İngiltere Premier League (Futbol)

Liderlik fırsatını tepmekte üstümüze yoktur. Yahu kazanın şu maçı alın liderliği sonrasını diğerleri düşünsün. Sürekli birilerini takip etmek,puan kaybetmesini beklemek insanın moralini bozuyor kimi zaman. Evinde İngiltere?nin en büyük derbisinde 2-0?dan maç veriyorsan oturup düşünmelisin Wenger. Bu çocuklar senin, kulaklarına asıl, sopayı çek diye uyarmıştık birkaç hafta önce...

Evimizde West Ham`ı 3-0 yendik.Gollerimizi Glen Johnson,Kuyt,Maxi Rodriguez kaydetti.3 golüde ilk yarıda attık.

Liverpool 3-0 West Ham United

You'll Never Walk Alone...

Tugay Arslan' Alıntı:
2-0'dan verdik maçı kötü oldu. Neyse ki Chelsea'de yenildi.

Birmingham City 1-0 Chelsea
Manchester United 2-0 Wigan Athletic

1.Chelsea 28
2.Manchester United 28
3.Arsenal 26
4.Bolton 22
5.Manchester City 22
6.Tottenham

Adım adım liderliğe yürüyoruz,Ha gayret United :)

Kendimize geldik...

Aston Villa 2 - 4 Arsenal

Premier Ligin zor deplasmanından 3 puanla döndük. Gollerimiz; Andrei Arshavin,Samir Nasri,Marouane Chamakh ve Jack Wilshere.

kuşadasından şimdi geldik. :)
evertona goodison parkta 4 atmışız şaşırdım.
everton:1-4:west brom
geri geldik.ah stoke yenilmeseydik.ama o maçta stoke inanılmaz ballıydı.

Man U'da 7 - 1 yendi Blackburn'u. Gollerin 5'ini Berbatov attı. Bir de twitter'da gördüm:
Blackburn Times: Bir çuval inciri Berbatov etti! :)

Stoke City'de 1-1 kaldı Man City'le. 81'e kadar çabaladı ve Micah Richards'la golü buldu Man City ama 90+2 de Stoke tekrar beraberliği buldu ve Stoke'un golün hazırlanmasında çok güzel bir topuk pasıyla Tuncay'da var. :)

Bağdat Kaynak' Alıntı:
Bu her ligde bir takımı olanları hiç anlayamıyorum.

Futbol sevdası sınır, vize tanımıyor. :) Bazen renkler, bazen tribünler bazen ise kıymetli ayaklar usta hocalar bir takıma gönül vermek için yeterli olabiliyor...

Bağdat Kaynak' Alıntı:
Bu her ligde bir takımı olanları hiç anlayamıyorum.

:) Bende anlamıyorum :) Benim Barca haricindeki diğer liglerdeki takımlara sempatizanlığım vardır ama Tugay gibi kafayı yemiş bi durumda değilim çok şükür : )

West Ham bildiğiniz tecavüz etti. Hoşuma gitti mi evet gitti. Çünkü çok akıllı ve yürekli oynadılar.

Arsenal maç fazlasıyla liderliğe oturdu.Nasri'nin golleriyle , Londra derbisini 2-1 aldılar Fulham önünde.

Chelsea ise kan kaybetmeye devam ediyor.Kendi sahalarında Everton ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasreti dört maça çıktı.İşin ilginci ise önlerindeki üç maç çok tehlikeli boyutlarda.Tottenham , Manu ve Arsenal...Benitez için söylediklerimiz Ancelotti'nin de kulağına gelmeye başlıyor olabilir şu anda. : )

Chelsea de işler yolunda gitmezken en büyük rakipleri ligin başında esen rüzgarı kendi arkasına aldılar. Arsenal ligin sonunu bu sezon getirecek gibi görünüyor. Bizim takımın en büyük külfeti Şampiyonlar Ligi oluyor her sene. Sadece lige odaklanmak da küçük düşünmek oluyor elbette. Her kulvarda yolumuza devam ediyoruz. Şu anda en çok istediğim şey Premier Lig şampiyonluğu...

Bu hafta dev maçlar var;

12.12.2010

Londra Derbisi

Tottenham v Chelsea

13.12.2010

Liderlik mücadelesi

Manchester Utd. v Arsenal

manchester united arsenali yener diyorum.arsenal bu sene o kadar komik maçlar kaybettiki.hele wba maçı resmen ezilerek yenildiler.newcastle maçında iyi oynamışlardı ama gol atamadılar.chamakh arsenalin forveti değil.sağlam bir forvet alırlarsa şampiyonlukta söz sahibi olabilirler.

Chelsea'de kötü gidiş devam ediyor hala.. Drogba penaltıyı kaçırmasa 3 puanı alcaklardı ama olmadı. Manchester United maçında Frank Lampard forma giyecek bi aksilik olmassa..

Manchester Utd. 1 - 0 Arsenal

Manchester deplasmanında puansız döndük.

Bu hafta evimizde Stoke City ağırlayacağız.

Ayrıca bu hafta pazar 18:00 de ;

Chelsea v Manchester Utd.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Manchester Utd. 1 - 0 Arsenal

Manchester deplasmanında puansız döndük.

Bu hafta evimizde Stoke City ağırlayacağız.

Ayrıca bu hafta pazar 18:00 de ;

Chelsea v Manchester Utd.

Chelsea engelini de geçersek inşaallah önümüz açık sonra ;)