İspanya La Liga (Futbol)

Böyle oyuncularin futbolculuk lisanslarini iptal etmek lazim yazik be biraz insan ol karsindaki de insan.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":u943cltv]Barcelona ile oynamadıkalrı sürece her takım liderliği tadabilir La liga da :DD

Hercules tadamaz mı Sühan Abi :)

Yazıktır, onların suçu ne?[/quote:u943cltv]

Bu lafı bekliyordum dersime çalıştım. Demekki 21. haftaya kadar lider oldu oldu :))

Önümüzdeki haftaiçi La Liga'da lig devam edecek.

Valencia v Atletico Madrid
Real Madrid v Espanyol
Barcelona v Sporting Gijon

Bu arada Valencia'nın Barcelona'yı takip ettiğini farkettim. :)

Ufalajisi, Allah belanı versin.

62240_433269624260_710324260_5244423_4696153_n.jpg

Messi'ye geçmiş olsun. Kasaplar sadece Türkiye'de yokmuş, görmüş olduk.

Pep Guardiola'nın açıklamaları ise saçma, bir o kadar da yersiz...

Burak Barut' Alıntı:
Ufalajisi, Allah belanı versin.

62240_433269624260_710324260_5244423_4696153_n.jpg
Ayaginin kirilmamis olmasi büyük sans. Tabi mutlaka Messi'nin saglam olmasinin da etkisi vardir. Hic sanmiyorumki Galatasaray'da herhangi bir futbolcu bu faulden sonra sadece 2 hafta sahalardan uzak kalsin. Futbol hayati biterdi heralde bizim oyuncunun :)

Şamil Abi, 1 gecelik oturun liderlik koltuğunda, ısıtın yarın geri alacağız. :)

Şu forumda Valencia'lı olduğum için ayrı mutluluk duyuyorum bazen. Tabi Villa-Silva'yı da özlediğimi söylemem gerek ligde gelen seri galibiyetlere rağmen...

Valencia kardeş takım sayılır, ayrı bir sempatim yok değil.

Kim koyarsa koysun tabi sonuçta, orası ayrı :)

Mehmet Topal ligde oynadı mı hiç bu arada, takip edemedim de?

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Valencia kardeş takım sayılır, ayrı bir sempatim yok değil.

Kim koyarsa koysun tabi sonuçta, orası ayrı :)

Mehmet Topal ligde oynadı mı hiç bu arada, takip edemedim de?

Pazar günü Hercules maçında forma giydi Gazanfer. Ortasahada Banega'nın sakatlığı sürüyor ve Emery bu bölgede Topal'a şans veriyor. Fırsatı iyi değerlendirdi diyebiliriz en azından takım oynadığı tüm maçları kazandı. Bu bile artıdır Mehmet'in hanesinde. Banega'nın dönüşü ile ne olur bilmiyorum ama Mehmet hocanın gözünde takımın oyuncusu olduğunu kanıtladı benim görüşüme göre...

Mehmet fırsatları iyi değerlendirir bunu en iyi biz Galatasaraylılar bilir sanırım :) .

Mehmet ile ilgli zerre kuşkum yok o kadar çalışmayı seven işine saygı duyan bir adam er geç formayı alacaktır, ama bu gün ama yarın. Adam evlenen kadar Floryada yatıp kalktı sırf fazladan çalışabilmek için.

Tugay bu arada 90 dakika oynadımı Mehmet.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Mehmet fırsatları iyi değerlendirir bunu en iyi biz Galatasaraylılar bilir sanırım :) .

Mehmet ile ilgli zerre kuşkum yok o kadar çalışmayı seven işine saygı duyan bir adam er geç formayı alacaktır, ama bu gün ama yarın. Adam evlenen kadar Floryada yatıp kalktı sırf fazladan çalışabilmek için.

Tugay bu arada 90 dakika oynadımı Mehmet.

Oynadı abi. Zaten ikinci yarının hemen başında Navarro kırmızı kart gördü ve 10 kişi kaldı Valencia. Skoru korumak adına da Mehmet gibi defansif yönü kuvvetli oyuncuları maç içinde tuttu Emery.