İspanya La Liga (Futbol)

Dün Di Maria da çok iyi oynadı, belki gol atamadı ama,gollerin hazırlanışında büyük bir rolü vardı.

Valencia maçını da izledim. Maçın yedinci dakikasında Valencia aleyhinde haksız bir penaltı çalındı. Mallorca'lı Webo topa vurmak istedi, ayağı takıldı, düzgün vuramadı. Hakem Valencia'lı oyuncunun faul yaptığını düşündü, ama faulle ilgiis yoktu. Bu dakikadan sonra Mallorca ara paslarla etkili olmaya devam etti, ikinci golü de Castro ile buldular. Valencia, farkı bire indirse de mağlubiyetten kurtulamadı, üst üste ikinci yenilgisini aldı.

Geçen hafta evimizde Mallorca?ya kaybetmiştik. Bu hafta yine evimizdeyiz. Rakip Leo Franco?lu Real Zaragoza. :)

Valencia v Zaragoza
Hercules v Real Madrid
Barcelona v Sevilla

Messi'nin golüyle Barcelona 1-0 öne geçti.

Luis Fabiano'nun şutu da az farkla dışarı çıktı.

Çok güzel maç olacak galiba.

Messi ile Ronaldo birbirlerine nazire yapiyorlar sanki biri iyi olunca öteki de altta kalmiyor :)

Boşverin Barselona'yı da Trezegue'nin golü muhteşemdi gerçekten ben İker'i bu kadar çaresiz hiç görmemiştim bu güne kadar. Bir Real'li olarak hakedene hakkını vermesini biliriz :) .

Bu hafta da puan kayıplarına devam ettik. Emery ligin başındaki düzenli futbolu yine oynatıyor belki ama sonuca ulaşamıyoruz. Mehmet Topal ilk 11?de 90 dakika forma giydi.

Real Madrid?in zorlu Hercules deplasmanında kazanması ise Madrid ekibi için önemli bir dönüm noktasıydı.

Topal'ın oynadığı maçlarda keşke 3 puan alsa hep Valencia.

Bu arada Ronlado gerçekten yıldız. Geçen sezon yeni bir lig yeni bir futbol anlayışı olmasına rağmen hemen takımını sırtlamaya başladı. Bu sene yeni hoca ama Ronaldo aynı Ronaldo 9 maçta 12 gol şaka gibi. Bu sene 40 gol atacak sanırım.

Çok büyük topçu çok.