İspanya La Liga (Futbol)

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Mustafa Yanar":1rv92sq8]Takımın madara olduğu bir maçtan sonra hala böyle konuşabiliyorsan helal olsun Gazanfer :)

O maçta Barca'nın birşey yapmadığını şanslı olduğunu Real'in 4-5 net pozisyonuna karşılık 2 pozisyonda golü bulduklarını,bu olayın biraz bizim fener maçlarına benzediğini yazmıştım.

Göremiyorum Barçalıları?

Hayal kırıklığı mı oldu yoksa bu futbol?

Espanyol o pozisyonlardan birini atacaktı ki....

Çok şanslısınız çok...[/quote:1rv92sq8]

İbra yok İniesta yok.Dani Alves 60 ta atıldı.Bırakında kötü oynayalım.

Hayal kırıklığı falan yok.Şampiyon olacağız.

Yazarken dikkatli olalım...

Barcelona - Real Madrid çekişmesi için birbirinizin kalbini kırmaya gerek yok. Aslında hiçbir şey için kırmamak gerek.

Barcelona işi biraz erken saldı.Bu puan kaybını Sevilla ya da Villarreal deplasmanında bekliyordum açıkçası.Şimdi iş biraz daha zorlaştı.Ama yine de bu şampiyon olamayacağı anlamına gelmiyor tabi.

Not:Yukarıda Onur Yavuz'un düzelttiği mesajı ben atmıştım.Kendisi haklı.Herhangi bir renktaşımı kırdıysam özür dilerim.

Espanyol doğru olanı başarıyla uyguladı ve 1 puanı aldı fazlasını kaçırarak.. Bu noktada Barcelona'nın iki deplasmanının oldukça sert olabileceğini öngörmek pek zor değil.. villarreal dengesiz yapısıyla kolay geçilebilir belki ancak son hafta sevilla maçı çok dramatik bir son çıkarabilir barcelona'nın karşısına.. real'İn fikstürü daha kolay gibi gözükse de evinde harikalar yaratan mallorca ve manyak bilbao da arıza çıkarabilir.. şansla bence 50-50.. sonuç ne olursa iki takım da çok başarılıdır gözümde.. Geçen seneki "yuh" performansın ardından takımı aynı konsantrasyon düzeyinde, hatta daha azlasında tutabilen guardiola ve takımı da, şu toplama kadroya bir kimlik kazandırmayı başaran pellegrini ve takımı da takdir edilmelidir.. ha guardiola illa ki devam edecek de şampiyon olsa dahi pellegrini'nin işi zor.. Eski Barcelonalı Jose ismine kimse ses çıkarmayacaktır.. Pellegrini'nin kalmasını istesem de Jose gelirse inanılmaz geçer seneye lig.. ben aldığım hazza bakarım arkadaş :) Raul da defolsun artık yeter.. İbo da dönsün biryerlere.. Rooney ya da Torres gelsin .P ha tevez de reale cukk olur o ayrı.. ayrıca diarra'ların yetersiz kaldığı ortasahaya takviye şart.. ve elden kaçan robben tarzı birisi.. ribery mi dersin..? ronaldo'yla dehşetengiz olurlar arkalarındaki karakter kazanacak -kazanması gereken- ortasahayla birlikte..

Son 4 haftaya Barcelona 1 puan farkla önde giriyor.

1 Mayıs Cumartesi: Villarreal - Barcelona
2 Mayıs Pazar: Real Madrid - Osasuna

GOL KRALLIĞI
27 Lionel Messi (Barcelona)
25 Gonzalo Higuain (Real Madrid)
21 David Villa (Valencia)
20 Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
17 Diego Forlan (Atletico Madrid)