İngiltere Premier League (Futbol)

Söyle kim kral ?

Arsenal 3 - 1 Chelsea

Gollerimiz; Alexandre Song, Cesc Fabregas, Theo Walcott.

We are king of London, pride of Londan bla bla bla.. Ha ha ha. :)

Tugay Eren' Alıntı:
chelsea için sene başında 8 de 8 yaparlarken bile onların balon olduğunu düşünüyordum beni yanıltmadılar.

Yapma hocam ilk 2 maçında 12 gol atmış ve art arda müthiş oyunlarla kazanılan maçlar varken Chelsea bana Şamp.Ligi için bile favori görünüyordu.Böyle bir çöküş yaşamaları şaşırtıcı gerçekten.

Ada devi Liverpool'u sıkıntılı günlerinden kurtaramayan menajer Roy Hodgson ile birliktelik sona erdi.

Karşılıklı anlaşma ile Liverpool ile yollarını ayıran Hodgson yaptığı ilk açıklamada çok üzgün olduğunu belirtti. Hodgson'ın yerine takımın efsane ismi Kenny Dalglish getirildi ve sezon sonuna kadar takımın başında kalacağı açıklandı.

Kenny Dalglish'in takımın başındaki ilk maçı Old Trafford'da Pazar günü oynanacak Manchester United çarpışması olacak.

K. Daglish'in bu işin altından kalkacağını düşünüyorum. Eğer Liverpool sevgisi egosunun üzerinde yer alırsa (ki yer alacaktır). Zamanında Liverpool'da oynarken de menager futbolculuk yapmıştı (çocuktum nasıl iş bu yahu? derdim) Liverpool'a sempatimin olmasını sağlayan ikinci adamdı. İlki K.Keagan idi mahallede kendime Keagan dedirtirdim. İllaki takımımdan biri Daglish olurdu. Umarım başarılı olur. Lİverpool'u artık layık olduğu yerlerde görmek istiyoruz.

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'ta forma giyen Edin Dzeko İngiltere Premier Lig takımı Manchester City ile anlaşma sağladı.

Manchester City kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Bosna Hersekli oyuncu ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını ve golcü oyuncunun 10 numaralı formayı giyeceğini söyledi

Amerika'nın New York Red Bulls takımında forma giyen Fransız yıldız Thierry Henry, sembol olduğu kulüp Arsenal ile birlikte antrenmanlara çıkacak. Arsenal'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Henry'in mart ayına kadar Arsenal ile birlikte çalışmalarına devam edeceği ifade edildi.

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Amerika'nın New York Red Bulls takımında forma giyen Fransız yıldız Thierry Henry, sembol olduğu kulüp Arsenal ile birlikte antrenmanlara çıkacak. Arsenal'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Henry'in mart ayına kadar Arsenal ile birlikte çalışmalarına devam edeceği ifade edildi.

Evine hoşgeldin reis...

Arsenalli olmak ayrıcalıktır ki bu buluşma ile yine net bir şekilde görülmüş oldu.
Beckham da, Henry de ABD futbol oynuyorlar. İkisinin de antraman yapacağı bir kulübe ihtiyaçları var.
Henry sembol olduğu Arsenale gelirken, Beckham diğer Londra temsilcisi Tottenham ile görüşüyor. Manchester United değil miydi onu adam eden ya da Beckham değil miydi kırmızı şeytanların veya sarı-yeşillerin her ne haltsa formasını terleten ?

Vefa bozaları, tüm Londra marketlerinde...

İngiltere Premier Lig'de Aston Villa takımı Sunderland'te forma giyen Darren Bent'i 18 milyon pound(28.79 milyon dolar)luk bonservis bedeli karşılığında transfer etti.

paramız yok diye aglayadursunlar iyi bi oyuncu olmasına ragmen avrupanın en cok sisirilen adamına 26.5 mılyon euro para versinler. bırak sampiyonlugu senelerce ilk 4e zor girer bu liverpool

Gol yollarında sıkıntıları vardı zaten Torres baya formsuz.. Bakalım ikisi birlikte mi oynayacak..

Daha Liverpool'un takviyeye ihtiyacı şart. Kanımca sezon sonu yapılacaktır gereken takviyeler

26.5 a takımda 3 tane direk oynıcak adam alabilirlerdi bana göre.aldıgın adamda kesınlıkle o kadar etmez bana gore. asla 1.sınıf bı oyuncu degıl.cok geldi bonservis bana.

ızleyıp gorcez bakalım :))