İspanya La Liga (Futbol)

Kaybettik. Ancak üzülmüyorum, her takımın olduğu gibi bizim de kaybetmeye hakkımız var. Önümüzdeki maçlarda telafi edeceğimizi düşünüyorum. Turuncular La Liga'da daima tehlike arz edecek, söz sahibi olacaktır...

Real Madrid ise deplasmanda 4-1 kazanmış.

Bu sonuçlardan sonra liderliği Mourinho'ya devrettik.

Ronaldo ve RVN'den sonra ceza sahası içinde topa en net ve en iyi vuran adamdır Higuain.. kaleyi gördü mü kaçırmıyor adam..

iyi yolda baya Real , Kaka da gelicek daha..

Di Maria bugün müthiş oynadı. Ben açıkçası Khedira, Di Maria ve Mesut transferlerinin Real için hafif kaçtığını düşünmüştüm sezon başında ama üçü de mükemmel oynuyor gerçekten. Mourinho da İspanya futboluna hemen ısındı, zaten Portekiz'den dolayı çok uzak değildi. İşte her ligde farklı bir futbol oynatmak gerektiğini düşünen bir adamın İtalyan futbolundan İspanya futboluna geçişi böyle oldu.

Kerem Morinho her gittiği yerde olduğu gibi gene bir alt sınıf oyunculardan kendi yıldızlarını yaratıyor, Madrid'de de Mesut, Di Maria, Khedira. Bakınca bu seviyenin bir altının oyuncuları aslında ama Morinho onlardan bu seviyenin bile üstünde oyuncular yaratmayı başardı helal olsun adama.

Bu arada spiker kesin Barselona'lı :) .

Madrid Mourinho'yla iyi bir hava yakaladı.Aslında iyi de oldu.Rakipsiz ligin tadı pek fazla çıkmıyordu. :)

Bizde Zaragoza'yı Messi'nin 2 golüyle devirdik. 8)

Ronaldo 4 gol mü atmış ne :) .

Şaka bir yana Real maçı bildiğin bıraktı istese 10 tane atardı, hatta Ronaldo istese tek başına artı 7 yapardı, abartmıyorum.

Büyük topçu ya 6-0 olmuş adam hala kendi defansının arasına gelip top alıyor, bide bizim yerli Ronaldo'lara bakıyorum 30 dakika koşunca dilleri dışarda.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
4 gol atan ve asist yapan ve en az iki asistlik pası harcanan futbolcu maçın adamı olamadıysa diyeceğim tek şey sporx kimmiş olacaktır :) .
Aynen abi ya nedir bunlarin bu Mesut hayranligi anlayamadim gitti kiziyorum sinirleniyorum ama biryerden sonra artik komik oluyor hani Arda falan olsa neyse ;)