R.Madrid 5-2 Villareal
dk 80
dk 80
Yanılıyorsun Şamil, La Liga iki takımlı bir lig değil. Yıllardır, Barcelona ve diğerleri var. : )Şamil Turançiftçi' Alıntı:Bu arada La Liga resmen iki takımlı bir lig oldu.
Yanılıyorsun Şamil, La Liga iki takımlı bir lig değil. Yıllardır, Barcelona ve diğerleri var. : )[/quoteqbz7ds3]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi"qbz7ds3]Bu arada La Liga resmen iki takımlı bir lig oldu.
Yanılıyorsun Şamil, La Liga iki takımlı bir lig değil. Yıllardır, Barcelona ve diğerleri var. : )[/quote:2lztt9s7]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":2lztt9s7]Bu arada La Liga resmen iki takımlı bir lig oldu.
Onur Yavuz' Alıntı:Bir Fenerlilere benzetilmediğimiz kalmıştı, sağ ol Gazanfer. : )
Gazanfer Tosun: Üyelerin bir bölümüne hakaret ettiği için 1 hafta cezalıdır. : )
Bazı Fenerli arkadaşlar 6-0 lık maçı konuşuyor hala o günden fotolar paylaşıyor.Sühan Cem' Alıntı:Barcelona'nın başkanı Laporta'ya sormuşlar. "Real Madrid'in bu hafta oynadığı 6-2 lik maçı seyrettiniz mi? "
Laporta: "6-2 lik maçı seyretmedim ama geçen sene 2-6 lık maçı seyretmiştim"
Bazı Fenerli arkadaşlar 6-0 lık maçı konuşuyor hala o günden fotolar paylaşıyor.Şamil Turançiftçi' Alıntı:[quote="Sühan Cem":dwc1obg5]Barcelona'nın başkanı Laporta'ya sormuşlar. "Real Madrid'in bu hafta oynadığı 6-2 lik maçı seyrettiniz mi? "
Laporta: "6-2 lik maçı seyretmedim ama geçen sene 2-6 lık maçı seyretmiştim"