İngiltere Premier League (Futbol)

Birileri Zirve mi dedi?
Premier Lig'in en büyük şampiyonluk adaylarından Chelsea, rahat galibiyetlerine devam ediyor. Chelsea Birmingham engelini de 3-0 ile geçerek tekrar zirveye yerleşti.

Chelsea, 7-2'lik Sunderland galibiyetinin ardından Birmingham karşısında etkili bir futbol ortaya koyarken, Malouda ve Lampard (2) golleriyle mücadeleyi 3-0 kazandı. Maviler, Arsenal'in de Aston Villa karşısında 2 puan bırakması sonucunda 51 puana yükseldi ve 51 puanla liderliği tekrar ele geçirdi.

Premier Lig'de alınan diğer sonuçlar şöyle:

Aston Villa 0 - 0 Arsenal
Chelsea 3 - 0 Birmingham
Blackburn 2 - 1 Wigan
Everton 2 - 0 Sunderland

Porsmouth maddi sorunlar yüzünden, parasını karşılayamayacağını belirterek, internet sitesini kapatmış..

ingilzi klüpleri zor durumda genel olarak. GS çok akıllı bir iş yaptı premier lige döndü..

Tottenham, Gudjohnsen'i Monaco'dan altı aylığına kiraladı. Aslında Gudjohnsen yanlış takıma gitti, bize gelmeliydi. :) Tam istediğimiz adam şu an.

Yiğit Pazar' Alıntı:
Tottenham, Gudjohnsen'i Monaco'dan altı aylığına kiraladı. Aslında Gudjohnsen yanlış takıma gitti, bize gelmeliydi. :) Tam istediğimiz adam şu an.

bildiğim kadar ile reijkaard bir sezon çalışmıştı onunla, pek beğendiğini sanmıyorum çünkü ilk aklına gelen alternatif olamadı hiç bir zaman reijkaard'ın

Pazar günü 18.00 de Arsenal - M.United maçı var.Güzel ve zevkli geçmeye aday bir maç olarak görüyorum.Bizim maçtan bir saat önce o yüzden ilk yarıyı izleriz...

Bolton, Arsenal'den Wilshere'ı kiraladı. Bu oyuncu sanırım 18 yaşında. Bir maçını izledim, mest olmuştum. Çok çok yetenekli bir oyuncu. Bolton'da pişer bu oyuncu. İki kulüp ve oyuncu için hayırlı olmuş. Bu oyuncunun ismini ileride daha sık duyabiliriz.

Kaptan yine dümende: 1-2
İngiltere Premier Lig'de 24. hafta maçında Burnley sahasında lider Chelsea'yi konuk etti. Turf Moor Stadı'nda oynanan mücadeleyi Gök Mavililer 2-1 kazandı.
Chelsea'ye galibiyeti getiren golleri 27. dakikada Nicolas Anelka ile 83. dakikada John Terry kaydetti.

Man.Utd deplasmanda Arsenal i Rooney,Nani ve Park ın golleriyle 3-1 yendi.2. likteki yerini sağlamlaştırdı...Arsenal göze hoş gelen bir futbol oynuyor ama bu kadar genç ve tecrübesiz bir takım kurmanın faturasını büyük maçlarda ödüyor...

Robbie Keane, sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla birlikte Celtic'e transfer oldu. Keane, Tottenham'ın efsane oyuncularından biri, ama Liverpool'a gitmesinin ardından taraftarın gözünden düştü, bir daha da kendisini topralayamadı. Bunun üzerine Celtic'den McDonald, takımdan ayrıldı ve Middlesbrough'ya transfer oldu.