İngiltere Premier League (Futbol)

Helal olsun be Portsmouth.Gol sorunları kalmamış adamların.Old Trafford'da bile 3 gol atabiliyorlar.Bir de kaleleri tutturdular mı vallahi Porstmouth düzlüğe çıkarD:...

Chelsea - Arsenal

Yarın Londra'da zirvenin kaderini belirleyecek derbi maçı var.

Wenger ve aslanlarının yanındayız.

Go Gunners Go !

Tebrikler hemşehrim. =)

Büyük düşüş var takımda ama sorun değil. Haftaya Liverpool'u konuk ediyoruz, her zamanki tarifeyi uygular yollarız evlerine. Biz de yeni bir ritim yakalarız böylece...

Böylece zirve yarışında MANU ve Chelsea yalnız kaldı.İleriki haftalar büyük mücadelelere sahne olacak.Haydi MANU,üst üste 4. şampiyonluk için bastır:).

Liverpool bizi ne zaman yeneceksin ?

Arsenal 1 - 0 Liverpool

Birgün yalnız yürürseniz bilin ki sebebi biziz. :)

Diaby'nin 72. dakikadaki golü ile kazandık ve Wenger 300. Premier Lig galibiyetini almış oldu...

245.jpg

>>> The Sun'ın haberine göre; Arsenal'in Marouane Chamakh ile 4 sene için 10.4 milyon Euro karşılığında anlaştığı iddia edildi.

>>> The Daily Mail'ın haberine göre; adı Milan, Inter ve Barcelona ile de anılan Sırp futbolcu Nemanja Vidic'in, 24 milyon avro karşılığında Real Madrid'e transfer olduğu iddia edildi. Real'in teklifini kabul ettiği öne sürülen Alex Ferguson'un, Vidic'in yerini 12 milyon avro karşılığında Fulham'dan transfer ettiği Chris Smalling ile kapatmayı düşünüyor. Manchester United'ın Benficalı David Luiz, Palermo'da görev yapan Simon Kjaer ve Porto'nun defans oyuncusu Bruno Alves'i de takip ettiği haberde yer aldı.

>>> Arsenal'in Fransız defans oyuncusu Silvestre, Londra'dan ayrılma kararı aldı. Senderos'un Everton'a gitmesine rağmen fazla forma şansı bulamadığını belirten Silvestre'nin bu kararında Wenger'in kendisine fazla şans tanımamasının etkili olduğu belirtildi.

>>> Mirror Football'un haberine göre; Chelsea'li defans oyuncusu Alex'e Bayern Münih'in talip olduğu ve transferi için girişimlere başladığı iddia edildi. Terry ve Carvalho'nun arkasında fazla forma şansı bulamayan Alex'in talipleri arasında Atletico Madrid de bulunuyor.

Manchester City yarın Liverpool ile kendi sahasında haftaya ise chelsea deplasmanında mücadele edecek.

City Liverpool karşısında rahat bir galibiyet alır diye düşünüyorum.Her iki maçta izlenmeye değer bence.

Bu sezon 4 sahip değiştiren Portsmouth, içinde bulunduğu mali krizi bir türlü aşamıyor. Kulüp, 11 milyon sterlinlik vergi borcu nedeniyle kapılarını kapama tehlikesiyle karşı karşıya. Borcunu ödeyebilmek için acilen oyuncu satma kararı alan yönetim, FIFA?dan istediği desteği aldı. Ancak Premier Lig yönetimi, transfer dönemi dışında oyuncularını satmak isteyen kulübe beklediği yanıtı vermedi.

Yönetim kurulu, şampiyonluk ile kümede kalma yarışının iyice kızıştığı bir dönemde, ligdeki dengelerin değişebileceğini vurguladı ve Portsmouth'a bir ayrıcalık tanımalarının mümkün olmadığını açıkladı. Karar en fazla menajer Avram Grant'ı sevindirdi. Tek amacının takımı kümede tutmak olduğunu belirten Grant, mali krize karşın tek bir oyuncuyu bile elinden çıkarmak istemediğini söylemişti.

Bu aşamadan sonra gözler West Ham sahiplerinden David Gold'un kulübe yardım için yaptığı teklifin kabul edilip edilmeyeceğine çevrildi. Gold, vergi borcunu ödemesi için Portsmouth'a 10 milyon sterlin yardım yapmaya hazır olduğunu söylemişti. Parasını geri alacağı konusunda kuşkusu olmadığını belirten Gold, yeteneksiz yöneticilerin hatalarının bedelini, Portsmouth taraftarının ödememesi gerektiğini ifade etmişti.

Sene sonu 1 oyuncu kapsak kardır.Kadrolarını tam incelemedim ama muhakkak bizde oynayabilecek kadar kapasiteli çok fazla oyuncu vardır. :pArtık gözden düşmüş Neill bile bizde harika,süper bir oyuncu olarak gözüküyorsa. Eminim Portsmouth'ta da bizde süper bir oyuncu gibi gözükecek çok kişi vardır.

Ş.Saadet Ünal' Alıntı:
Manu'dan gıcık almaya başladım o yüzden yenilmesine çok sevindim :) Arsenal şampiyon olamayacağına göre Chelsea olsun :p

Chelsea 61 puan
Man.Utd 57 puan
Arsenal 55 puan

Arsenal nasıl şampiyon olamıyor, anlamadım...

Manchester'da gol yok: 0-0

İngiltere Premier Lig'de 27. haftanın dev maçında Manchester City ile Liverpool sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. City of Manchester'da oynanan mücadelede iki takım da girdiği fırsatları kullanamayınca maç başladığı gibi sona erdi.

47200 biletli seyircini izlediği maçta iki takım da müthiş bir mücadele ortaya koydu.

Liverpool'da sakatlığını yavaş yavaş atlatan İspanyol golcü Fernando Torres yedekler arasında başladığı mücadelenin 75. dakikasında Hollandalı oyuncu Ryan Babel'in yerine oyuna dahil oldu.

Bu sonucun ardından Manchester City puanını 46'ya, Liverpool da 45'e yükseltti.

ROONEY COŞTU, MANU FARKA KOŞTU!

İngiltere Premier Ligi?nde 28. hafta karşılaşmasında Old Trafford?da karşılaşan Manchester United ile West Ham United?ın mücadelesinden 3 gol çıktı. Golleri atan taraf ev sahibiydi.

Manchester United, West Ham?ı 3-0?la geçerek 3 puanın sahibi oldu.

Maçın 38. dakikasında Rooney ile öne geçen 'kırmızı şeytanlar' ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan United, bu sezon inanılmaz bir grafik çizen Rooney?in 2. golüyle farkı 2?ye çıkarmayı başardı. Karşılaşmanın skorunu 80. dakikada kaydettiği golle tecrübeli golcü Owen belirledi: 3-0.

Puanını 60?a yükselten Manchester, maç fazlasıyla lider Chelsea?nin 1 puan gerisinde bulunuyor. West Ham United ise bu mağlubiyet sonrası 27 puanla 13. sırada kaldı.