Adebayor'un bu hassiyetsiz ve ezik tavrının altında yatan gerçek nedir acaba ?
Burak Barut' Alıntı:Adebayor'un bu hassiyetsiz ve ezik tavrının altında yatan gerçek nedir acaba ?
Katılıyorum Burak'a ama bir farkla. Saha ortasında dövmeye gerek yok. Tutacaksın kolundan bacağından atacaksın 100 metre koştuğu tribünlere oradakiler halleder...Burak Barut' Alıntı:Profesyonel olunmasından yanayımdır herkes bilir ama ben futbolcu olsam 5-6 maç da ceza alacağımı bilsem bu adamı sahada o taraftar olayından sonra döverdim.
Kerem SEÇER' Alıntı:Üzerine gitmeyin Adebayor'un. Severim
Kerem SEÇER' Alıntı:O kadar da değil be Tugay. 15 yaşından beri Fransa'da yaşayan biri Adebayor. Metz getirdi Avrupa'ya. Arsenal dünya para verdi aldı. (Şu anda baktım 10 milyon euro)
Tabi ciddi söylemediğini biliyorum da bilgi vereyim dedim
Yiğit Pazar' Alıntı:Paraya gitti doğru ama Arsenal de onu para için sattı. Yanılıyor muyum, Tugay?
Yanlış hatırlamıyorsam zamanında Milan' ın teklifini kabul etmemişti. Olaya çok yönlü bakmak lazım. Ama yaptıkları doğru değil kesinlikle.
Hücum hattı ile ün salan City' e nazar değdi. Robinho bir ay yok.
Yiğit Pazar' Alıntı:Adebayor'a ceza vereceklermiş. İyi bir savunma yapamazsa üç maç ceza alacak diyor haberde.
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Yiğit Pazar":55ej61vm]Adebayor'a ceza vereceklermiş. İyi bir savunma yapamazsa üç maç ceza alacak diyor haberde.
Umut Öncel' Alıntı:Tugay gözün aydın!İngiltere Futbol Federasyonu, Adebayor'a 3 maç ceza vermiş.
Burak Barut' Alıntı:İYİ FUTBOLCU DEĞİL, ADAM OLMAK LAZIM ÖNCE ADAM.