Re: 10 # Işıl Alben
Sakatlık yetenekleri tabiiki götürmüyordur yoksa bir çok ciddi sakatlık geçirmiş sporcu geri dönüşünde daha iyi bir performans ile bile dönüyor. Bunun için biraz zaman lazım. Zaten "3'lük sallamak" gibi bir yorum yazan kişilerde basketbolu ve sporu bu kadar biliyor demek ki... Birsel'de dizinden sakatlanmıştı ancak ameliyata gerek olmayan ve Işıl'ın sakatlığının 20'de biri kadarlık bir olaydı. Bazı maçlarda iyi oynamayı bırakın sekmeden koşamıyordu ama zaman ile bu performansına geldi. Zannetmiyorum ki o zaman FB forumları bu kadar ağır ve desteksiz eleştiri yapmış olsunlar? birde Işıl'a sormak lazım bakalım ben tek guard olarak oynarım mı demiş bu sezon? yada belki muhteşem oynadığı bir fb maçında sakatlandığı için fb maçlarından önce bir terapiyemi ihityacı var? yada kalmak istiyor mu önümüzdeki sezon? ama haklısınız nasıl olsa hem GS de hem bayan basketbolunda bir çok Işıl geliyor arkadan, kuyruk olmuşlar hatta bizim altyapıda.... O yüzden haydi tam köstek, yenisi gelsin... Ha bugün Işıl iyimi oynadı? Hayır.. Ceyhun Hoca iyimi yönetti? O nada hayır...
Işıl 2 tane on capraz bag ameliyatına ragmen gayet iyi döndü. BJK macında aldığı 8 ribaunt,yaptığı 8 asist ve süper müdafaa ile geri dönüyorum sinyallerini verdi. Ceyhun Hoca ise yep yeni bir takım yaptı ama GS'de olmak Botaş'ta olmaya benzemez, alışacaktır.
Ben Işıl olsam Fener'e gitmek için çabalarım. İyi takımda oynamak her zaman daha kolaydır. Yaptığın her hareket istatistiğe kaydolacak bir neticeye kavuşur. Hem daha iyi oynarım, hem kıymetim bilinir diye düşünürüm. Takım gibi takım verdiğin pas çok büyük ihtimalle asist oluyor, herkes atıyor, istatistiğin artar, sen önde baskı yap arkada biri pas arası yapsın git turnikeyi at; herkes iyi oyuncu, maç atmosferi müthiş, hem destek tam destek... Nasılsa esmeral yakında bırakır, Birsel Işıl ikliside çok kuvvetli bir ikili olur.
Beraber büyümek bu işte... ama burası GS, pardon unutmuşum, uçmaya çalışanın kanadını kırarlar, onuda yapamazlarsa sapanla taş atarlar, sen yükselmeye, yüceltmeye çalıştıkça aşağı çekerler, pardon , pardon... yazdıklarımın hepsini geri aldım. Unutmuşum burası GS...Maalesef bazı konularda durum böyle... çok üzülerek