İspanya La Liga (Futbol)

Ben sene başından beri demek istemiştim. Ayrıca yedekse yedek ben mi yedek bıraktırdım :) Benim sorunum Messi, Xavi değilki Barcelona takımı. Messi yok diye Barcelona'yı eletiremez miyiz? :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Ben sene başından beri demek istemiştim. Ayrıca yedekse yedek ben mi yedek bıraktırdım :) Benim sorunum Messi, Xavi değilki Barcelona takımı. Messi yok diye Barcelona'yı eletiremez miyiz? :)

Takılıyorum zaten abi :) ama Barnebeu'da görülecek uzay takımı :)

Erdem bu sıralar çok hırslıyım. Real de hırsımın en önemli kilometre taşlarından biri. Derbi olmadı ama Clasico'da deşarj olacağım inşallah :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Erdem bu sıralar çok hırslıyım. Real de hırsımın en önemli kilometre taşlarından biri. Derbi olmadı ama Clasico'da deşarj olacağım inşallah :)

Gerçekten deşarj olabilirsen helal olsun derim sana.Senede 2 kez karşılaştığı en büyük rakibine 2 maçta da boyun eğen bir Galatasaray taraftarı olarak Avrupa'da desteklediğim takımların,rakiplerini tarihi farkla mağlup etmesi beni bir nebze bile deşarj ettirmez.Aksine "Yahu bu takımlar rakibine karşı tabiri caizse köpek gibi saldırıyor ve kazanıyor,Galatasaray neden bunu başaramıyor?" tribine sokar.

Real Madrid şakacıktan elendi ya da futbolda şampiyon olacaklar, sus payı verdiler Barcelona´ya. : )

Yahu hazır Eurolig´den elenmişken, şu Lavrinovic´i Galatasaray´a verseler ya sezon sonuna kadar. : )

Barcelona'da Ibrahimovic şoku!
Barcelona'nın İsveçli forvet oyuncusu Zlatan Ibrahimovic baldırındaki sakatlığından dolayı gelecek hafta Arsenal ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Barcelona kulübünden yapılan açıklamada, 2-2 sonuçlanan Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Arsenal'e 2 gol birden atan yıldız oyuncunun dün gece Nou Camp Stadı'nda oynanan Athletic Bilbao maçı öncesi ısınma hareketleri sırasında sakatlandığı bildirildi. İlk yapılan açıklamada yıldız oyuncunun baldırında ufak bir yırtık olduğu belirtildi.

Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola ise maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Ibrahimovic'in Arsenal'e karşı oynaması zor olacak. Umarım en azından Real Madrid maçına hazır olur. Londra'daki maçtan sonra bazı problemler hakkında şikeyette bulunmuştu" şeklinde konuştu.

Isınma sırasında sakatlanan Ibrahimovic'in yerine Bilbao'ya karşı genç oyuncu Bojan Krkic sahaya sürüldü ve genç yetenek 4-1 Barcelona üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada iki gol birden kaydetti.

Bunun yanı sıra defans oyuncusu Gerard Pique'nin de maçtan sonra kas problemi çektiği ve 6 veya 7 gün takımdan uzak kalacağı açıklandı.

04.04.2010
Kaynak : Reuters

İşte Real Madrid için adaylar...
İspanyol sporuna yön veren spor gazetelerinden Marca Real Madrid takımının yeni sezondaki teknik direktörü için aday listesini belirledi.
Şampiyonlar Ligi'nde Lyon'a elenerek yarı final vizesi alamayan ve son olarak geçtiğimiz hafta evinde Barcelona'ya mağlup olarak La Liga liderliğini kaybeden Real Madrid için adaylar şu şekilde: Mourinho (Chelsea), Capello (İngiltere), Ancelotti (Chelsea, Scolari (Bundyodkor) , Rafa Benitez (Liverpool)

Gazete takımın 56 yaşındaki çalıştırıcısı Manuel Luis Pellegrini Ripamonti ile yolların ayrılmasında etkili olan bazı maddeler arasında ise, Kral Kupası'nda Alcorcon'a elenerek gülünç duruma düşmek, Devler Ligi'nde Lyon'a elenmek ve sistem açısından takımın belli bir kalıbının olmamasını da gösterdi.

Barça'ya sambacı maestro!
İspanya La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde fırtınalar estiren Barcelona transfer araştırmalarını da sürdürmeye devam ediyor.
İspanyol gazetesi Sport'un iddiasına göre, teknik direktör Pep Guardiola'nın Corinthians'ın orta sahasında forma giyen Elias Mendes Trindade'yi takibe aldığı belirtildi.

Katalanlar'ın 2011 yılında sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı futbolcuyu yaz transfer döneminde uygun bir ücrete kadrolarına katmak istediği de öne sürüldü.

Orta sahanın göbeğinde oynayan futbolcu, sağ kanatta da etkili olarak görev yapabiliyor.

24 yaşındaki yetenkli oyuncu 114 maçta 16 gol atma başarısı gösterdi. Dayanıklılığı ve isabetli arapasları ile dikkat çeken Elias, Barcelona'nın oyun anlayışına uyum sağlayabilecek nitelikte.

12.04.2010
Kaynak : Sporx.com dış haberler