İngiltere Premier League (Futbol)

Burak Barut' Alıntı:
Adebayor'un bu hassiyetsiz ve ezik tavrının altında yatan gerçek nedir acaba ?

Aslında suç Arsenal'de bunun gibi şeref yoksunu bir adamı futbolcu yaptı.

Şu hareketin hiçbir açıklaması olamaz...

7532.bmp

Hollandalı oyuncu Van Persie ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Eski takım arkadaşımın maç sırasında bana karşı yapmış olduğu bu akılsız ve sert müdahele için üzgün ve hayal kırıklığına uğramış durumdayım. Biz burada profesyonel olarak bir iş yapıyoruz. Bu işi yaparken zaman zaman hepimiz kendimizi kaybedebiliyoruz. Fakat bugün onun yaptığı kendini kaybetme değil, daha çok beni oyun dışında bırakabilmekti. Ayrıca golden sonra taraftarlarımıza koşarak yaptığı hareket ise çok saygısızcaydı. Bugün Adebayor gerçek yüzünü ve kalitesini gösterdi. Bugün buradan daha büyük ve ciddi bir sakatlık yaşamadan çıkmak benim için büyük bir şanstı" diyerek Adebayor'a tepki gösterdi.

Profesyonel olunmasından yanayımdır herkes bilir ama ben futbolcu olsam 5-6 maç da ceza alacağımı bilsem bu adamı sahada o taraftar olayından sonra döverdim.

Burak Barut' Alıntı:
Profesyonel olunmasından yanayımdır herkes bilir ama ben futbolcu olsam 5-6 maç da ceza alacağımı bilsem bu adamı sahada o taraftar olayından sonra döverdim.
Katılıyorum Burak'a ama bir farkla. Saha ortasında dövmeye gerek yok. Tutacaksın kolundan bacağından atacaksın 100 metre koştuğu tribünlere oradakiler halleder...

O kadar da değil be Tugay. 15 yaşından beri Fransa'da yaşayan biri Adebayor. Metz getirdi Avrupa'ya. Arsenal dünya para verdi aldı. (Şu anda baktım 10 milyon euro)

Tabi ciddi söylemediğini biliyorum da bilgi vereyim dedim :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
O kadar da değil be Tugay. 15 yaşından beri Fransa'da yaşayan biri Adebayor. Metz getirdi Avrupa'ya. Arsenal dünya para verdi aldı. (Şu anda baktım 10 milyon euro)

Tabi ciddi söylemediğini biliyorum da bilgi vereyim dedim :)

Abi Adebayor'u Adebayor yapan Metz değil Arsenal. Nasıl Ribery iyi bir futbolcuydu herzaman ama Marsilya'da değer kazanıp,büyük kulübe gitti Adebayor da bu şekilde. Keza Cristiano Ronaldo da öyle.

Arsenal sanki bu adamı tekme-tokat kovdu. Şu hareketlerinin hiçbir mazereti olamaz.

Hareketlerini savunmuyorum da Adebayor Monaco'da da güzel oynuyordu ama tabiki Arsenal'de kendini çok gelişti. Yalnız kendini geliştirmeye devam ederse bu Arsenal'in değil Adebayor'un başarısır. Çünkü genelde Arsenal'li oyuncuların takımdan ayrıldıktan sonra Arsenal performanslarını aradıklarını görüyoruz.

Gittiği takım, takım değilki.
Arsenal Manchester City'den kat kat büyük bir kulüp.
Paraya gitti kendisi, kendini geliştirme ve büyük futbolcu hedefi olsaydı daha önceki Barcelona tekliflerini kabul ederdi.

Paraya gitti doğru ama Arsenal de onu para için sattı. Yanılıyor muyum, Tugay?
Yanlış hatırlamıyorsam zamanında Milan' ın teklifini kabul etmemişti. Olaya çok yönlü bakmak lazım. Ama yaptıkları doğru değil kesinlikle.

Hücum hattı ile ün salan City' e nazar değdi. Robinho bir ay yok.

Yiğit Pazar' Alıntı:
Paraya gitti doğru ama Arsenal de onu para için sattı. Yanılıyor muyum, Tugay?
Yanlış hatırlamıyorsam zamanında Milan' ın teklifini kabul etmemişti. Olaya çok yönlü bakmak lazım. Ama yaptıkları doğru değil kesinlikle.

Hücum hattı ile ün salan City' e nazar değdi. Robinho bir ay yok.

Yiğit, Arsenal'in felsefesi bu zaten. Bilindiği gibi Wenger'in önderliğinde genç oyunculardan oluşan bir ekiple mücadele eden bir takım Arsenal. Ha diyeceksiniz ki Adebayor genç değil miydi, gençti tabii ki fakat transfer gündeminin favori isimlerinden olması onu satılabilir bir hale getirdi. Geçen sezon Barcelona'nın da Adebayor'u transfer etmek istediği biliniyor. Wenger ondan 1 sezon daha faydalandı ve iyi bir teklifle City takımına satılmasına razı oldu. Satan razı, alan razı, giden razı ki Arsenal'de aldığı ücretin çok üstünde para alıyor şu an. Peki bu yapılanlar neden ? Arsenal kulübü,oyuncuları ve taraftarları bunları haketmiyor. Adebayor inat gibi hepsini ezip geçmek istiyor. Gün olur, devran döner...

Yiğit Pazar' Alıntı:
Adebayor'a ceza vereceklermiş. İyi bir savunma yapamazsa üç maç ceza alacak diyor haberde.

Beter olsun beter !

Adebayor, Arsenal'de başkalarının arkasında kalmasının acısını bu şekilde çıkarmaya çalışsada başarılı olamadı. Çünkü o hiçbir zaman bir Fabregas,Van Persie olamayacak...

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Yiğit Pazar":55ej61vm]Adebayor'a ceza vereceklermiş. İyi bir savunma yapamazsa üç maç ceza alacak diyor haberde.

Beter olsun beter !

Adebayor, Arsenal'de başkalarının arkasında kalmasının acısını bu şekilde çıkarmaya çalışsada başarılı olamadı. Çünkü o hiçbir zaman bir Fabregas,Van Persie olamayacak...[/quote:55ej61vm]

Tugay bunu ne açıdan söyledin bilmiyorum ama Adebayor bana göre Dünyadaki en iyi pivot santrafordur.Top indirir,çok hızlıdır,o kadar hızlıdır ki Ferdinandla aralarında bir metre mesafe varken sağından atıp solundan geçebilmiş bir oyuncudur canlı izlediğim bir maçta.Gol vuruşları iyidir.Benim gözümde Drogba'dan iyidir.

3 maç mı ?
Ben üye olsam en az 33 maç artı 1 maç da Arsenal taraftarının arasında maç izleme cezası verirdim o ineğe.
Nefret ederim o tarz insanlardan.
Örnek mi Tuncay gibi gol atınca elini bir yerine götüren, Adebayor gibi seni sen yapan kulube terbiyesizlik yapan.

Neyse konuşmayayım darlandım.

İYİ FUTBOLCU DEĞİL, ADAM OLMAK LAZIM ÖNCE ADAM.