Emre yenilginin ardından doğru yolu bulmuş. : )
"Emre Doğan 04 Ara 2010, 01:29 Kültür - Sanat içerisindeki başlıklar görüntüleniyor"
"Emre Doğan 04 Ara 2010, 01:29 Kültür - Sanat içerisindeki başlıklar görüntüleniyor"
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Kerem Seçer":2uyhr6dj]Bizim takım nasıl yenildi anlamadım ya. Şamil iyi oynuyor, Emre de fena oynamıyor. Önder abi her hafta halısahada zaten. Tolga'nın da kariyeri var yanlış hatırlamıyorsam.
Maçtan sonra Barış, 'Baba, bizim sınıf takımı bile Önder amcanın oynadığı bu takımı yener' diye beyanat verdi!Uğur Güven' Alıntı:Devre arasında transfer şart yatıyorum gecenin bir köründe mesaj geliyor Emre Doğandan yenildik diye kabus gördüm sanmıştım ama sabah kalktığımda acı gerçekle karşılaştım Takımda rotasyona gidilmeli yakışmadı bu yenilgi yada yenebileceğimiz bir takım varmı onla maç yapalım Gscimbom gsmedia gs.org gstv falan varsa söyleyinde yapalım
Kerem Seçer' Alıntı:Bizim takım nasıl yenildi anlamadım ya. Şamil iyi oynuyor, Emre de fena oynamıyor. Önder abi her hafta halısahada zaten. Tolga'nın da kariyeri var yanlış hatırlamıyorsam.
Sen artık gsbasket´i ancak rüyanda görürsün. : )Volkan Kızıltaş' Alıntı:O takviyelerde ben var mıyım Tolga Abi