Işıl Alben

Re: 10 # Işıl Alben

Artık takkeyi önümüze alıp düşünme vakti.Tamam Işıl çok ağır sakatlıklar geçirdi ama şu anda iyi olmamasına rağmen 1. guardımız.Topu getirirken hem hızlı gelip kendini yoruyor hem geç oynayıp zamanı yiyor,bunun üstüne etkili paslarda çıkaramayınca takımı kaosa sürüklüyor.İçeriye drive edip şut filanda kullanmayınca etkisi sıfır gerçekten.

Işıl'ı silelim filan demiyorum ama avrupalı iyi bir guard almalıyız.Işıl'da tekrar Eurocup şampiyonu olduğumuz sezonki performansına dönmeli yavaş yavaş.

sevgimizin aşkımızın üstünden
sene geçti,mevsim geçti,ay geçti
rüyamızın hülyamızın üstünden
yağmur geçti,dolu geçti,kar geçti

ne birleştik ne ayrıldık biz senle
kış geçti,bahar geçti,yaz geçti
bu aşkın bu sevdanın üstünden
hayat geçti,ömür geçti,yaş geçti

Aman Işıl ile iyi geçin..Burası öyle bir forum ki. Işıla ona buna laf söyledin mi, kesin 15 gün ceza yersin..Işıl'ı eleştirme derim. Burada Işıl'a ters gitmicen. Zafer Kalaycıoğlu'nu istemicen,Pondexter-Nevriye'den bahsetmeyeceksin..

Işıl kötü bile oynasa iyi oynuyor de.. Yoksa Önder Çiçekoğlu ve yandaşları seni cız eder.

Can Çetin' Alıntı:
Aman Işıl ile iyi geçin..Burası öyle bir forum ki. Işıla ona buna laf söyledin mi, kesin 15 gün ceza yersin..Işıl'ı eleştirme derim. Burada Işıl'a ters gitmicen. Zafer Kalaycıoğlu'nu istemicen,Pondexter-Nevriye'den bahsetmeyeceksin..

Işıl kötü bile oynasa iyi oynuyor de.. Yoksa Önder Çiçekoğlu ve yandaşları seni cız eder.

can, bak ben de moderasyondanım..
bir mesaj üstte ışıl'a sitem etme imalı bir şarkı sözü var..
mesaj bana ait..
kimse de bir şey demez, sen rahat ol..
olay hakarete , kavgaya varmasın yeter..

ışıl muhabbetide miğdemi bulandırdı artık
bu kadar duygusallık neden anlamıyorum
erkek takımında rancik geçen sene süper bir sezon geçirdi bu sene sahada yok ama biz hala umutla bekliyoruz
ışıl da öyle
atı alan üsküdar ı geçti hala ışıl form tutacak.....
birsel yine ışıl a karşı yaptı show u nu.
yazık valla...

Can Çetin' Alıntı:
"Masaya sıra de." gibi bir şey olmuş bu. Kimse masaya oyuk açmasın, yeter.

Kötü oynuyorsa, kötüdür. Kimse iyi oynadı demiyor zaten.

Onur Balcı' Alıntı:
[quote="Can Çetin":3qtvhxw0]Işıl kötü bile oynasa iyi oynuyor de.. Yoksa Önder Çiçekoğlu ve yandaşları seni cız eder.
"Masaya sıra de." gibi bir şey olmuş bu. Kimse masaya oyuk açmasın, yeter.

Kötü oynuyorsa, kötüdür. Kimse iyi oynadı demiyor zaten.[/quote:3qtvhxw0]

can haklı kardeşim
bu forumda 2-3 kişi var sanki ışıl ın abileri gibi herşeye muhalafet sürekli bir savunma.
biz GALATASARAY lıyız benim umrumda değil ışıl bahar tuğba
ben başarıya bakarım
her sene adamlar bizi ezecek sonra burada ahkam keseceler........
bumu tarafsız forum........

Mert ;

Haklı olduğun yerler var ama o kadar da değil.
Yani bazen Işıl sevgisinin abartıldığını ben de düşünüyorum ama "kötü oynadı " v.b hiç bir yoruma kimse laf etmiyor burada..
Ben de yazdım işte yukarıda yeter artık diyerek..

---Galatasaray ın menfaatlarından daha cok sporcuların menfaatları ön plana cıkıyor bazı arkadaşlar için.nedir bu arda ışıl esareti.yerlerde sürünüyorlar hala eleştirilmiyorlar..
tama ağır sakatlık gecirdi ama sakatlık gecirmeden öncede hiçbir zaman bir birsel değildi.Benim için asıl olan Galatasaray dır.gerisi beni ilgilendirmez.

Ben Işıl'ı değil, 1 sezon oynamayan oyuncuyu 1. guard yapmak kumarını oynatan hocayı suçlarım. Sakatlık şanssızlıktır, iyi dönüş yapmak çok kolay bir iş değil. Bunu benim değil bu işin piri olması gereken antrenör bilmelidir. İşte bu yüzden Işıl eleştirilmemelidir bence.

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Ben Işıl'ı değil, 1 sezon oynamayan oyuncuyu 1. guard yapmak kumarını oynatan hocayı suçlarım. Sakatlık şanssızlıktır, iyi dönüş yapmak çok kolay bir iş değil. Bunu benim değil bu işin piri olması gereken antrenör bilmelidir. İşte bu yüzden Işıl eleştirilmemelidir bence.
eleştirmekten zarar gelmez.biraz aklını mı başına alsın başka bişeyler mi yapsın ama böyle olmasın.3 lük sallıyor daha elinden cıkarken girmeyeceği belli.aklım almıyor.sakatlık sporcunun yeteneklerini mi alıyor.

Vay Arkadaş Işıl ı da gönderelim hemen..Işıl bu ya Işıl bizim sahadaki dişi aslanımız..Hepimiz kadar Galatasaraylı hatta daha fazlası var....Formsuz olamaz bir oyuncu herhalde..Hep iyi oynayacak..Işılın bu sene çok iyi çıkardığı maçlarda da var..Herkese sallayında Işıla sallamayın ya..

Işıl'a tepki göstermeye gerek olmadığını düşünüyorum ben,ciddi bir sakatlık geçirdi,uzun süre sahalardan uzak kaldı,ayrıca karakter olarak hiçbir zaman sorun yaratmadı,Işıl kolay harcanacak bir oyuncu değildir.

fenerliler sizin kadar nefret etmiyordur Işıldan.
Ne gerek vargönderelim Işılı zaten onun gibisi her sene 4 5 tane geliyor ya
seviyoruz seni kaptan

Can Çetin' Alıntı:

Can bey siz kimsiniz allah aşkına niye gerçek isminizle yazmıyorsunuz.Benim sizi iyi tanıdığımı söylemişsiniz,ben sizi tanımıyorum.Ya bana özelden ulaşın yada telefomumdan,eğer bilmiyorsanız forum yöneticisinden alabilirsin.Ama gerçek ismin değilse seni deşifre ederim foruma bunu baştan söyleyim.

valla fenerliler sizden daha çok istiyordur ışıl ın kalmasını,
birsel her maç boyunun ölçüsünü alıyor
ben olsam bende isterim
son 3 sezondur tek galibiyetimiz var oda türkiye kupası finalinde tek sayı ile
ben ışıl gitsin demiyorum
ama sakatlığı geçeli sene olacak hiç bir ilerleme yok
bari yanına alternatif biri alınsın oda yok
belki sağlam bir alternatif gelirse daha gayretli çalışır
ama şu hali yle bize ancak botaş yada ist. üni. maçında faydalı olur.....

Tamam Işıl bugün kötüydü yorum yazarken şunu da bilemnizi isterim... Işıl ilk yarıda diziner aldığı darbeden doalyı sakat sakat oynamıştır.. Acı çekerek oynamışltır..Suç Okumarı oyanayan koçtadır...

Sakatlık yetenekleri tabiiki götürmüyordur yoksa bir çok ciddi sakatlık geçirmiş sporcu geri dönüşünde daha iyi bir performans ile bile dönüyor. Bunun için biraz zaman lazım. Zaten "3'lük sallamak" gibi bir yorum yazan kişilerde basketbolu ve sporu bu kadar biliyor demek ki... Birsel'de dizinden sakatlanmıştı ancak ameliyata gerek olmayan ve Işıl'ın sakatlığının 20'de biri kadarlık bir olaydı. Bazı maçlarda iyi oynamayı bırakın sekmeden koşamıyordu ama zaman ile bu performansına geldi. Zannetmiyorum ki o zaman FB forumları bu kadar ağır ve desteksiz eleştiri yapmış olsunlar? birde Işıl'a sormak lazım bakalım ben tek guard olarak oynarım mı demiş bu sezon? yada belki muhteşem oynadığı bir fb maçında sakatlandığı için fb maçlarından önce bir terapiyemi ihityacı var? yada kalmak istiyor mu önümüzdeki sezon? ama haklısınız nasıl olsa hem GS de hem bayan basketbolunda bir çok Işıl geliyor arkadan, kuyruk olmuşlar hatta bizim altyapıda.... O yüzden haydi tam köstek, yenisi gelsin... Ha bugün Işıl iyimi oynadı? Hayır.. Ceyhun Hoca iyimi yönetti? O nada hayır...
Işıl 2 tane on capraz bag ameliyatına ragmen gayet iyi döndü. BJK macında aldığı 8 ribaunt,yaptığı 8 asist ve süper müdafaa ile geri dönüyorum sinyallerini verdi. Ceyhun Hoca ise yep yeni bir takım yaptı ama GS'de olmak Botaş'ta olmaya benzemez, alışacaktır.
Ben Işıl olsam Fener'e gitmek için çabalarım. İyi takımda oynamak her zaman daha kolaydır. Yaptığın her hareket istatistiğe kaydolacak bir neticeye kavuşur. Hem daha iyi oynarım, hem kıymetim bilinir diye düşünürüm. Takım gibi takım verdiğin pas çok büyük ihtimalle asist oluyor, herkes atıyor, istatistiğin artar, sen önde baskı yap arkada biri pas arası yapsın git turnikeyi at; herkes iyi oyuncu, maç atmosferi müthiş, hem destek tam destek... Nasılsa esmeral yakında bırakır, Birsel Işıl ikliside çok kuvvetli bir ikili olur.
Beraber büyümek bu işte... ama burası GS, pardon unutmuşum, uçmaya çalışanın kanadını kırarlar, onuda yapamazlarsa sapanla taş atarlar, sen yükselmeye, yüceltmeye çalıştıkça aşağı çekerler, pardon , pardon... yazdıklarımın hepsini geri aldım. Unutmuşum burası GS...Maalesef bazı konularda durum böyle... çok üzülerek :(

2 sene üstüste aynı diz sakatlığını geçirmiş, bu durumda çoğu kişi pes edip, köşeye çekilip, ağlayacak durumdayken azimle çalışıp geri dönmüş, sezona takımın tek guardı olarak başlamış, (o fazla takmasa da) her maç kendisine Caferağa'da ana avrat düz gidilen oyuncumuz Işıl Alben.

Ha bir de şu var tabiki. Işıl bizim kadar Galatasaraylı değil. Hepimizden fazla Galatasaraylı.

Mesela Şaziye kötü oynayınca art niyet arayabiliriz ama Işıl oynayınca aramayız.

Sene başında döndüğünde Ceyhun Hoca taktik anlamda daha çok pas vermesini, takımı oynatmasını istiyordu. Daha sonra skor anlamında sıkıntı yaşayınca hücumda sorumluluk aldığı maçlar oldu, bu kadar büyük sakatlıktan sonra performansı inişli çıkışlıydı doğal olarak.

Bugünkü performansına gelecek olursak; benim de beklentilerimi karşılamadı, içeriye daha çok penetre etmesini beklerdim mesela.

Ama en sinirlendiğim konu Işıl'ın istatistikler üzerinden değerlendirilmesi. Şimdi Birsel'e bakıyorum, attığı 11 sayı var. 1'i maçın sonundaki üçlük. Biri 3.periyot bitiminde attığı şans basketi. Bunun yanında 2 ribaund, 2 asist yapmış. Birsel şu oyunu bizde oynasa guard bu ya, 5-6 asist yapmalıydı diye eleştirirdi bazı kişiler mesela.

Bir de kaybettiğimiz her maçın sorumlusu olarak Işıl gösterilmesin lütfen. Eğer gösterilecekse, ben de o zaman kazandığımız her maçın en büyük pay sahibi olarak Işıl'ı görüyorum bundan sonra.

Sonuç olarak;

Hep bizimle kal.

Işıl eski günlerine dönmesi için daha 1 yıl lazım bu kıza. Bence bu kıza bu yükümlülüğü vermek hata yabancı üst düzey bir guard gerekliydi. Ya aslında Yerli oyuncularımız çok formsuzlar nedne birazcık ilerleme yok anlamamak elde değil