gsbasket.org İtiraf

Onur Yavuz' Alıntı:
Rüya hakkında yorum yapmayayım, henüz içeriğini bilmiyorum... : )

Yalnız itiraf etmem gerekir ki çoğu insan gibi ben de diş doktoruna gitmekten korkuyorum. Doktor üç aydır 20´lik dişini çekme zamanı geldi, muayenehaneye gel diyor ama...

Haha en son geçen sene gitmiştim :D

Adam otur aslanım 2 dakikalık işi var dedi bir buçuk saat sonra o koltuktan kalkabildim :) yüzüne hoş olmayan şeyler söylemiştim adamın :D

Onurcum konu dısı olacak ama biliyorsun ben 1 aydır gidiyorum disciye. Salı gunu yine gidicem. 20'lik disin seni rahatsız etmiyorsa sakın çektirme.

Madem diş konusu açıldı. Ben de itiraf edeyim ki; 25. yılın içindeyim bu hayatta, daha 20'lik diş denen konuda bir rahatsızlığım olmadı, başka diş sorunları yaşasam da zaman zaman. Yoksa kemik yaşım daha 18 mi? :)

İtiraf ediyorum arkadaşların yıkamadan daha dün aldığı beyaz halının üstüne bir bardak çay döktüm elalusul silip farkedilmesin diye üstüne gazete örttüm birazdan kaçıyorum kendi evime :) .

madem dişten gidiyoruz bir itirafta benden. sağ üst dişim kırılıp damağımı parçalamıştı, dişimin kırıkları falan iyice damağıma gömülmüş, yüzümde -tek taraflı- süleyman demirel edasıyla dişçinin odasına bir girdim ki içerde 5 tane genç bayan bir tek dişçi erkek. haliyle çekindim biraz rahat davranamam diye. dişçi ağzımdaki krateri görünce gayr-i ihtiyarı bir iç çekti suratının rengi değişti birden. uzun lafın kısası, dişçi o kadar alet edavatla maden işçileri gibi damağımın içerilerine kadar dalıp diç parçacıklarını toplarken karizmayı çizdirmeyelim diye gıkımı bile çıkarmadım. ama itiraf ediyorum hayatımda böyle acı duymamıştım, neler çektiğimi bir ben birde sıktırdığım koltuk bilir -sağlam kaldıysa- :p

İtiraf ediyorum 46 numara ayakkabılar ayağımın yandan ve üstten canına okuyorlar :) :) Bu yüzden sanırım 47 giymeye başlayacağım :) :)

İtiraf ediyorum,en az 100 kişiye rapor verip bana 3 kez gitsemde yine vermeyen aile hekimime hakaret ettiğim için çok pişmanım.Çünkü diğer doktorlar yine ona yönlendiriyorlar :oops:

İtiraf ediyorum; bu sabaha karşı uykumu bölen güzel maçın Kobe nin delirmesi ile kabusa dönmesinden korkuyorum ama bir o kadar da Hido ya güveniyorum.