İngiltere Premier League (Futbol)

Arsenal'de Ramsey'in ayağı kırıldı. Çok kötü bir an dı. Faule sebebiyet veren oyuncu olan shawcroos bile ağlıyordu kırmızı akrtı görüp çıkarken. Fabregas da keza öyle.. Gene de Arsenal kazanamsını bildi. Bu arada bu Arsenal bizim bir kademe daha şanssızımız gibi..

Chelsea 61
ManU 60
Arsenal 58

Arsenal biraz daha yaklaştı zirveye.

Ramsey'e çok üzüldüm. Arsenal sakatlıklar konusunda bizden bile daha kötü.

Terry'e çok iyi oldu. Maç öncesinde Bridge, Terry'nin uzattığı eli de havada bıraktı, iyi yaptı. Ancak; Bridge'nin bu olay yüzünden milli takımdan affını istemesini doğru bulmuyorum. İkisi farklı olay. Profesyonel oyuncuysan, milli takımın da sana ihtiyacı varsa, görev almalısın.

Ben bridge'in bu olayı büyütmesini anlayabilmiş değilim hala.Anlayanda bana anlatırsa sevinirim. Terry'nin bu çıktığı kız, Bridge'in,eski kız arkadaşı. Bunlar takım arkadaşı, arkadaş değiller. Artık çıkmadığın bir kızın başka bir tanıdığınla çıkmaması gerektiği gibi bir kuralmı var bilmediğimiz? Tamam Terry evli iken bir ilişki yaşadığı için suçludur. Ama karısına karşı. Bridge'e karşı bir suçluluğunun olduğunu düşünmüyorum. Bridge bu olayı kullanmak istiyor olabilir.

Öte yandan bizim ülkemizde, Demet Şener ve onun çıktıklarını düşünüyorum da daha da ilginçleşiyor durum. Ya da bir okulda sevgilisinden ayrılan kızın daha sonra o okuldan başka biri ile çıktığını düşünüyorum:)

En garibi FB'de yaşanmıştı zamanında. Esra Balamir ile Yusuf Şimşek, Serhat Akın ve Ali Güneş aynı zamanda çıkmışlardı. Bu daha garip değilmi sizce de?

Zirveden uzaklaşıp tekrar bu yolda tepede yer almak için ettiğimiz mücadeleyi düşündüğümüzde bu kadar efor sarfetmemizin nedenini dün de görmüş olduk. Önce Eduardo, sonra Diaby ve son olarak genç yıldız Ramsey. Futbol kasapları Wenger'in de söylediği gibi Arsenal'e karşı bilenmiş durumda...

Herşeye rağmen zirve yolunda hiçbir zaman yılmadık, yılmayacağız. Hedefimiz şampiyonluk. Koşullar ne olursa olsun yürüyeceğiz biz bu yolda...

Tugay Arslan' Alıntı:
Chelsea 61
ManU 60
Arsenal 58

Arsenal biraz daha yaklaştı zirveye.

Ramsey'e çok üzüldüm. Arsenal sakatlıklar konusunda bizden bile daha kötü.
3 puan fark kalmış haydi Arsenal'im saldır.

Liverpool'un neşesi yerinde!
İngiltere Premier Lig'de 28. hafta maçında Liverpool sahasında Blackburn Rovers'ı konuk etti.
Anfield Road'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Liverpool'a galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Steven Gerrard ve 44. dakikada Fernando Torres'ten geldi.

Blackburn Rovers'ın tek golünü ise 40. dakikada penaltıdan Keith Andrews kaydetti.

Son 10 dakikaya 2-1 önde giriyoruz Burnley karşısında. Kazanırsak maç fazlasıyla 2.liğe yükselecez.