İspanya La Liga (Futbol)

Madrid 6 tane koymuş ne güzel. Kaka ve Ronalda birbirine iyice ısındı ki artık güzel oluyor Madrid'i izlemesi.

Bu arada La Liga resmen iki takımlı bir lig oldu.

Böylece Real Madrid La Liga'da tarihinde evinde üst üste kazanma rekorunu kırmış oldu.

Zaten bu takım evinde kolay kolay berabere bile kalmaz. Deplasmanlarda da aynı konsantrasyonu göstermeliler son zamanlarda olduğu gibi...

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":pqbz7ds3]Bu arada La Liga resmen iki takımlı bir lig oldu.
Yanılıyorsun Şamil, La Liga iki takımlı bir lig değil. Yıllardır, Barcelona ve diğerleri var. : )[/quote:pqbz7ds3]

Haha ! Onur Abi'ye katılıyorum.Barca ve diğerleri...

Şu Nilmar'ı biz alsaymışız keşke yahu çok iyi oyuncu :) (Biz der iken Galatasaray) :p

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":2lztt9s7]Bu arada La Liga resmen iki takımlı bir lig oldu.
Yanılıyorsun Şamil, La Liga iki takımlı bir lig değil. Yıllardır, Barcelona ve diğerleri var. : )[/quote:2lztt9s7]

Vay Arkadaş neymiş de ne değilmiş yahu, bu Katalan lobisi her yerde :) . Yok o değil olmayanı olmuş gibi göstermekte de üstlerine yok. Neymiş Barça ve diğerleri. Koydurtmayın iki takımın La Lİga ve Avrupa başarılarını yanyana. O zaman görürsünüz hangi takım ve diğerlerini.

İspanya tek takımlıysa o takım da yıllardır Real Madrid'dir.

Kazandığımız UEFA ve Süper Kupa'ya tesadüf diyen fenerliler gibisiniz yahu :)

Bir Fenerlilere benzetilmediğimiz kalmıştı, sağ ol Gazanfer. : )

Gazanfer Tosun: Üyelerin bir bölümüne hakaret ettiği için 1 hafta cezalıdır. : )

Barcelona'nın başkanı Laporta'ya sormuşlar. "Real Madrid'in bu hafta oynadığı 6-2 lik maçı seyrettiniz mi? "

Laporta: "6-2 lik maçı seyretmedim ama geçen sene 2-6 lık maçı seyretmiştim" :):)

Sühan Cem' Alıntı:
Barcelona'nın başkanı Laporta'ya sormuşlar. "Real Madrid'in bu hafta oynadığı 6-2 lik maçı seyrettiniz mi? "

Laporta: "6-2 lik maçı seyretmedim ama geçen sene 2-6 lık maçı seyretmiştim" :):)
Bazı Fenerli arkadaşlar 6-0 lık maçı konuşuyor hala o günden fotolar paylaşıyor.

Bu Laporta'nın Aziz başkanla herhangi bi münasebeti olmuşmu bakmak lazım. Adamda bariz Fenerli ezik sendromu var yahu :) .

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":dwc1obg5]Barcelona'nın başkanı Laporta'ya sormuşlar. "Real Madrid'in bu hafta oynadığı 6-2 lik maçı seyrettiniz mi? "

Bazı Fenerli arkadaşlar 6-0 lık maçı konuşuyor hala o günden fotolar paylaşıyor.

Bu Laporta'nın Aziz başkanla herhangi bi münasebeti olmuşmu bakmak lazım. Adamda bariz Fenerli ezik sendromu var yahu :) .[/quote:dwc1obg5]

:) Zaten gerek başkanları olsun,gerek başarıları olsun Fenerbahçe'yle çok benzeyen yönü var Barcelona'nın.Sadece altyapı konusunda benzemiyorlar zaten.

Bir de puan kaybedince filan ortalarda olmamaları yok mu :)

Ya geç bu işleri Tugay!(bkz. Sıkışınca kaçan user)

11 Nisan'da, Bernabau'da yendiğimizde de böyle konuşabilecek misiniz? :p

Ben çocukken fenerlilerinde en sıkı argumanıydı bu. Bizim 11 şampiyonluğumuz var GS'ın 6 derlerdi. Şimdi de barca 19 real 31 deniyor.. İspanya lig tarihine bakıldığında, En başarılı takımlar, barcelona ve bilboa sayılır. Franco ve türevlerinin yarattığı real fırtınası sonrasını saymıyorum. Kaldı ki İspanya gibi basının bile bazen, artık Real'in şampiyon olma zamanı geldi diyip baskı yaptığı bir ülkede real'in şampiyonluğu az bile diye düşünmeye başladım. Neyse beni bağlayan şeyler değil. Şu an Barcelona Real den daha büyüktür. İleride Real daha büyük olur.Artık İspanya da bu ikili ayrıldı geliyor:)

Ama başkanın verdiği bu mizahi yanıttan sonra(ki başkana gözdağı vermek isteyen madrid basınının sorusuymuş) barca büyük, real büyük demek o onu döver demek. Sanırım Laporta'nın istediği bir durumdu. İstediğini elde etmiş olacak muhtemelen...

Hadi Lig de Franco ve türevleri yüzünden farkı açtı. Peki ya Avrupa.
Bir de Avrupa başarılarını yan yana düşünmek lazım. Barcelona en büyük demek, bizim Uefa Kupasına tesadüfen alınmış demek gibi bir şey.

Hani sadece Lig Şampiyonluğunda attığı ezici farkı geçtik de bu takım yanılmıyorsam 9 kez şampiyonlar ligi veya Şampiyon kulüpler kupasını kaldırdı bi 6 kezde finalde kaybetti diye hatırlıyorum.
Elini vicdanına koy abi ne alakası var Fener'in 11 e 6 ile övünmesi ile :) .