İspanya: 57 - TÜRKİYE: 65

Kaybetsek bile çıkabileceğimiz kazansak bile çıkamayacağımız bir maç olacak.Nasıl bir takımız anlamıyorum ki.
 
Sinan Güler neden oynamıyor?Sakatlığı mı devam ediyor?Sayın Orhun Ene,çok güvendiği,Furkan'ın yerine aldığı İzzet'i neden oynatmıyor?Cenk Akyol ısrarı neden?
 
Bu pota altı rotasyonu Gasol kardeşlere ne kadar direnebilecek bakalım.. Calderon ve Rubio'nun formsuz olması avantaj bizim için, umarım bize karşı patlama yapmazlar.. Maç sonucu tahminim ise, kaybedeceğimizi düşünüyorum. Kanımca averajla bir üst tura çıkarız ( inşallah )
 
Bu pota altı rotasyonu Gasol kardeşlere ne kadar direnebilecek bakalım.. Calderon ve Rubio'nun formsuz olması avantaj bizim için, umarım bize karşı patlama yapmazlar.. Maç sonucu tahminim ise, kaybedeceğimizi düşünüyorum. Kanımca averajla bir üst tura çıkarız ( inşallah )

Bunun için Britanya,Polonya'yı kesin yenmeli ama biz baya fark attık onlara.Ne derece ciddiye alırlar maçı orası muamma.
 
Turnuva buraya kadarmış diye düşünüyorum artık.Belki çok karamsarım ama İspanya'yı yendik diyelim Polonya bu saatten sonra bırakmaz.Polonya Büyük Britanya ve Portekiz kadar güçsüz değil.O maçı alacaktık abi Polonya'yı yenecektik !
 
Maalesef yarın eleneceğimizi düşünüyorum ama elensek bile (bana göre) turnuvanın en iyi kadrosu olan İspanya karşısında mücadele ederek bir galibiyet alalım ve galibiyetle kapatalım turnuvayı.

Bu satırları bizlere yazdıran teknik ekip, federasyon ve nicelerinede bu milli takımı bu hallere soktuğunuz için yazıklar olsun diyorum.
 
Bu maçı kazanabileceğimizi düşünmüyorum açıkçası. Yarın tek takip etmemiz gereken maç Büyük Britanya-Polonya maçı.
 
o değil de neden bizim takımlarımızda son top kullanma isteği tavandır. ne var da son 14-16 saniye kala bi sayı gerideyken sürenin sonuna kadar topu elinde tutarsın. 1 saniye kala üçlüğü soktun maçı aldın diyelim, ya girmezse? geriye maçı kurtaracak kadar zaman kalacak mı sana?. kumar oynamanın alemi ne? ne var 5 saniye kalıncaya kadar sayıyı bulsak? gereksiz yere kerem gibi topu olduğun yerde tutmanın alemi de ne? bari o süreyi top çevirerek alan açarak adam kaçırarak oynamaya çalışsak. belki kolay basket yaratıcaz o organizeyle. kadroya bak oyuna bak!
 
Bu jenerasyonu iç sahada 2 tane 2.liğe yeterli gören zihniyetlere gitsin Polonya maçı.

Ha bu arada Orhun kaptan oyunculuğuna hiç lafım yok ama en azından bir ışık verseydin iyiydi. Hakemler 8 tane teknik faul de çalsa sen Polonya'yı (Gortat ve Lampe'siz Polonya'yı) en az 10'luk yapmalıydın, yapamadın.

Bu kadro elenme noktasında ve suçlusu sonuna kadar sensin. Şu ana kadar yaptığın hiç bir şey bir diğerinin yerini tutmadı. Ne geleceğe dair bir yatırım yaptın, ne de günü kurtarabildin. Oyuncu tercihleri, strateji, taktik, kişisel ilişkiler, liderlik ve diğer kriterlerde iflas ettin.

Maçlar bağıra bağıra elden giderken en ufak müdahaleni göremedim.

Oyuncu tercihlerin ve bu tercihlere bulduğun sebepler felaket ötesi.

Ha bütün bunlar senin hatan mı, bence değil. Senin kapasiten bu. Hata seni oraya getirenlerde. Hata Milli Takım'ın başına seni layık gören vizyonsuzlarda.

Hata seni şişim şişim şişiren ve egonu yükselten bütün insanlarda.

Ene'yi eleştirirken Tanjevic'in 2007 olayından örnek verenler var. Tanjevic'i her ne kadar sevmesek de adam bir hedef koydu ve o hedefi gerçekleştirdi. Adamın vizyonu vardı, stratejisi vardı, taktiği vardı ve tecrübesi vardı. Adım adım bunları gerçekleştirdi. Bunlardan her hangi birini Ene'de görenlerin düşüncelerine büyük saygı duyarım, bir bildiği vardır derim. Bana kalırsa esamesi okunmuyor.

Çok geç olmadan İzzet'ini de al ve istifa et.

İspanya bizi 20lik simit yapar, ama inşallah Deng abimiz insanüstü bir performans daha gösterip kurtarır bizi.
 
Vakit öldürmek için fena maç değil. İddaa'da da kolay lokma. İlk yarı/ikinci yarı ispanya basıp parama bakacağım. Kimsenin düşünmediği takımı ben mi düşüneyim ?
 
Son yıllardaki Avr.şampiyonasındaki hüsranlara bir yenisi daha.Türkiye dışında oynadığımız şampiyonalarda hiç bir başarı yok doğru düzgün.Bizim olan ufakta bi inancımız takımda olmadığını düşünüyorum dünkü maçtan sonra.Polonya bırakmaz buraya geldikten sonra.
 
Dünya 2.'liğinden nerelere düştük, neler konuşuyoruz.Tam turnuva takımı gibiyiz derken aslında hiç olmadıgımızı görüyoruz.Polonya'ya yeniliyoruz, kaderimizi başkasının eline teslim ediyoruz ve kazanmamız gereken yıldızlar kadrosu bir İspanya var.Moraller gayet kötü.
 
Ne yazık ki A Milli Takımın bir turnuvada başarılı olması için ya evimizde oynayacağız ya da 2006'daki gibi çok eksikle gidip şeref mücadelesi vereceğiz. 2010'un gazını kötü aldılar. Herkes hakemler diyor. Polonya'nın yanında değil hakem tüm Polonya olsa da bu takımı yenmeliydik. Adamların en önemli iki adamı (ki onlar bile senin Milli Oyuncularının çoğunun ayarında değil) yok ve sen her zamanki gibi bir son top kullanma özrü gösterip maçı veriyorsun. Son top sendeyse maçın kaderide senin elinde demektir. İspanya maçı için umudum yok.
 

Üst