gsbasket.org İtiraf

itiraf ediyorum bu gece de ehliyetsiz araba kullandım.ama buna mecburum çünkü daha 4 ay var önümde ehliyetimi geri alabilmek için.

En büyük korkularımın başında kanser yakalanmak var :oops: Dedim bir eğer olursam (Allah Korusun :) ) iyi yanından bakim olumlu olmaya çalışayım pollyannacılık yapim dedim :) düşünüyorum ve Nerdeyse Kanser Olasım geldi :) Tövbe Tövbe :)

Annem lenf kanseri olmustu hic de ozenilcek bir durum degil.

Ayşegül Aygün' Alıntı:
En büyük korkularımın başında kanser yakalanmak var :oops: Dedim bir eğer olursam (Allah Korusun :) ) iyi yanından bakim olumlu olmaya çalışayım pollyannacılık yapim dedim :) düşünüyorum ve Nerdeyse Kanser Olasım geldi :) Tövbe Tövbe :)

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Annem lenf kanseri olmustu hic de ozenilcek bir durum degil.

[quote="Ayşegül Aygün":3gp4bfss]En büyük korkularımın başında kanser yakalanmak var :oops: Dedim bir eğer olursam (Allah Korusun :) ) iyi yanından bakim olumlu olmaya çalışayım pollyannacılık yapim dedim :) düşünüyorum ve Nerdeyse Kanser Olasım geldi :) Tövbe Tövbe :)
[/quote:3gp4bfss]
Annene de Çok Geçmiş Olsun :oops: Hepimizin başına gelebilir
Çok özür dilerim :oops: yok yok bende özenmiyorum zaten çok korkuyorum

İtiraf ediyorum.Anneler günü,babalar günü,öğretmenler günü,doğum günü,teyzeler günü.....gibi şeylerden nefret ediyorum.

İtiraf ediyorum 2006 öncesine kadar basketbolu hiç ama hiç takip etmezdim.
Lise 2'deki sınıfım bana bu sporun ne kadar güzel bir spor olduğunu farkettirdi.

İtiraf ediyorum iki defa hariç yaz boyu nereye gidersem gideyim terliğimi çıkarmadım. :)

Koca bir salona ödül törenine de gitsem, yerden yükseklere de tırmansam, plaja da gitsem ayağımda hep 'o' vardı. :)