GSVoleybol-GSBasket Halı saha maçı(3 Aralık)

Çok yazık çok.Ama ligin ilk maçı 20 fark ye (bu futbol basketbol değil) sonra gel burada yenil.Yıldızımız sinemalarda gezsin tozsun umurundamı ona bağlanmış ümitler,abi dediklerimiz karmaşık ilişkiler içinde(Aziz Yıldırım-Polat diyecem Yıldırım olan taraf bana sövecek :p )

Emre Doğan'ın aklı zaten Kültür-Sanattaymış futbolu bir basamak olarak görüyormuş pehhh.

Yönetim kurulu acil seçime gitmeli :p

Devre arasında transfer şart yatıyorum gecenin bir köründe mesaj geliyor Emre Doğandan yenildik diye kabus gördüm sanmıştım ama sabah kalktığımda acı gerçekle karşılaştım :) Takımda rotasyona gidilmeli yakışmadı bu yenilgi yada yenebileceğimiz bir takım varmı onla maç yapalım Gscimbom gsmedia gs.org gstv falan varsa söyleyinde yapalım :p

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Kerem Seçer":2uyhr6dj]Bizim takım nasıl yenildi anlamadım ya. Şamil iyi oynuyor, Emre de fena oynamıyor. Önder abi her hafta halısahada zaten. Tolga'nın da kariyeri var yanlış hatırlamıyorsam.

Önder Voleybolcularda oynamadı mı?

Pardon değilmiş..[/quote:2uyhr6dj]
Aşkolsun Sühan,
Önder'i 15 yıla yakındır tanırım. Bende hiç O'nu bizim takıma alacak göz var mıdır sence?
Olmadı yani şimdi bu soru!
:D

Uğur Güven' Alıntı:
Devre arasında transfer şart yatıyorum gecenin bir köründe mesaj geliyor Emre Doğandan yenildik diye kabus gördüm sanmıştım ama sabah kalktığımda acı gerçekle karşılaştım :) Takımda rotasyona gidilmeli yakışmadı bu yenilgi yada yenebileceğimiz bir takım varmı onla maç yapalım Gscimbom gsmedia gs.org gstv falan varsa söyleyinde yapalım :p
Maçtan sonra Barış, 'Baba, bizim sınıf takımı bile Önder amcanın oynadığı bu takımı yener' diye beyanat verdi!
:)
Arabada giderken Önder sordu:
-Barış, ben nasıl oynadım?
Barış:
- Ben seni sahada hiç görmedim ki!

GSVOLEYBOL İDMAN RAPORU

Gsbasket maçından sonra ilk kez antremana çıkan gsvoleybol, dün ki maçta oynayan oyuncular rejenarasyon çalışması yaparken, az süre bulan ve oynamayan oyuncular ise 40 dakikalık ağır tempoda çift kale maç yaptı.Dün ki maçta ağır iki darbe alan ise Burak Eyvel ise sağlık merkezinde tedavisine devam ediliyor.Yaklaşık 2 hafta sahalarda olamayaağı belirtildi.İdman sonrası Savaş Eskigülek'in yaptığı açıklamada "Dün iyi oynadığımızı düşünüyorum,ilk kez birlikte oynamamıza rağmen çok güzel anlaştık.Yolumuza devam ediyoruz, İnşallah haftayada önümüzdeki maçı kazanarak yolumuza kayıpsız devam edecez" dedi.Bir diğer oyuncu Volkan Kızıltaşın antreman sonrası yaptığı açıklama da ise "Önde oynarken, arkada Mahir Seyhanın oynaması beni çok rahatlattı, Açıklarımızı çok güzel kapadı,Ben doğuştan Gsvoleybolluyum" dedi. Burak Eyvel ise yaptığı açıklama "Anti futbola karşı olduğunu belirtti. Çok sert müdahelelere maruz kaldım.Hakedenin kazandığını düşünüyorum :) Antreman sonrası oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.

Zorunlu Açıklama

Dün facebook gibi bazı basın organlarında yayınlanan, gsbasketin gsvoleybola karşı oynadığı futbol müsabakasını 9-6 kaybettiği şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamakta olup, tünelin sonundaki ışığı görmüş olan yönetimimizi yıpratmaya yönelik hareketler olarak zihnimizde yer etmektedir.
Maçın gerçek skoru 8-6 dır.

Ayrıca kaybedilen müsabakayı fırsat bilip onur yavuz başkanlığında gsbasket internet sitesinde yapılmış olan toplantıdan, ivedilikle haberimiz olmuştur. başta kerem seçer olmak üzere uğur güven, burak barut, doğan sağlam gibi toplantıya iştirak edenlerin isimlerini de sevgili dostlarımız vasıtasıyla öğrenmiş bulunmaktayız.
Hatırlatmak isterim ki gsbasket oluşumu, admin odaklı bir organizasyon olup, sayın önder çiçekoğlunun haftasonu tatilini karasuda geçirmesini fırsat bilerek kendisine vazife biçenleri, gsbasket camiası hiç bir surette unutmayacaktır.

GSbasket.org

Süper ya seviyorum bu ortamı :p

Zorunlu açıklamaya zorunlu açıklama.

Ayrıca Savaş Karadağa toplantımız kesinlikle adminden(Önder Çiçekoğlu)habersiz olmadığını acilen durum değerlendirmesi yapmak için Onur Yavuz önderliğinde toplanmış olduğumuzu bildirir.Burak Barutun telefonundan olanları Önder Çicekoğluna aktardığımızı bildiririz.Yönetimde ayrı düşünceler her zaman olacaktır ama amacımız Gsbasketi ileriye taşımaktır.

GSBASKET TÜRKİYE BASKETBOLUDUR!

Umarım mesaj alınmıştır :)

Yani adaşım A.Yıldırım gibi gündemi değiştirme çabası içindesin. Hayretle takip ediyorum seni. Siz attığınız golün sayısını 6 olarak biliyorsunuz.Farkın 3 olduğunu da dünya alem biliyor! Peki nasıl oluyor da 8-6 oluyor?
Aşkolsun yani. :) Bir dahaki sefere muhasip üye alalım saha içine!!!
Kardeş sitemizle maç yaptık de, maçtan önceki tünel - ışık muhabbetini sadece latife olsun diye yaptım de, rakibimizi tebrik ederim de ama bunları deme be kardeşim! :)
Sevgiler.

UEFA'DAN ZORUNLU AÇIKLAMA ! ! !

Dün yapmış olduğumuz toplantı sonucunda, Gsvoleybol takımının hem lig maçlarında, hem avrupada oynadığı maçlara 24 saniye hücum süresi koyulmuştur.Elde edilen bilgiye göre bu kararın alınmasında gsvolyebolun total futbol oynayıp,hücumlarının en az 5-10 dakika sürmesi etkili olmuştur.

Bir başka açıklamada ise bazı resmi olmayan sitelerde dün ki oynanan gsbasket-gsvoleybol maçının skoru yanlış yansımıştır.Bizim arşivlerimize maç 9-6 diye geçmiştir.

Dünki mücadelede rakibine kasti olarak sert faul Savaş Karadağ ise Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevkedildi. :)

Biri basketbol sitesi, biri voleybol sitesi. Karşılaşılan arena futbol. Her sonuç normal.

Biz 2-3 alan savunması yaptık. Kaleci önünde 2 savunma ilerde 3 kişi. Ha bir de Önder vardı değil mi :)

Dün benim için zor bir gündü.
Çok karışık duygularla oynadım.
Mesut Özil gibi golümü atıp sevinmedim :) :p
Ortadan iyi oyun kurduğuma inanıyorum. Takım olarak çok iyi oynadık hiç geriye düşmedik. Erken yorulmasaydım farka giderdik :)

Savaş Abi ve Mahir Abi muhteşem oynadılar tek eksiklikleri goldü.

Kalecimiz Mehmet Abi mutheşem ötesi oynadı.

Maç sonu Tolga Kaplan ''Sen bizde oynasaydın kesin yenerdik'' dedi :) hahaha.

Yaşasın gsvoleybol.org kolumu kesseniz kanım gsvoleybol.org akar :p :p haha

Kerem Seçer' Alıntı:
Bizim takım nasıl yenildi anlamadım ya. Şamil iyi oynuyor, Emre de fena oynamıyor. Önder abi her hafta halısahada zaten. Tolga'nın da kariyeri var yanlış hatırlamıyorsam.

şamil abi sakatlıktan çıktıgı için biraz ürkerek oynadı ondan daha iyi performans görebiliriz aslında..

bende de sakatlık ve kondüsyon eksikliği var oldukça,ona rağmen hattrick yaptım ve şık gollerdi abartmak gibi olmasın:)

1-2 takviye ve doğru sistemle gsvoleybol'u bir dahaki maç rahat geçeriz..

Son zamanlarda en çok keyif aldığım başlıklardan birisi. : )

Savaş Karadağ´a gerekli yanıtı Uğur Güven arkadaşımız vermiş. Çabamızın adı GSbasket diye eklemede bulunayım. : )

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
O takviyelerde ben var mıyım Tolga Abi :)
Sen artık gsbasket´i ancak rüyanda görürsün. : )