğer tutamaz diyorsan hiç bulaşmıcamda :D

1.75 cm. i anladım da size 4 ü anlayamadım. 4 numara mevkii oynayabilecek size a mı sahibim diyorsun yani?[/quote:1q2brhae]

Yok size 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 diye sıralama varda.. :)

Size 4 yani orta - medium large karışımı bir fizik var =)

Tutmaya kalkışıcamda yoksa hiç bulaşmıyım diyorum :D[/quote:1q2brhae]

Bu sıralamayı ilk defa duyuyorum. En fazla 6 oluyorsa beni 5 olarak sayabilirsin herhalde. Pek anlamasam da boyle cevaplayalım soruyu.

Ömer Horzum' Alıntı:
Net söylüyorum, 190.'dan aşağı kimse tutamaz Başkan'ı, boşuna heveslenmeyin. :)

Omer' in yorumuna saygı duyuyorum ama devede de boy var demek istiyorum :)
Biraz ukalalık yapalım bari. Pota altı savunmasını, pota altı oyunlarını bilmeyen ve ayagı yere saglam basmayan adam isterse 1.95 - 2.00 cm. olsun yine farketmez. :)

Ömer ile dün akşam oynamıştık ve bütün maç benim karşımdaydı (cok ciddi bir mac olmadı ama yine de pek savunabildiği söylenemez ama neyse eheh); sıcağı sıcağına yorum yapmış kendisi ;)
Teşekkür ediyorum :p

Arda Abi @ Sahada göreyim abi ona göre karar veririm =) Ama son yorumlardan sonra karşına çıkmayı düşünmüyorum =)
O sahadan çıkamamak var bide.. :) Yada senle aynı takımdamı olsam :) Belki bu daha iyi olur..

Barış Çamur' Alıntı:
Arda Abi @ Sahada göreyim abi ona göre karar veririm =) Ama son yorumlardan sonra karşına çıkmayı düşünmüyorum =)
O sahadan çıkamamak var bide.. :) Yada senle aynı takımdamı olsam :) Belki bu daha iyi olur..

Fizik özelliklerim seni yanıltmasın; amiyane tabiriyle ayılıkla sayı yapan bir oyuncu degilim. Kısacası sahadan çıkamamak diye bir durum söz konusu olmaz. Neyse haftasonu organizasyon gerceklesirse görürsün artık canlı canlı ...

Ben zaten genelde seni tutarım demiyorum, tutamam da. Ancak yine de artık hareketlerini az çok bildiğim için fakeleri falan fazla yemiyorum. Dün akşam da çok kötüydü hakkaten. :)

Ali Emre' Alıntı:
[quote="Arda EZER":1ts40t2x]
amiyane tabiriyle ayılıkla sayı yapan bir oyuncu degilim. Kısacası sahadan çıkamamak diye bir durum söz konusu olmaz.

Bu söze çok güldüm işte :) omuzu atıp hücum faul dediğimizde bişey yok diyen adam aklıma geldide :) yada post up yapıp shaq gibi yüklenen adammı desem ne desem neyse :)[/quote:1ts40t2x]

Ne zaman olmus bu olay anlamadım pek?
Yılda 2 kez benimle oynayıp boyle yorumlar yapmasak sevinirim Ali Emre Bey. Haftada 1 hatta zaman zaman haftada 2 kez benimle oynayan insanlar bu analizine yorum yapsın.

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Ali Emre":p1npyu6p][quote="Arda EZER":p1npyu6p]
amiyane tabiriyle ayılıkla sayı yapan bir oyuncu degilim. Kısacası sahadan çıkamamak diye bir durum söz konusu olmaz.

Bu söze çok güldüm işte :) omuzu atıp hücum faul dediğimizde bişey yok diyen adam aklıma geldide :) yada post up yapıp shaq gibi yüklenen adammı desem ne desem neyse :)[/quote:p1npyu6p]

Ne zaman olmus bu olay anlamadım pek?
Yılda 2 kez benimle oynayıp boyle yorumlar yapmasak sevinirim Ali Emre Bey. Haftada 1 hatta zaman zaman haftada 2 kez benimle oynayan insanlar bu analizine yorum yapsın.[/quote:p1npyu6p]

Valla ben haftada 2 kere oynuyorum Arda abiyle. Artık çok iyi biliyorum oyununu. Bana sorarsanız Hakeem tarzı bir oyuncu. Yani inanılmaz post-up hareketlerini yapıyor ama bunu yaparken fiziğini de iyi kullanabiliyor ama Shaq gibi, Howard gibi hiç bir zaman fiziği tekniğinin önüne geçmiyor. Omuz atma olayını da hatırlamıyorum açıkcası, sertliği çok sevmez Arda abi (en azından 2 senedir böyle :) ).

gelecek adam bulmakta zorlanıyorum c.tesi gutter twins konseri varmış pazar da maç falan diyorlar..mersinli polat kaya yı getirsem bi sorun olurmu yoksa sadece aramızda oynayalım mı diyorsunuz itiraz var mı? ,bu gece 2. bi sorti ile adam bulmaya çalışacağım.