İspanya La Liga (Futbol)

Öncelikle Şamil´e evsahipliği için teşekkür ederim. Son derece dosthane ortamda izlendi maç.

Sevilla´nın ikinci golünün ardından Şamil ile Emre heyecanlı bir şekilde TV´ye odaklansa da, bekledikleri gol gelmeyince kendilerini rakıya verdiler. Sonra rakıları bitince, bize rakı bulmadan gelme diyerek kibarca kovdular beni evden. O saatte nereden bulayım rakıyı. Ben de Viva Barcelona nidalarıyla düştüm yollara.

Tebrik etmek için de, kutlamalara başlamak için de erken. Hoş bu kadar acılarla dolu sarı-kırmızı bir sezonun ardından Barça şampiyon olsa ne olmasa ne.

Bi kaç gündür moralim diplerde olduğu için pek foruma giremedim o yüzden bir şeyler yazamadım, sanmayın ki Real şampiyonluğu kaybetti Şamil buralara uğramaz oldu :) .

Onur ab,i Emre abi şeref verdiler fakat biz Emre abi, Eser abi, Kerem ile birlikte efkardan geceyi kumkapı da meyhanelerde noktaladık bizim için kötü bir geceydi vesselam.

Bu güzel konu da güzel bir şekilde bizimle muahbbet eden Barça'lı olsun Real'li olsun Atletico'lu olsun, Valencia'lı olsun herkese çok teşekkür ederim çoğunlukla çok keyifli oldu bu bölüm.

Ama şunu da söylemek isterim ki yeni kurulan bi takım farklı liglerden gelen oyuncular ile kurulan bir takım olarak ve hatta rakibine 6 puan vermiş bir takım olarak Madrid çok iyi götürdü ligi. Ben Avrupa da desteklediğim takımım olan Real Madrid'in performansından memnunum darıs River Plate'in başına artık.

Yahu Şamil siz olmasanız -emin olun- benim için La Liga´daki rekabetinin bir önemi kalmaz. Sayenizde La Liga maçlarını canlı takip etmeye başladım. : )

Daha sezon bitmedi, biz bunun tatlı yanını gördük 2006´da. Acı tarafını Barça ile yaşasam önemli değil. Eğer siz üzülecekseniz, varsın Real Madrid şampiyon olsun.

Dört Real Madridli ile maçı seyretmek isterdim ama can güvenliği garantisi vermediniz, kısmet seneye. : )

Şu güzel günde bizi bir nebze üzse de hiçbirşey bozamaz bugün neşemizi.

Tebrikler diyelim Barcelona. Bu sene uzay olmadıklarını gördük. Seneye "Dünyanın En Büyük Takımı" tahtını geri alacaktır.

Mourinho açıkladı.

Gelecek sene Real Madrid'deyim.

Alman Televizyonuna açıklamış.

Madridliler sevinirler diye hemen yetiştireyim dedim.

İlk sene bir şey yapabileceğini zannetmiyorum ama ikinci sezon eski Madrid'in geri geleceğini düşünüyorum.

Acaba Madrid'i bile 10 kişi ile savunmaya sürükleyecek kadar futboldan uzak bir futbol bilgisine sahiptir hadi İnter neyse de artık yeter Mourinho yeter...