İspanya La Liga (Futbol)

Sabri'nin attığı bir gol vardı, Face'te dönüyor şu sıralar. Onu atabilir mi Ramos Şamil? :)

Şaka bir yana Ramos stoperde de iyi oynuyor. Sağ beke Maicon alınsa da olur. Stoper daha önemli ;)

Zaten sene başında öyle bir planı vardı Madrid'in Ramos'u stopere çekip Maicon'u sağ beke alacaklardı er yada geç bunu yaparlar Kerem.

O golü Sabri'den başka yerüzünde atabilecek futbolcu varmı Kerem aşk olsun, Sabri'nin değeri paha biçilemez biliyosun :) .

Bu arada stoper demişken Carvallho'ya değinmek gerek yıllanmış şarap gibi yemin ediyorum.

Bu arada da 5 oldu :) .

Barcelona evinde 1-1 berabere kalmış. Sezon başından beri söylüyorum eski tadları yok diye ve bu puan kayıpları devam edecek...

Madrid çok farklı kazanmış.

Ligin lideriyiz ve bu istiktar büyük maçlara da yansır inşallah. Sezon sonu da gülmek istiyoruz.

1 Valencia 16 puan
2 Villarreal 15 puan
3 Real Madrid 14 puan
4 Barcelona 13 puan

Vay be, R. Madrid´in bile gerisine düşmüşüz, Pep Guardiola istifa! : )

İşin şakası bir yana Barça´nın evinde berabere kalması çok şaşırttı beni. Maçı izleyenlere sorayım; zemin mi kötüydü, hakem mi? : )

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Zaten sene başında öyle bir planı vardı Madrid'in Ramos'u stopere çekip Maicon'u sağ beke alacaklardı er yada geç bunu yaparlar Kerem.

O golü Sabri'den başka yerüzünde atabilecek futbolcu varmı Kerem aşk olsun, Sabri'nin değeri paha biçilemez biliyosun :) .

Bu arada stoper demişken Carvallho'ya değinmek gerek yıllanmış şarap gibi yemin ediyorum.

Bu arada da 5 oldu :) .

şamil, sen yıllanmış şaraptan anlar mısın : ))
r.madrid yörüngeye oturmuş artık..
higuain'i mourinho belki beğenmez falan diyordum, geçen seneden de iyi çocuk.. 2 tane asist yaptı ki, özellikle di maria'ya attırıoğı golün ortasını her delikanlı yapamaz öyle sol ayakla arkası dönük.. Muz biçiminde : )

Mehmet Topalı izlerken gerçekten anladımki takımdaki kaliteli oyuncu sayısı bir oyuncuyu etkilermiş.
Çünkü Topal daha garanti oynuyor ve takımın pas akışındaki görevini eksikzsiz yapıyor..Kesicilik görevini buradakinden daha iyi yapıyor.İleri çıktığı zaman yine sırıtmıyor ancak biraz fazla geride kalıyor rakip ataklarda defansın içine gömülüyor.Çoğu zaman Costa bile onu geçiyor =)Bu konu Emery'nin direktifi olabilir ama yinede daha ileride oynaması lazım bence.

Kesinlikle hocasının direktifi. Şöyle anlatayım;

Topal defansa gömülünce farkettiniz mi bilmiyorum ama sağ bek Bruno ve sol bek Mathieu da sık sık ileriye çıktı. Senin de dediğin gibi Ricardo Costa dahi geçti bazen Mehmet'i. Manuel Fernandes de yine daha fazla ileriye çıkabildi. Bu pas dolaşımını daha iyi yapmalarını sağladı.

josemourinho.png

Yine Mourinhodan bir kare... Gömleği ve ceketi bana Nou Camptaki Inter maçını anımsattı.

Herşey sistemli, yüz kısmı ve havadaki su tam 90° açıda.

mourinho2nationalturke1.jpg