İspanya La Liga (Futbol)

sevilla'nın son haftada 90+ 'da attığı golle şampiyonlar ligine gitme şansını kaybeden ve büyük bir gelirden olan mallorca konkordato ilan etmiş.. bu adamlarda da nasıl bir bütçe varmış anlamadım.. daha 2 sene önce guiza'yı fenere çok fena kilitlediler.. öyle aman aman da transfer yapmıyorlar. ben bir tane bile futbolcu ismi söyleyemem mesela.. nerede bu paralar..

not: takımda bir ara leo franco vardı.. ondan kalma bir uğursuzluk olabilir.. Allah bizi korusun..

emre abi mallorcada bir tek elle tutulur oyuncu.borja valero bu adamda iniesta ayarında.henüz 23 yaşında.tek topu direk oynuyor.mallorca güizadan gelen paraları kullanıyor hala. :)

1851.jpg

Real Madrid'e hayırlı olsun.

Kendi adıma sevindim ama Real için iyi olmadı bence.

O kadar yıldız futbolcu alındı sene başında ve ilk 11in çoğu ilk defa oynuyordu birbirleriyle.Ama Pellegrini oturtmuştu takımı,şaka maka leblebi gibi gol atıyordu Real.İlk senesine görede 2 puan gerisindeydi sadece Barca'nın.Haksızlık edildi bence Pellegrini'ye.

Artık Ronaldo sağ bekte adam kovalar...

Messi-Villa-İbrahimovic-Mata-Pedro-Krkiç

Dehşet bir hücum hattı oldu.
Acaba ortada Villa yanlarında Messi-Pedro mu yoksa ortada İbra yanlarında Messi-Villa mı oynayacak.

Barcelona'nın altyapısından gelmeymiş Mata da :)

Şaka şaka, Mata Real Madrid altyapısından yetişme bir oyuncu, Barcelona da 20 milyon euro vererek transfer ediyor haber doğruysa.

Altyapısı bu kadar güçlü(!) olan bir takım Madrid altyapısından çıkma bir oyuncuyu neden transfer ediyor acaba?

Gazanfer, Galatasaray Türkiye´de altyapısı en iyi takım olarak bilinir. Şimdi biz forvet hattına yönelik transfer yapmadan önce Semih Şentürk ile anlaşsak bu bizim açımızdan hatalı bir transfer mi olurdu?

Mata ve Villa Slyva ile birlikte Joaquin vs. saymazsak en etkili iki hücum silahı idi ikisi de Barça'ya giderse Barça çok büyük olan rotasyonunu aynı kalite düzeyinde devasa yapar ama yarasalar ne yapar çok merak ediyorum : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Gazanfer, Galatasaray Türkiye´de altyapısı en iyi takım olarak bilinir. Şimdi biz forvet hattına yönelik transfer yapmadan önce Semih Şentürk ile anlaşsak bu bizim açımızdan hatalı bir transfer mi olurdu?

Biz de altyapı diye birşey yok abi, son 2 senedir bunu gördük sanıyorum. Ha diğer takımlara göre iyidir evet ama Avrupa'da ilk 50'de bile değildir.

olayın ileri uçta bitmediğini ne zaman idrak edeceğiz..? toure gidici.. busquets kendini çok geliştirdi ama hala yeterli seviyede değil.. Keita tamamlayıcı rolden başkasını alamaz.. Puyol'un ve Xavi'nin yaşı ilerliyor yavaş yavaş.. İkame edilmeye başlaması lazım.. 1 sene daha sorunsuz idare edilir gibi.. Fakat nasıl Bojan Pedro Pique adım adım alıştılar düzene, yenileri de şart.. Demem o ki, hiçbirşey kesin değil, temkinli olmak lazım..

Can Bulubay' Alıntı:
olayın ileri uçta bitmediğini ne zaman idrak edeceğiz..? toure gidici.. busquets kendini çok geliştirdi ama hala yeterli seviyede değil.. Keita tamamlayıcı rolden başkasını alamaz.. Puyol'un ve Xavi'nin yaşı ilerliyor yavaş yavaş.. İkame edilmeye başlaması lazım.. 1 sene daha sorunsuz idare edilir gibi.. Fakat nasıl Bojan Pedro Pique adım adım alıştılar düzene, yenileri de şart.. Demem o ki, hiçbirşey kesin değil, temkinli olmak lazım..

Ben de benzer şeyler düşünüyorum. Aslında Fabregas işi olsa çok iyi olur. Bir de bu sene Jonathan'a biraz daha fazla süre vereceğini düşünüyorum, Guardiola'nın. O da Barca orta sahasının önemli yapı taşlarından biri olabilir. Puyol'un yerini doldurmak zor olsa da o tarzda adamlar, gelmeye devam ediyor. Ayrıca Caceres de aşama kaydederse o rolü üstlenebilir.

Biraz sorunlu pozisyon olarak sol bek var. Abidal'ın yaşı da ilerledi. Maxwell tek başına yeterli olur mu? Belli değil. Arsenal'den Clichy ismi geçiyordu. Olsa o da güzel olur.