gsbasket.org İtiraf

İtiraf ediyorum Kerem Seçer'in bana blog açma ile ilgili söz verip sonra Tam Saha Baskı'yı açması çok gücüme gitmişti, tavşan dağa küsmüştü dağın haberi olmamıştı. :)

İtiraf ediyorum Kurtlar Vadisini hiç seyretmedim :) :)

itiraf ediyorum 3 aydır her gün siteye girmeme rağmen sırf üşendiğimden yazmıyordum.Ancak şimdi okul bitti bol bol vaktim var ;rahat rahat yazarım :)

Kurtlar Vadisinin çok saçma ve gereksiz bir dizi olduğunu düşünüyordum,fakat 4 bölüm önce tesadüfen izledim ve artık çok iyi bir izleyicisi oldum :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":195w2kwn]İtiraf ediyorum Alperen, Yunus ve Ayşegül'e acaip gıcık oluyorum... :p

Umurunda olan? :roll:[/quote:195w2kwn]
34671128.jpg

Her şakada bir gerçek vardır ;)

Tamam mola bölümüne yani bölüme bir şeyler yazacağım yazdıklarım tatmin etmedi tekrar vazgeçtim:) oldumu :)
Bir şey daha söylim bari
Gsbasketi çok seviyorum bilgilendirmesinden ziyada üyelerinden dolayı kopamıyorum:) gsbasket ortamını seviyorum ;) Bağımlılık yaptı sanırım
(Gıcık Olduğumu söylesede Saadet bu siteyi sevmemdeki baş karakterlerin başında geliyor)
Bize tokat atana diğer yanağımızı dönüyoruz :)

Ayşegül Aygün' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":sk1c9sk5]

Umurunda olan?
Alperen gıcıksın işte yalan mı ? Çokta umurumdaydı senin umurunda olmamak. :ehue
34671128.jpg

Her şakada bir gerçek vardır ;)

Tamam mola bölümüne yani bölüme bir şeyler yazacağım yazdıklarım tatmin etmedi tekrar vazgeçtim:) oldumu :)
Bir şey daha söylim bari
Gsbasketi çok seviyorum bilgilendirmesinden ziyada üyelerinden dolayı kopamıyorum:) gsbasket ortamını seviyorum ;) Bağımlılık yaptı sanırım
(Gıcık Olduğumu söylesede Saadet bu siteyi sevmemdeki baş karakterlerin başında geliyor)
Bize tokat atana diğer yanağımızı dönüyoruz :)[/quote:sk1c9sk5]
Ayşegülcüm çok sağ ol ya. Ben de seni çok seviyorum. İyi ki seni tanımışım. Senin gıcıklığın az ama Alperen bazen beni deli ediyor. :p

Rüya hakkında yorum yapmayayım, henüz içeriğini bilmiyorum... : )

Yalnız itiraf etmem gerekir ki çoğu insan gibi ben de diş doktoruna gitmekten korkuyorum. Doktor üç aydır 20´lik dişini çekme zamanı geldi, muayenehaneye gel diyor ama...

Diş demişken, köpeklerden, iğnelerden ve böceklerden korktuğumu da belirtmek isterim.Ayrıca tekrar diş demişken 20 lik dişim çıkıyor sanırım sanki ağzımın içinde inşaat var gibi bir his yaşatıyor bana.