İspanya La Liga (Futbol)

Raul en az 2 hafta yok
Real Madrid'in yıldız oyuncularından Raul'un, sakatlığı nedeniyle 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Kulübünden yapılan açıklamada, Barcelona maçında sakatlanan 32 yaşındaki Raul'un, yapılan muayenenin ardından sağ menisküsünde zedelenme teşhis edildiği bildirildi.

Raul, 2009-2010 sezonunda 36 maçta oynadı ve 6 gol attı.

12.04.2010

Kaynak : AA

Barça'da Iniesta şoku!

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın yıldız oyuncusu Andres Iniesta, sakatlığı nedeniyle 1 ay forma giyemeyecek.
Barcelona Kulübünden yapılan açıklamaya göre, antrenmanda sağ bacağından sakatlanan Iniesta, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile yapılacak yarı final maçı dahil olmak üzere, birçok lig maçında yer alamayacak.

Yeşil sahalardan 1 ay uzak kalacak 25 yaşındaki yıldız futbolcu, Dünya Kupası'nın favorilerinden İspanya Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.

13.04.2010
Kaynak : AA

Bir pozisyon vardı ki Dani Alves'le Messi adeta Depor'la ve futbolla dalga geçti.. Taç çizgisinde pas alışverişi yaptıkları pozisyon dikkat etmişsinizdir. Messi araya Alves'e bıraktı,sonra Alves topukla bakmadan Messi'ye iade..Futbol budur.

Valencia 2 - 0 Athletic Bilbao

Gollerimiz David Silva'dan geldi...

-----------------------------------------------------------------

Bu haftasonu Santiago Barnebau'da Real Madrid-Valencia karşılaşması var...

Real Madrid'in iki maçta da Barcelona'ya mağlup olması ile şampiyonluk şansının oldukça azaldığını düşünenlerdenim. Geçen hafta Barcelona'yı mağlup etselerdi çelme takmak yerine destek olmak adına Madrid'in kazanmasını bekleyebilirdim.

Kusura bakmayın Madridli arkadaşlarım, Şamil Abim, Kerem Abi... :)

G E L İ Y O R U Z !

399.jpg

Düşmanımın düşmanı dostumdur.Saldır Valencia !

Madrid'in gerçek çocuklarına Barcelona tarifesi uygulayın. 8)

Mustafa Yanar' Alıntı:
Takımın madara olduğu bir maçtan sonra hala böyle konuşabiliyorsan helal olsun Gazanfer :)

O maçta Barca'nın birşey yapmadığını şanslı olduğunu Real'in 4-5 net pozisyonuna karşılık 2 pozisyonda golü bulduklarını,bu olayın biraz bizim fener maçlarına benzediğini yazmıştım.

Göremiyorum Barçalıları?

Hayal kırıklığı mı oldu yoksa bu futbol?

Espanyol o pozisyonlardan birini atacaktı ki....

Çok şanslısınız çok...