İngiltere Premier League (Futbol)

torresin gideceği takım ya chelsea olur ya da real madrid.belki de maddi güç itibariyle city.bunların dısında hıc bı takımın oyuncuyu alacak gucu olduguna ınanmıyorum.

ps: barcanın ıhtıyacı yok zaten.gırısımlerı olmaz

Suarez kendini kanıtlamış bir oyuncu.Hayırlı olsun Liverpool'a...

Torres konusunda ise,sözleşmesinde 50 Milyon Euro tazminat bedeli varmış.Parayı veren Torres'i kapacak gibi görünüyor.Gideceği takım da muhtemelen ya Chelsea ya da M.City olacaktır...

Skysports'un duyurduğu habere göre, önümüzdeki saatlerde Fernando Torres'in Chelsea ile idmana çıkması bekleniyor.

50 milyon avroluk bir fiyat deniyor bonservisi için..

Ne Torres ne de Carroll etmez o kadar. Hayatımda bu kadar dingil takımlar görmedim. Premier Lig'den soğuttular beni valla. :)

İngiltere Premier League takımlarından Liverpool, Newcastle United'da forma giyen İngiliz golcü Andy Carroll'un transferini bitirdi. Liverpool Kulübü yaptığı resmi açıklamada; Newcastle United'ın Carroll için talep ettiği rekor bonservis bedelini kabul ettiğini ifade etti.

Liverpool, Newcastle United'ın talep ettiği bonservis bedelini açıklamazken; Ada basını bu transferin 35 milyon sterlin karşılığında sonuçlandığını belirtiyor.

gerçekten rekor bir bedel..
genç iyi bir transfer..chelsea de istiyordu carrollu..bu gece ingilterde transfer dönemi bitiyor..sıcak saatler yaşanıyor..torres olayı ne olacak bakalım....

bir üstteki mesajı attım ve bir dakıka sonra evet tam bir dakıka sonra chelsea
büyük transferi açıkladı..ilk haber benden olsun işte;
FLAŞ!!!!! Chelsea Torres'i açıkladı.....İngiltere Premier League takımlarından Chelsea, Liverpool'un İspanyol forveti Fernando Torres ile anlaşmaya vardı....
Açıklama, Liverpool cephesinden geldi.

suareze 26,5 milyon avro veren liverpool bu transferin acısını iyi çıkarmışa benziyor....babbel transferinide unutmayalım..hoffenheim a satmışlardı...

Bir Liverpool sempatizanı olarak kulübü şu hale getirenlere yazıklar olsun gerçekten.Hicks&Gillett ikilisi şu takımı uzun yıllar geriye götürdü.Eldeki bütün değerli parçalar tek tek kaybedildi.Yazık oldu o kırmızıya.

Liverpool taraftarı Torres formasını yakıyormuş.Kızılması gereken isim Torres değil, çok bile dayandı.Yönetimin kapısına dayansınlar.

Chelsea'ye transfer olan Liverpool'un İspanyol golcüsü Fernando Torres, kulübün tesislerini Abramovic'in gönderdiği helikopterle terk etti.

---------------------------------------------------

Ama bu çok fena. :)

Liverpool taraftarları, özellikle işçi kesimi çıldıracak bu harekete. :)

180719_1506261391524_1683974094_1012425_3910405_n.jpg

Fernando "El Nino" Torres sevdiğim bi futbolcu, onun için sevindim ama Ada'da desteklediğim takımımdan ayrılmasına üzüldüm. Umarım her iki taraf için de doğrusu budur.. Hayırlı olsun sarı çocuk.. Üzdün bizi, biz seni Kırmızı'yla sevmiştik..

35 milyon sterline carroll? torresi sattıgın parayla aynı nerdeyse sacmalık.baska bısı degıl.adama kotu demıyorum ama 3-5 tane carroll bu kadar para eder.parayı alan sapıtıyor.napcagını sasırıyor arkadas