İspanya La Liga (Futbol)

Yalnız zor falan olmadı. O maçı izleyen hiçbir kimse Barcelona'nın puan kaybedebileceğine inanmazdı. Öyle bir futbol oynadılar. Ben Galatasaray maçları dışında hangi maçı izliyorsam izleyeyim, arada bir zap yapar, yine maça dönerdim. Barcelona öyle bir futbol oynuyor ki zap yapma pişman olursun diyor. Müthiş keyif veriyorlar. Böyle takımım olsun, ne olursa olsun diyorsun.

Barcelona'ya uzaktan şut sanki yasak, adamlar altı pasa kadar pas ile geliyorlar. Hele Messi'nin attığı golü mutlaka izlemek gerekli. Xavi'ye gelene kadar topun dolanımı, Xavi'nin insanlık dışı ara pası, Alves'in altı pasta Messi'ye boş kaleye attırması.

Herkes rahat olsun, Barnebau'ya da gelirik! :)

Dün gece Madrid değil de deplasmanda Barcelona 5 atmış olsa ve Madrid evinde 70'ten sonra gelen goller ile 2-1 kazansa yapılan yorumlar bu kadar abartılı olur muydu bilemiyorum.

Görünüyor ki artık Barcelona o kadar kolay sonuca gidemiyor. Bunu canlı izlediğimiz Stuttgart maçında da gördük. Kabul edilmesi gereken birşey bu. Birkaç haftaya liderlik koltuğunu devredeceğini düşünüyorum. Devretmese bile Barnebau'da şansı yok. Yeter ki Cristiano ve Leite olsun...

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":20tirm1d]Rahat geçer Barnebau maçı.Yeneriz Real Mardin'i,pardon Madrid'i :)

Real'in Malaga gibi geriye çekilecek hali yok.Liderlik derken yine 6 falan olmasın :p

Siz 6 atın,biz 7 atarız o maç,içiniz rahat olsun ;)[/quote:20tirm1d]

Bırakın bu işleri Gazanfer. :) Yaptığımız paslarla gözleriniz yorulacak. :)

Biz Barnebau'dan da bileğimizin hakkıyla çıkmasını biliriz siz merak etmeyin. ;)

A. Madrid '4' ledi: 4-1
İspanya La Liga'nın 24. haftasında Atletico Madrid sahasında Valencia'yı 4-1'lik skorla mağlup etti.
Vicente Calderon Stadı'nda oynanan karşılaşmada Atletico Madrid'e galibiyeti getiren golleri 30. ve 86.(P) dakikalarda Diego Forlan, 78. dakikada Kun Agüero ile 90. dakikada Jurado kaydetti. Konuk ekip Valencia'nın tek golünü ise 20. dakikada David Silva kaydetti.

Valenci takımında 28. dakikada Carlos Marchena ve 83. dakikada Miguel kırmızı kart görerek takımlarını sahada 9 kişi bırakırlarken, Atletico Madrid takımında Simao 45. dakikada gördüğü sarı kart ile gelecek hafta oynanacak maçta cezalı duruma düştü.

Maçın 45. dakikasında hakem Madrid leyhine bir penaltı verdi. Valencia'dan da bir oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.Madrid'in attığı Penaltı pozisyonunu gören arkadaşlar oldumu? Bana çok benzeş bir pozisyon gibi geldi :)

İki farklı karar!

Yorum sizlerin...

33485412.jpg

78555414.jpg

Yaşanan pozisyondan sonra bir anda dengesini kaybederek yere düşen Marchena, Agüero tam topa vururken meşin yuvarlağa eliyle engelliyor ve maçın orta hakemi Perez Burull pozisyonu devam ettiyor.

Atletico Madrid'li futbolcuların yoğun itirazları sonucunda, oyunu durduran ve derhal maçın dördüncü hakeminin yanına giden Burull kararını değiştiriyor ve bir penaltı veriyor bir de Marchena'ya kırmızı kart gösteriyor. Yaşanan bu olaydan sonra tabeladaki skoru 1-1'e geliyor ve maç sonunda gülen taraf 4-1'lik skorla Atletico Madrid oluyor.

Tugay, yorum yaparsak ceza alırız. Onur abi 1 saat izin verseniz içimizi döksek rahatlasak? Rocchiiiii !!!!

BARCELONA SEZONU KAÇ KUPAYLA KAPATIR?
İkisini de kazanamaz % 89,32
İki kupayı birden kazanır % 5,52
La Liga şampiyonu olur % 4,01
Şampiyonlar ligi şampiyonu olur % 1,15

REAL MADRID EVİNDE İLK HANGİ TAKIMA PUAN KAYBEDER?
Hiçbirine % 75,64
S.Gijon % 13,03
Barcelona % 6,88
Sevilla % 1,76
A.Madrid % 1,14
Valencia % 0,94
Osasuna % 0,47
A.Bilbao % 0,13
Toplam Oy : 11.141

Ntvspor Gol programının anket sorularından ikisi ve verilen oylar :) .

Şamil, fikstür avantajı Real Madrid´de görünüyor ama Türkiye´de de Fenerbahçe´de görünüyordu. Sonuç ortada. Anketlerin ne kadar sağlıklı olduğunu ikimiz de iyi biliriz. : )

Bazı arkadaşlar Barnebau´ya bekliyoruz diyor; geçen sene de geldik 62´den tavşanı yaptık, döndük. : )