İspanya La Liga (Futbol)

Kerem Porazan' Alıntı:
Sana ve tüm Real Madrid 'li dostlara tavsiye ederim Tugay 'cım.. ;

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=447601&sa=39486394

K. Porazan

[quote="Tugay Aktepe":3rmhrkl1]Biz Madrid'e, Madrid bize çalıştı bu hafta..
İnşallah sene sonunda katalanları şampiyon olarak değilde, arkadan nal toplayanlar olarak göreceğiz. :)
[/quote:3rmhrkl1]

Kerem Abi ;
Uyanınca beni de kaldır sana zahmet. Kendi şampiyonluğumuzu göremedik, bari başkentimizin zaferini görelim.. :)

Valencia'nında ne zor fikstürü varmış ya. Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid ve Villarreal maçları hep üstüste gelmiş. Fikstür konusundada bayağı şansızmış Valencia. Bu hafta ki Atletico maçından sonra Şampiyonlar Ligi şansını zora soktu Valencia ama henüz herşey bitmiş değil.

Bu gece kaç kişi izledi bilmiyorum ancak Barcelona'nın şampiyonluk kutlamasını görmesini şiddetle tavsiye ediyorum.
Ancak böyle mükemmel kutlanılır, ancak böyle gelişmiş oldukları belli olurdu.

Adamlar kupa aldı, saha da tur attı ve peşinde koşan gazeteciler yoktu, saha da elinde kamerayla koşanlar yoktu, sahaya atlayan taraftarlar yoktu.

Şampiyonluk böyle kutlanır.

Helal Olsun Barca, Helal Olsun Guardiola , Helal Olsun Laporta..

Burak Barut' Alıntı:
Bu gece kaç kişi izledi bilmiyorum ancak Barcelona'nın şampiyonluk kutlamasını görmesini şiddetle tavsiye ediyorum.
Ancak böyle mükemmel kutlanılır, ancak böyle gelişmiş oldukları belli olurdu.

Adamlar kupa aldı, saha da tur attı ve peşinde koşan gazeteciler yoktu, saha da elinde kamerayla koşanlar yoktu, sahaya atlayan taraftarlar yoktu.

Şampiyonluk böyle kutlanır.

Helal Olsun Barca, Helal Olsun Guardiola , Helal Olsun Laporta..
Gazeteci ve yürüyen kameralar konusunda sonuna kadar katılsam da taraftarla birlikte o coşkuyu yaşamak daha heyecan verici ve oldukça hoş.Wolfsburg taraftarları düdükle birlikte sahaya girdi gerçi o bir kutlama töreni sayılmazdı ama birlikte seviniyorlardı bence bunu yapmamak bir gelişmişlik göstergesi olamaz...

Barcelona'nın şampiyonluk kutlamaları gerçekten çok hoştu. Konfetiler, şampanyalar, oyuncuların konuşmaları...

Özellikle Pique... 'zıplamayan Real'li' gibisinden konuşmuş galiba :)

Gerçekten müthiş bir şekilde kutladılar. Bütün futbolcular konuşmalarını yaptı, bu mutluluğu en çok hak edenler ilk önce kutlamasına izin verildi, şimdi Barça için sırada bir kupa daha var...

bende şampiyonluk kutlamalarını izledim gerçekten müthişti bu arada ntv yi neden bu kadar çok sevdiğimi tekrar anladım villareal maçı biter bitmez hem ntvspor hemde ntv kutlamaları yayınladı başkaları gibi adamlar kupayı kaldırırken reklamda değillerdi hiç kesmediler galiba yayını ayrıca neden barcelonayı da bu kadar sevdiğimi anladım o ne harika taraftar oyuncuları kırmızı kart gördü diye 10 12 dakika boyunca mendil salladılar bence bunun nedeni kırmızı kart gören oyuncunun genç olmasıydı başka biri kartı görseydi bu kadar tepki doğmazdı ayrıca guardiolanın kırmızı kart gören oyuncusuna sahip çıkması süperdi işte adamlar böyle genç oyuncu yetiştiriyorlar

Perez'in yeni kurbanı..

Real Madrid seçimini şimdiden kazanmış gözüken Florentino Perez, Real'i yeniden eski günlerine döndürmek için çalışmalarına başlamıştı. Kaka, Ribery ve Cristiano Ronaldo gibi isimlerle görüştüğü nerdeyse hergün dünya basınının manşetlerini süslüyor.
Perez bu sefer daha mantıklı bir transferi bitirmek üzere. Liverpool'un yıldız orta saha oyuncusu Xabi Alonso'yla görüşen Florentino Perez, İspanyol futbolcuyu ikna etmişe benziyor. Liverpool'da misyonunu doldurduğuna inanan Alonso, her an Real Madrid'e imzayı atabilir. Sport24'ün yaptığı habere göre, bu transfer için Liverpool'un kasasına 20 milyon avro gireceği yazıldı.

6164_B_xabialonso.jpg

Veysel Kaya' Alıntı:
bende şampiyonluk kutlamalarını izledim gerçekten müthişti bu arada ntv yi neden bu kadar çok sevdiğimi tekrar anladım villareal maçı biter bitmez hem ntvspor hemde ntv kutlamaları yayınladı başkaları gibi adamlar kupayı kaldırırken reklamda değillerdi hiç kesmediler galiba yayını ayrıca neden barcelonayı da bu kadar sevdiğimi anladım o ne harika taraftar oyuncuları kırmızı kart gördü diye 10 12 dakika boyunca mendil salladılar bence bunun nedeni kırmızı kart gören oyuncunun genç olmasıydı başka biri kartı görseydi bu kadar tepki doğmazdı ayrıca guardiolanın kırmızı kart gören oyuncusuna sahip çıkması süperdi işte adamlar böyle genç oyuncu yetiştiriyorlar

Veysel bir de terste düşün, şampiyonluk garantileşmiş olmasa ve o oyuncu kırmızı kart gördüğünde takım yenilip şampiyonluk gitse neler olurdu bir düşün :)

İspanyolların Pellegrini Real Madrid'de iddiası

İspanyol spor basını, Real Madrid'de kulüp başkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılan Florentino Perez'in, Villarreal'i çalıştıran Manuel Pellegrini'yi teknik direktör olarak göreve getireceğini iddia etti.

İspanya?nın AS gazetesi ve Cadenaser radyosu, seçimlere tek aday olarak katılması halinde Perez'in 1 Haziran tarihinde resmen kulüp başkanı olacağını belirterek, 2 Haziranda Pellegrini'yi yeni teknik direktör olarak tanıtacağını savundu.

Perez'in Şilili teknik adam ile anlaştığı iddia edilirken, Pellegrini'nin 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına ve ayrılması halinde 3 milyon Avro'luk tazminat ödemesi şartı bulunmasına rağmen, Villareal Kulübü Başkanı Fernando Roig'den büyük bir kulüpten teklif alması halinde sorunsuz ayrılma sözü aldığı ileri sürüldü.

Cadenaser ayrıca, Milan'ın Brezilyalı futbolcusu Kaka'nın gelecek hafta resmen Real Madrid'e transfer olabileceğini, ayrıca transfer listesinde Cristiano Ronaldo (Manchester United), Silva, Villa (Valencia) ve Xabi Alonso'nun (Liverpool) olduğunu belirtti.

Bu arada, Real Madrid Kulübü başkanlığı için resmen aday olan Perez bugün yönetim kurulu için oluşturduğu aday listesini tanıtırken, ''Başlıca hedefimiz, yeniden heyecan uyandıracak bir takım yaratmak'' dedi.

55 yaşındaki Şilili teknik adam Pellegrini, 2004 yılından bu yana Villarreal'i çalıştırırken, İspanya'da en saygı duyulan teknik direktörlerin başında geliyor.

pellegrini.widec.jpg

Forma hazır, imza yolda!
Real Madrid, Milan'ın yıldızı Kaka ile el sıkıştı. İspanyol devi Real Madrid, Brezilyalı süperstar Kaka ile 60 milyon Euro karşılığında el sıkıştı.
İspanyol AS Gazetesi'nin haberine göre Fiorentina karşısında ligdeki son maçına çıkacak olan Kaka'nın İtalya serüvenin son karşılaşmasıda olabileceği belirtildi.

16 Mayıs'ta sözleşmenin yapıldığı ve Serie A'da Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Milan'ın konsantrasyon sorunu yaşamaması nedeniyle Galliani'nin açıklama yapmadığı ifade edildi.

Brezilyalı oyuncunun 5 yıllık sözleşme karşılığında senelik 9 milyon Euro kazanacağı iddia ediliyor.

Florentino Perez'in ayrıca Liverpool'dan Xabi Alonso ve Arsenal'in İspanyol oyuncusu Cesc Fabregas'ı da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu söylendi.

311243764897.jpg

İngiltere ligi spormax te diye veryansın ediyordum kendi kendime ama bu transferlerden sonra La Liga dan başka takip edilecek lig kalmadı gibi duruyor.. Bir yanda Ronaldo bir yanda Messi Kaka İniesta Valdes Casillas çok muhteşem bir sezon olacak..

Negredo: "Ya Real, ya da diğerleri"

Almeira'nın yıldız golcüsü Alvaro Negredo, ya Real Madrid'e geri döneceğini ya da elindeki Valencia ve Liverpool gibi diğer seçenekleri değerlendireceğini belirtti.

Bu sezon mutevazı Almeira formasıyla attığı 19 golle isminden söz ettiren ve büyük kulüplerin kıskacına giren 23 yaşındaki golcü Alvaaro Negredo, Real Madrid'e geri dönmek istediğini ancak İspanyol devinin kendisini istememesi üzerine seçeneklerini değerlendireceğini belirtti.

Real Madrid'in kendisini geri almak için sözleşmesinde bir madde bulunduğuunu belirten Negredo, "En büyük hayalim Real formasıyıla üç büyük kupayı kaldırmak. Ancak Real beni geri almak istemezse elimdeki diğer seçenekleri değerlendireceğim. Florentino Perez beni aradı ve almak istediklerini söyledi. Madrid'e gittiğimde ne olacağını göreceğim" diye konuştu.

Real hayalinin gerçekleşmemesi halinde Valencia seçeneğini değerlendireceğini belirten Negredo, " Valencia büyük bir kulüp ve Unai Emery'le Almeira'dan iyi bir ilişkimiz vardı" dedi. Negredo ayıca Liverpool'un kendisiyle ciddi olarak ilgilendiğini de bildiğini belirtti ve " Torres'le yan yana oynamak harika olurdu" ifadesini kullandı.

negredo170208_ES.jpg

Cristiano Ronaldo - 94 Milyon Euro
Kaka - 65 Milyon Euro
David Villa - 38 Milyon Euro (kesinleşmedi)

Bu kadarı yetmez, Real Madrid'den daha fazlasını bekliyoruz. Galaxy terimini de aşsınlar, gerekirse uzay boşluğunda isimlerini duyursunlar.

Barca görüp görebileceğinin fazlasını 2009 yılında yaşadı.
Hala dünyanın en başarılı takımı olan Real Madrid bu andan itibaren bunu perçinlemek adına maddi konudaki erişilmezliği ile 1 hafta içinde Ronaldo ve Kaka gibi isimlere formasını giydirdi.

Ronaldo'nun şampiyonlar ligi finali töreninde ıslıklanıp yuhalanmasından sonra intikamımı alacağım demeçlerini sezon sonunda uygulanmış bir biçimde göreceğiz inşallah...