GSVoleybol-GSBasket Halı saha maçı(3 Aralık)

Doğan herşeye rağmen 2 golün altında imzam var haksızlık etmeyin :) , Tolga'da söylemiş çok korkarak oynadım tabi Karşı taraftaki Mertcan'ın hakkını da vermek isterim çok iyi kilitledi beni. Gerçekten çok ciddi sakatlıktan yeni çıktım son 8 ayın 3 ayında koltuk değneği ile yürüdüm 3 ay hiç kalkmadan yattım 2 aydır normal insanlar gibi yaşıyorum hali ile ürküyorum bir iki yediğim tekmeninde etkisi var tabi.

Biz çok yanlış başladık maça Tolga sol bek oynadı ben sağbek oynadım baya bi süre. Yani 6 golün 5 ini ikimizin attığını düşünürseniz yarım saate yakın iki bekte oynamamız çok etkiledi bizim takımı.

Birde Mehmet Eskici abi için bir iki kelam, arkadaş çok iyi kaleci normal gol atılmıyorki adama iki golümdede direğin hemen dibine vurdum uzanamadı öyle yedi yoksa gol yemiyor ki.

Vel hasılı kelam benim oyunumu bilen bilir, Tolga'da dün sahanın yıldızı idi hani bir iki takviye bir iki alışma maçı ile çok iyi işler yaparız bence.

Tolga bişeyler söyle abicim :) .

Bu arada Real formama laf söyleytmem sırf armam çıkmadı diye iki foto çektirdim :) . Kupalar için sevmedik Madrid'i :) .

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Kerem Seçer":23ui8kqi]Şamil Real formasıyla oynamış. Anlaşıldı şimdi yenilginin nedeni. :)

Aklı bu takımdadeğil işte.Derdi Real'a gitmek oyuncumuzun,ondan sonra neden başarısız oluyoruz? :p

Not: Küfretmek yok Şamil Abi :p[/quote:23ui8kqi]

Geçen sene Tazemeta Barcelona t-shirtü giymişti diye 2 gün kadro dışı kalmıştı Diyarbakırsporda :)

Veysel Kaya' Alıntı:
Aklı bu takımdadeğil işte.Derdi Real'a gitmek oyuncumuzun,ondan sonra neden başarısız oluyoruz? :p

Not: Küfretmek yok Şamil Abi :p

Geçen sene Tazemeta Barcelona t-shirtü giymişti diye 2 gün kadro dışı kalmıştı Diyarbakırsporda :)[/quote]

Devre arasına kadar ancak bu kadar tepki verebiliriz Veysel :p

Zaten kronik sakatmış 8 ayda 1 maç yapmış oyuncuyu tutamayız takımda ;)

Çok Polat gördüm kendimi ;)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Arkadaş hiç katkı vermemişim muamelesi yapmayın yahu :) .

Bu arada kefen giyerim Barça forması giymem.

Abi sana Kewell muamelesi yapıyoruz daha ne istiyorsun :p

Bak adam gol attı maçta ama sene sonu olacak belli ;)

Zaten almıcam abi seni Barça'ya.Bize Katalan ruhu ile oynayacak oyuncular lazım. :p

@ Volkan

Yetenegin oldugu kesin de seni hangi mevkiye koyarız onu konusmak lazım.Birde Gsbasket yönetiminden izin almak lazım.Onur abi'nin söylediklerine bakacak olursak biraz kulislere yönel kardeşim :)

@ Şamil Abi

Söylenecek şeyleri söylemişsin.Senin potansiyelinin hepimiz farkındayız :)
Takviye olacakların özellikleri de söyle olmalı..Bize Zidane değil,Gattoso'lar lazım..Klas ayaklarımız zaten mevcut.Bize can katacak,sahada eli belinde olmayacak dinamikler lazım..Mesaj iletilmiştir :) :)

Oynadığı ikinci maçından da sahadar mağlup ayrılan GsBasket'e Samuel Beckett'ten gelsin :(

"ever tried, ever failed, no matter, try again, fail again, fail better"

Zaten GS basket GS voleybol ile basket maçı yapıp yenilirse kapatalım siteyi anadolunun ücra bir köşesinde açalım:) Gerekirse çantalar gider devre arasında ama maçı alır GS basket :)

Sühan Cem' Alıntı:
Zaten GS basket GS voleybol ile basket maçı yapıp yenilirse kapatalım siteyi anadolunun ücra bir köşesinde açalım:) Gerekirse çantalar gider devre arasında ama maçı alır GS basket :)

Valla bir kaç tane iddialı yorumlar çarptı gözüme. Düzenlemek lazım bir tane.

Aynen yapalım şu basket maçını artık. Şu anda 8-9 kişilik bir kadro çıktı sanırım bizden ki 5 kişi çıkarabiliriz demek oluyor bu.

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":2yubt8ik]Zaten GS basket GS voleybol ile basket maçı yapıp yenilirse kapatalım siteyi anadolunun ücra bir köşesinde açalım:) Gerekirse çantalar gider devre arasında ama maçı alır GS basket :)

Valla bir kaç tane iddialı yorumlar çarptı gözüme. Düzenlemek lazım bir tane.[/quote:2yubt8ik]

Hazırlıklara yavaş yavaş, başlıyoruz. Sühan'ın dediği gibi baskette'de kaybederseniz, olacakları düşünemiyorum :)

Burak Eyvel' Alıntı:
Hazırlıklara yavaş yavaş, başlıyoruz. Sühan'ın dediği gibi baskette'de kaybederseniz, olacakları düşünemiyorum :)

Tamam çıkarın 5 kişi :)

Maçın sonlarına doğru kaybetmeye yakın taraf biz olursak, o maçı tamamlatmam ben :)

Basketbolda kaybetmek bu forumun adına saygısızlık bi kere. İyi hazırlanmak lazım :)

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Burak Eyvel":2ae8w9av]

Tamam çıkarın 5 kişi :)

Maçın sonlarına doğru kaybetmeye yakın taraf biz olursak, o maçı tamamlatmam ben :)

Basketbolda kaybetmek bu forumun adına saygısızlık bi kere. İyi hazırlanmak lazım :)[/quote:2ae8w9av]

Sanırım şimdiden bir korku sarmış gsbasketi :)