İspanya: 57 - TÜRKİYE: 65

hepimize ders olmuştur sanırım :) enteresan bi takımız her takımı yenebilir her takıma yenilebiliriz bunun en büyük etkeni gazla çalışıyo olmamız bence
 
Takımın yarısı Gasol olmayınca şansımız var diye düşünmüştüm ama öyle başlamadık,sonra iyi toparladık. Son periyotta ise son 2 senedeki efsane savunmamız devredeydi, işte bizim kadro kapasitemiz bu, ilk defa da beklenen oyunu ortaya koyduk.
 
Murat Kosova devreleri yaktı yeni çip lazım :))

Turnuva başlamadan 1 galibiyet taşısak yeter deniyordu, oldu işte. Rus hakem de kufur yedigiyle kaldı birşey değişmedi :)
 
İlk 3 periyot çok ta istekli ve hırslı değildik,son periyot canlandık....

bu arada Murat kosova'nın gercektende kafasının iyi olduğunu düşünüyorum,yoruma bak hadi milliler dev olarak kalalım cüce olmayalım:)
 
ya ben hala orhun eneye inanmıyorum. şu takıma furkanı nasıl almazsın arkadas? izzet neden orada eger oynamayacaksa.birde tutku acık var ki onu konusmayacagım. maca gelince cok enteran takımız.soyleyecek sey bulamıyorum
 
İzzet kenarda gerçektende çok güzel havlu tutuyor,çok yardımcı oluyor malzemeciye ah be Orhun hoca sırf kendi takımının oyuncusu diye niyeydiki bu ısrar,ha ben oturmuşum benchte ha İzzet.

Oğuz savaş niye oynamadı bilen varmı? birde

Kaya peker'in milli takıma girmesi niye ysakalandı nedenini bilen var mı?
 
Takımın yarısı Gasol olmayınca şansımız var diye düşünmüştüm ama öyle başlamadık,sonra iyi toparladık. Son periyotta ise son 2 senedeki efsane savunmamız devredeydi, işte bizim kadro kapasitemiz bu, ilk defa da beklenen oyunu ortaya koyduk.

Pau olsaydı daha kolay olurdu bence galibiyet.Onun yerine oynayanlar sertliğe sertlikle karşılık veren adamlar ama Pau öyle değil.
 
Dünden bugüne 180 derece dondük. Hem oyun olarak hem moral olarak hemde turnuvanın ilerisine bakış olarak. Bi nevi yeniden doğduk
 
eksiklerimizi cok arıyoruz bence.kerem gonlum ve semih cok onemli oyuncular.emir takıma oldukca pozitif katkı yapıyor enes te oyle ema su izzet olayıne fena takıldım.orhun ene cok buyuk hatalar yapıyor oyun setimiz filan yok ama genede ispanyayı yendik.bu arada oynadıgımız hemen hemen her turnuvada ispanyayı yeniyoruz bu da cok ilginc :)
 
Gasol olsa yenemezdik bence, neyse buna takılmaya lüzum yok. Sonuç olarak oynamadı, oynatsalardı. Hafif sakatlığı var diye bizi de küçümseyip oynatmadılar ve cevaplarını aldılar. Maçın son çeyreğinde en etkili 3 isim Ömer Aşık, Ender Arslan ve Ersan İlyasova idi. Preldzic'in de maçın genelindeki skor katkısını es geçmeyelim...

Büyük Britanya'ya da teşekkürler tekrardan önümüzü açtıkları için. Sürpriz bir galibiyet aldık. İnşallah diğer grupta yapacağımız 3 maçta da iyi neticeler alırız ancak ben gene de pek umutlu değilim. Yanılanın ben olmam dileğiyle, yolu açık olsun milli takımımızın bir üst turda..
 

Üst