İspanya La Liga (Futbol)

Sevilla ile Mallorca arasında 1 puan var Sevilla eğer Şampiyonlar ligini istiyorsa yıllar önce Tarık Bin Ziyad'ın şehirlerinde yaptığını yapacak, gemileri yakıp arkalarına bakmadan yenmek için uğraşacaklar. Ha olur olmaz onu bilmem ama Barça çok zor bir maç oynayacak bu hafta.

Real dersen Pusuda bizim 16 dakika uzatmalı şampiyonluğumuzda olduğu gibi rakibe 6 puan verip ligi tepede bitirmek hedefi, gerçi yatıp kalkıp Ronaldo'ya dua etsinler adam pes etmedi sürüklüyor takımı.

la liga kıyafet balosu:
mekan/ zaman: şamil -the feat- house club - cumartesi 22.00-02.30

cumartesi 22 de oynanacak maçlarla şampiyon büyük ölçüde belirleniyor..
biz de şamil'lerde toplanarak bu iki maçı dönüşümlü izleyeceğiz..
yeme, içme her şey şamilden.. ayrıca aylık akbilini de ödünç verebilirmiş..
gelenler yanlarında bir arkadaşlarını getirebilirler..
yalnız 220 kişiyi geçmeyelim lütfen..
arkadaşlar, organizasyon kıyafetlidir..
lütfen iskeletor kıyafeti giymeyiniz..
gelecekler aşağıya isimlerini ve girecekleri şekli-şemali lütfen yazsınlar..

1) emre yüksel: (mehmet baturalp)
2) eser atalay: (chuck bass)

Emre Yuksel' Alıntı:
la liga kıyafet balosu:

Emre abim organizasyonu yapmış bize de gelecekleri ağırlamak düşer ama Emre abinin de dediği gibi lütfen 220 kişiyi geçmeyelim.

Yalnız Emre abi söylemeyi unutmuş sanırım Organizasyon ekibi dışında girişler ücretlidir. İçerde yerli yabancı içki sınırsız, yeme içme de benden. Biletler Biletix de. Kapı fiyatı aşşağı yukarı %20 daha fazladır bilginize.

Ha birde İskeletor kıyafeti dışında Barselona formalılar da kapı güvenliği tarafından organizasyon alanından gerekirse zor kullanılarak uzaklaştırılacak işinize gelirse.

3) Şamil Turançiftçi ( Rıdvan Dilmen :) )

Emre Yuksel' Alıntı:
la liga kıyafet balosu:

Duyduğuma göre, şehir dışından katılacaklar için özel turlar düzenleniyormuş. Havaalanından özel araçlarla Şamil´in eve ulaşım sağlanacakmış. Takdir ettim Şamil´i.

Ayrıca Erdem´in uyarısını dikkate alarak can güvenliğimin garanti altına alınmasını isterim. : )

Emre Yuksel' Alıntı:
maç günü , barcelona'nın konsantrasyonunu dağıtmaya çalışıyoruz..
aceto'dan bir fotoğraf..
barcelona'dan bir takım oyunu enstantanesi..

http://1.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/S ... 600/44.jpg

:) Emre abi buna kılıf rahat uydurulur da bunu ne yapacaz ;)

guti_opusme.jpg

MUHABİR: GAY MİSİN?

İspanya Birinci Ligi takımlarından Barcelona'nın İsveçli futbolcusu Zlatan İbrahimoviç'in, kendisine ''Gay misin'' diye soran bir İspanyol gazeteciye verdiği, ''Kız kardeşinle benim eve gel ve gör bakalım gay miyim'' şeklindeki cevabı büyük tepki topladı.

Takım arkadaşı Gerard Pique ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafından dolayı, hakkında eşcinsel olduğuna dair çıkan dedikodulardan sıkılan İbrahimoviç, hıncını İspanyol gazeteciden çıkardı. İbrahimoviç'in bu soruya verdiği cevap ise ülkedeki eşcinsel derneklerinden sert tepki aldı.

Madrid'deki COGAM adlı eşcinsel derneğinin başkanı Miguel Angel Gonzalez, ''İbrahimoviç'in ilk yapması gereken okula gidip, iyi bir eğitim almak. Maçoluğa ve bu tip sözlerin kullanılmasına karşı uzun zamandır mücadele veriyoruz. Umarım, kulüp başkanı Laporta, İbrahimoviç'i özür dilemeye zorlar ve Guardiola da ona birkaç söz söyler'' dedi.

Sercan Karabıçak' Alıntı:

İspanya Birinci Ligi takımlarından Barcelona'nın İsveçli futbolcusu Zlatan İbrahimoviç'in, kendisine ''Gay misin'' diye soran bir İspanyol gazeteciye verdiği, ''Kız kardeşinle benim eve gel ve gör bakalım gay miyim'' şeklindeki cevabı büyük tepki topladı.

Öyle soruya böyle cevap verilir :)

2-0 güzel gidiyor.Bu sene bana huzur veren mutluluk veren Barca'ya teşekkür ediyorum.Siz olmasaydınız ben ne yapardım bu yıl.

Sercan Karabıçak' Alıntı:

Takım arkadaşı Gerard Pique ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafından dolayı, hakkında eşcinsel olduğuna dair çıkan dedikodulardan sıkılan İbrahimoviç, hıncını İspanyol gazeteciden çıkardı. İbrahimoviç'in bu soruya verdiği cevap ise ülkedeki eşcinsel derneklerinden sert tepki aldı.

Madrid'deki COGAM adlı eşcinsel derneğinin başkanı Miguel Angel Gonzalez, ''İbrahimoviç'in ilk yapması gereken okula gidip, iyi bir eğitim almak. Maçoluğa ve bu tip sözlerin kullanılmasına karşı uzun zamandır mücadele veriyoruz. Umarım, kulüp başkanı Laporta, İbrahimoviç'i özür dilemeye zorlar ve Guardiola da ona birkaç söz söyler'' dedi.
Ben olsam bende aynı cevabı verirdim,inşallah bana'da tepki gösterecek bir eşcinseller derneği başkan'ı çıkmaz :oops:

Hahaha . İbom doğru olanı yapmış.Bana da öyle bir soru sorulsa bende aynı şeyi yapardım. :)

http://fizy.com/s/1io2jf İbo sevenlerine gelsin. 8)

Düşünsenize

Muhabir:Gay mısın ?

Hakan Şükür:Alah göstermesin ağabey ! ;)

Sevilla'yı da geçtik.Nou Camp'da galibiyet alıp şampiyonluğu kutlarız.Bu sene her yerde çöküş yaşadık.Milan desen pert,Liverpool hiç sormayın ! Galatasaray'ım hayata küstürdü.Bir Barcelona'm kaldı.Bir de Boston Celtics'im ;)