GSBASKET.org Basketbol Organizasyonları

Re: GSBASKET.org Basketbol Turnuvası

Beyler; yagmur var ve yerler de bir hayli ıslak. Nedir organizasyonun son durumu?

hangover! mayıs ta yağmur!
şarkı göndereyim barii buradan herkese gelemiyoruz madem!
http://www.youtube.com/watch?v=kHzgM7hlsUE
BEN GELİRDİM BU HAVA KOYMAZ DI AMA ADAM YOK :(
This lightning storm
This tidal wave
This avalanche, I'm not afraid.
C'mon, c'mon no one can see me cry :)
saygılar

Hakkaten ya çok güzeldi. Öncelikle Sertaç abiye sonra herkese teşekkür ediyorum. Şunu da bir kez daha anladım ki insan tanıdıkları ile aynı takımda oynayınca çok rahat oluyor.

Gerçekten kaliteli ve keyifli bir maç oldu. Yorgunluk fena çıktı bende. Yeni oyuncumuz da hayırlı olsun :)

Evet guzel mactı gercekten de. Bir hayli yorulduk ama degdi.
Hücumda tam olmasa da savunmada her iki takım da 3 kisiydi :) Utku ve Engin' in kulakları cınlasın eheh :) E tabi hal böyleyken kondisyonu da yetersiz olan biz dinazorlar çok çabuk yoruluyoruz.

Güzel başlayan karşılaşmanın sonlarında yorgunluk nedeniyle oyundan kopmalar olmadı değil ama genelde keyifli bir maçtı.
Levent ve Murat' ın getirdigi arkadas öncelikle ortama kolay adapte oldu, en önemlisi bu. Dışardan gruba katılan biri gibi sırıtmadı ve çabuk kaynaşıldı. Tatlı sert bir mücadale de yaşadık kendisiyle pota altında, iyi oldu :)

Bir parantez de Sertac icin acmak istiyorum. Bütün sezon çalıştıgı şirketle beraber Business League' e katılması (mac ve antremanlar) kendisini geliştirmesine olanak tanımıs. Pek tabi ki pota altını domine edici özelliklere sahip olması kolay degil ama yine de eskisinden cok daha faydalı oynuyor. Murat Inal maç boyunca kendi kendine söylendi "Nasıl olur , nasıl girer bunlar " falan gibi ama Sertaç bir süredir bu performansı sergiliyor zaten. Geliştirmiş kendisini.

Arkadaşı ben getirdim bu arada ki ilk defa basketbol oynuyorum kendisiyle. Amerikan Futbolundan takım arkadaşım. Ama iyi ki de getirmişim :) Yani bizim takıma da tamamen yabancıydı.

Sertaç a gelince daha önce izlediğimiz halinden 5 gömlek üstün olunca şaşırdık tabi. :) Ama ben söylenmem öyle. Söylendiğim kısımlar inanılmaz 1-2 tane girdi onlaradır.

Bu aksam cift pota oynadık; cok uzun zamandır cift pota oynamamıstım ama keyifli gecti. Karsı takım bir hayli baltaydı ama yine de kazanmasını bildik.

Yarın oynuyoruz ama sahanın gercek sahipleri kalabalık olabilirler; olsun biz yine de bir kenarda takılırız en azından ...

Benim iş yerinden bir eleman daha gelecek, haftalardır atıp tutuyordu dayanamadım artık "tamam gel kardes" dedim. Aslen eski voleybolcu ve balta olma ihtimali fazla ama ne yapalım ne diyelim "Lanet olsun bu icimdeki insan sevgisine" :p

Arda EZER-Murat İNAL-Omer HORZUM-Levent OKTENER 4 ettik. Başka biri var mı Murat?

Ben iş yerinden de bir adam getiriyorum, bu şekilde toplam 5 ettik. Karşı taraf da aynı bizim sayımız gibi olabilir.

Bilmem..Arkadaşa söylerim istiyorsan ama ara beni bugün gün içinde bir ara..
Levoyla beni alabilcekmisin birde :p

Ya olm sizin araçlara ne oldu? Ben alamam, Bostancı cok ters bana Atasehir' e giderken ...

Öğle saatlerinde arayacağım seni, telefonlarına çıkmamazlık etme :)