İspanya La Liga (Futbol)

Barcelona'yi asil tasiyan oyuncular hep altyapidan. Xavi, Iniesta, Messi ve savunmada Puyol. Ibrahimovic'ler, Eto'o'lar bu isin sadece süsü. Olur o kadar.

Birazdan başlayacak maçta Mehmet Topal maçı yedek kulübesinden takip edecek :)

Albelda-Banega ikilisi oynuyor.

Cekememezlik abicim, cekememezlik :)

Madem sildin, ayip olmasin ben de sileyim :)

@Salih Coskun ben sildim yazıyı siz alıntı yaptınız sanırım o an , rica etsem alıntı kısmını silebilmeniz mümkün müdür ? Hiç polemik çekemicem de :)

Burak Barut' Alıntı:
@Salih Coskun ben sildim yazıyı siz alıntı yaptınız sanırım o an , rica etsem alıntı kısmını silebilmeniz mümkün müdür ? Hiç polemik çekemicem de :)
Estagfurullah ne demek sildim bile :)

Edit: Rica ederim, konuyu daha fazla konu disi iletilerle doldurmak istemedigimden buraya yazdim :)

Ligin ilk maçında Malaga'yı deplasmanda 3-1 mağlup ettik. Topal oynamadı.

Gollerimizin ikisini belki de takımın abisi konumunda tek kalan Joaquin attı...

FT Deportivo La Coruna 0 - 0 Zaragoza

FT Espanyol 3 - 1 Getafe

FT Osasuna 0 - 0 Almeria

FT Real Sociedad 1 - 0 Villarreal

FT Racing Santander 0 - 3 Barcelona

FT Mallorca 0 - 0 Real Madrid

Ararim, ararim, ararim seni heryerde, sorarim, issiz gecelerde Real Madrid nerde :)

Mourinho'nun sık kullandığı bir söz vardır.

"Son gülen iyi güler"

Mallorca puan kaybedilebilecek bir deplasmandı ki geçen sene Mallorca'nın kendi sahasında Barca'yı ne hallere düşürdüğünü hatırlıyoruz.

Biz burdayız, merak etmeyin.

Önceden çok iddialı konuşmayı sevmem özellikle derbi maçlarından önce.Her zaman temkinli olmayı tercih ederim ancak başta Gazanfer olmak üzere Madridli arkadaşlar kendilerinden (Mourinho'dan) o kadar eminki kendimi tutamıyorum.İlk el clasico'dan sonra bana göre hiçbiriniz burada olmayacaksınız!

Burada bir sürü kisi var Gazanfer bey isterseniz aciklayin su 2 günlük takim tutanlari da kimse zan altinda kalmasin. Her defasinda ayni seyi söylüyorsun. Kimmis bunlar?

Hüguain aynı Higuain. Madrid aynı Madrid'di. Higuain gol yüzdesini yükseltebilirse bu sene rahat olur Madrid için çok kaçırıyor yahu. Bu arada Mallorca maçı ligin en zor deplasmanlarından biridir. Küçümsememek gerekir.