Re: GSBASKET.org Basketbol Turnuvası
4 çok geç yahu, yapmayın. Doya doya oynayamayız.
4 çok geç yahu, yapmayın. Doya doya oynayamayız.
8)Murat İnal' Alıntı:X-Spree-LewoQue
Arda EZER' Alıntı:Bu organizasyon ne zaman olacak bu arada?
Bizim takım savunma yapabilirse pek durdurulamaz gibi geliyor da neyse artık bu kadar genc icinde de fazla iddialı da olmayalım
NOT : Kadrosunda "fizigi saglam ve bir o kadar da ayakları uzerinde cabuk" oyuncusu olmayan takımlara her ne kadar veteran da olsa Arda Ezer kabus gibi çökebilir, demedi demeyin
In Your Nightmares !!!!
tamam o zaman bostancı yoluyla geliriz siz bizi alırsınız!Levent ÖKTENER' Alıntı:eğer deniz otobüsüyle bostancıya gelirseniz bende Murat'la oluyorum zaten..evlerimiz 5 dk kendisiyle burdan beraber gideriz..eğer kadıköy e gelirseniz -ki gelmeyin bostancı daha mantıklı.. fakat geldiniz diyelim kadıköy'e vapurla, orda zaten görürsünüz hemen sağ da sarı dolmuşlar var..ona binip bizi caddebostan migrosta indirirmisiniz dersen o da tamamdir..15 dk ya ordasınız..sizde görürsünüz zaten sağda kocaman migros'u..
Barış Çamur' Alıntı:[quote="Arda EZER":3fg6rub0]Bu organizasyon ne zaman olacak bu arada?
Bizim takım savunma yapabilirse pek durdurulamaz gibi geliyor da neyse artık bu kadar genc icinde de fazla iddialı da olmayalım
NOT : Kadrosunda "fizigi saglam ve bir o kadar da ayakları uzerinde cabuk" oyuncusu olmayan takımlara her ne kadar veteran da olsa Arda Ezer kabus gibi çökebilir, demedi demeyin
In Your Nightmares !!!!
Arda EZER' Alıntı:[quote="Barış Çamur":2ce11s8r][quote="Arda EZER":2ce11s8r]Bu organizasyon ne zaman olacak bu arada?
In Your Nightmares !!!!
Barış Çamur' Alıntı:[quote="Arda EZER":wphesmfs][quote="Barış Çamur":wphesmfs]
Fizik varda boyu alabilirmiyim Arda abi =)
Arda EZER' Alıntı:[quote="Barış Çamur":21577g05][quote="Arda EZER":21577g05]
Boy öyle fazla değil ama zaten boyum hic yoksa 10 cm. daha atsaydı şu anda profesyonel olarak oynuyor olurdum Asagı yukarı 1.85 cm. diyebiliriz boya Barış.
Barış Çamur' Alıntı:[quote="Arda EZER":1q2brhae][quote="Barış Çamur":1q2brhae]
175 ve size 4 olan bir guard seni tutarmı
Yok eğer tutamaz diyorsan hiç bulaşmıcamda
Ömer Horzum' Alıntı:Net söylüyorum, 190.'dan aşağı kimse tutamaz Başkan'ı, boşuna heveslenmeyin.
Barış Çamur' Alıntı:Arda Abi @ Sahada göreyim abi ona göre karar veririm =) Ama son yorumlardan sonra karşına çıkmayı düşünmüyorum =)
O sahadan çıkamamak var bide.. Yada senle aynı takımdamı olsam Belki bu daha iyi olur..
Ali Emre' Alıntı:[quote="Arda EZER":1ts40t2x]
amiyane tabiriyle ayılıkla sayı yapan bir oyuncu degilim. Kısacası sahadan çıkamamak diye bir durum söz konusu olmaz.
Arda EZER' Alıntı:[quote="Ali Emre"1npyu6p][quote="Arda EZER"1npyu6p]
amiyane tabiriyle ayılıkla sayı yapan bir oyuncu degilim. Kısacası sahadan çıkamamak diye bir durum söz konusu olmaz.