DÜN GECE IŞIL'A ATTIĞIM MESAJ.
Öncelikle bilmeni isterim,bugün yenmişiz yenilmişiz,ezilmişiz vb.. gibi terimler hiçbir gerçek Galatasaray'lının kıstası değildir,olamaz da.
İlk maçtan önce Caferağa'da son antremana desteklemeye gelenlerden biriyim belki hatırlarsın fotoğraf çekilmek istemiştim..Özel hayatımızda ne olduğumuzun önemi olmadan salonlarda,stadlarda sizlerin ve armanın takipçisi ve destekçisiyiz.
Neyse seni yakından takip eden biri olarak az ve öz olarak düşüncelerimi aksettirmek zorundayım,dikkate almanı rica ediyorum.
Ben de eski bir sporcuyum ve profesyonel olarak futbol oynadım.İstanbulspor kulübünde 12 sene altyapı ve 1 sene A takımda Şehremini Lisesi spor sınıfı mezunu baya aktif bir sporcuydum bir dönem.
Ve yaşadığım 2 ağır sakatlıktan dolayı toparlanamadım ve futbolu bırakmak zorunda kaldım ve eğitim hayatıma devam ediyorum. Bak ben toparlayamadım ama sen ayağa kalkıp yola devam ediyorsun.Bu dönüşünü bile takdir'e değer buluyor azmine ve sabrına saygı duyuyorum.Özellikle 2.sakatlık sonrası mental açıdan gösterdiğin duruşu kolay kolay gösteren olmazdı.
Duygularınla yaşayan bir insan olduğunu biliyorum ve şu an yeterli olmadğını düşündüğünü de biliyorum. Bence de kötü oynuyorsun,şut ritmin bozuk,eski hızında değilsin ve bir çok konuda eski Işıl sahada henüz yok.Amaaaa,yürek hala var be Işıl.O yürek varken de gerisi teferruat kalıyor.
Durum böyle iken sakın kendini bu kötü gidişatın sorumlusu olarak görme.İnsanlar seni suçluyor,sorumlu olarak seni görüyor biliyorsundur mutlaka.Lakin evladı harcamak kolaydır ve türk insanının huyudur ''EL İYİSİ'' olmak.. Işıl Alben'i'' üçlü çektirmek dışında yaptıgı ne var abi'' diyen müsvetteler var etrafımızda.Ayağına kramp girse 2 gün topallayacak insanların yaptığı lafbilmezliklere umarım kulak asmıyorsundur.
Bunlara inat Her gün biraz daha Işıl,her gün biraz daha güçlü.Her zamanki gibi gurur ve dikduruş olsun yüreğinde.Sen bu dönüşü yaptın,bunun farkında olmayan iyi gün dostları bırak olmayıversin.
Sadece Galatasaray için değil,kendin için de..
Senin kötülüğünü isteyenlere ver şu sahada cevaplarını..
Sen nefes nefeseyken,enerjin tükenmişken bugün topu çalıp o turnikeyi attın Işıl.Bunu iyigün dostları görmez.''Maç koptu abi ben bile yapardım der''..
Bizim için değil Işıl,onlara söyleyecek söz bırakmamak için dön.
Öyle bir dön ki,yüzlerine tokat,dillerine makas olsun..
Varsın bırak senin gibi ''ADAM''ıyüzünden sahada mağlup olalım.
Ama ''Kaybeden'' olmayız,sadece ''Mağlup'' oluruz..
Ama gün gelir yine kazanırız,kazandığımız zaman da GALATASARAY'lı Işıl'la kazanırız.İşte onun hazmı,bazı insanlara kolay olmaz..Yine sen sahadaki biz olursun,biz tribündeki sen.
Hoşçakal.