Hey Alttaki?

Re: Hey Alttaki ?

3-4 ay sonra sakatlığından kurtulup eski performansına dönecekse kalsın.ama yönetm yeni orta saha alacakmış.Daha iyisi gelecekse devre arasında zor gerçi ama gönderilsin.Mehmet Topal da son dönemlerde iyi oynuyordu.Yarım sezon idare ederiz ama eski Linderoth olarak döncekse kalsın

Feldkamp gitmeli mi kalmalı mı?Yardımcıları ve futbolcularla ilişkisi için ne düşünüyorsun?

Şimdi gideceğini zannetmem ama sene sonunda bence gitmeli. Takımı kötü yapmak için elinden gelen herşeyi yapmıştı...

NBA'in en yetenekli guardı kim?

steve nash tabiki :D
eyüp abinin forumdan gitmesini dogru buluyor musun?

Fati sultan mehmet eyüp abinin gidişi forumu cok etkiler mi onu seven cok insan vardı.

Emre geldi bil, gerçi benim bir de patlayan Morientes haberim vardı ama :)

Burak Barut´un muhalif yazılarını özleyen var mı ;)

burak barutu özledim ama yazılarını değil :)

gsbasket 1 ay daha kapanıyormuş deseler ne dersin?

Yerler buz ve kaymak demeyin bana y a :) Spor hayatımı bitirdi o ince buz tabakası zamanında.ah ah.

şu an son ikideki daçka-casa değişmeze bence.Üner belki kurtarır :)

Gsbasket.org un ana sayfası düzenlense nasıl olur ?

evet güzel olur.istatistikler filan güncellense bizde başka sitelerden takip etmeye çalışmasak süper olur.

basinasın gelişiyle mehmetler hakkında neler düşünüyorsun. ne olacak bu çocukların hali.ayrıca birde tecrübeli diye martinez ismi geçiyor sana göre aykutmu tecrübeli martinezmi?

Bence MehmetLERİN Basinas'tan öğrenecekleri çok şey var.Lig uzun maraton transfer şart.Ayrıca Aykuta sürekli şans verilecek olsa bence yeterli olur.Aksi taktirde bence iyi bir kaleci şart.
Hey alttaki!
Sence bu sezon Ali Sami Yen'e neden yeteri kadar seyirci çekemiyoruz?

Yönetime karşı olan güven bozukluğu ve takımdaki istikrarsızlık

Kalli'den sonra teknik direktörümüz kim olsun istersin?

Bunun için birçok isim kafamdan geçer ama Abdullah Avcı'yı görmek isterdim. Yabancı olarak ise Jose Mourinho(Baya bir hayal oldu)

Sence basketbol takımımız bu başarısını neye borçlu?

Kaliteli oyuncular,kaliteli bir coach,yönetimin de desteğini esirgememesi,iyi hava yakalandı ve bu sürdürülüyor.Umarım böyle sürer.
Şampiyonlar Ligi kupasını kim alır?Avrupa'da kaç tane Diarra adlı oyuncu var ,sen sayabildin mi?