İspanya La Liga (Futbol)

Real'in son iki maçını izledim.İlk bakısta Ronaldo Xabi ve Kaka transferleri heyecan verici gibi duruyor ama bu oyunla Real in Barca ya rakip olması imkansız.

Perez e bir önerim var.Eger gercekten Barca yı gecip dünyanın en büyüğü olmak istiyorsa Xavi İniesta ve Messi den birini alsın.
Çünkü bu üçlü yeryüzünde oldugu sürece Real 2.olmaya mahkum görünüyor.

Barcelona Başkanı Laporta, açıklamalarında, son dönemlerde İspanyol basınında yer alan FC Barcelona Kulübü içindeki 4 yöneticinin izlenerek ''casusluk yapıldığı'' haberlerini de sert dille eleştirerek, bu ve benzeri haberlerin ''güzel futbol oynayan Barcelona'yı çekemeyen İspanyolcu medyanın kendisine yönelik bir saldırısı'' olarak yorumladı.

---------------------------------------

Onlar İspanyolcu ise sen de bölücüsün !

Bu forumda Barcelonayı tutan arkadaşlarımız da var.Örneğin Ben. O zaman ben bu ulemanın şiddetle haykırdığı lafa göre bölücü oluyorum.Ben şikayet ediyorum kardeşim bir asker oğlu olarak bölücü sıfatını reddediyorum.Ayrıca İspanyanın içişlerinden sana ne Mr.ulema ya da Mr.klavye delikanlısı.Adamlar zaten Katalan diye bir milletin varlığını kabul etmiş,adamları özgür bırakmışlar dilleri ve kültürleri konusunda.Sana ne oluyor !!!

Ne kadar gereksiz bir tartışmadır bu ya rabbi! Yani Emre sen niye üstüne alındıysan hayret birşey valla.. :) Umarım uzamadan kapanır bu konu.. Ayrıca Laporta'nın "İspanyolcu" tabirini kullanması hiç hoş değil.. Nefret ediyorum böyle şeylerden ya..

İspanya basınına göre Marsilya maçında sakatlanan Ronaldo'nun Sevilla maçına yetişmesi mümkün değil.

Çok zevkli bir mücadele olmasını beklediğim maçta Ronaldo'nun olmamasına futbolsever olarak üzüldüm.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Barcelona Başkanı Laporta, açıklamalarında, son dönemlerde İspanyol basınında yer alan FC Barcelona Kulübü içindeki 4 yöneticinin izlenerek ''casusluk yapıldığı'' haberlerini de sert dille eleştirerek, bu ve benzeri haberlerin ''güzel futbol oynayan Barcelona'yı çekemeyen İspanyolcu medyanın kendisine yönelik bir saldırısı'' olarak yorumladı.

---------------------------------------

Onlar İspanyolcu ise sen de bölücüsün !

Elma ile armutu karıstırmıssın yine :)

Laporta nın ya da Barca lıların Katalunyasının ayrılma talebi ile ülkemizdeki bölücülük faaliyetleri aynı sey değil Tugay.

Bu sözü biraz arastır.Neden bölücülük olmadıgını daha iyi anlayabilirsin.

Sevilla, Real'in balonunu söndürdü: 2-1Sevilla, namağlup rakibini yenilgiyle tanıştırdı. Ev sahibi ekibin golleri Navas ve Renato'dan gelirken, Real'in tek sayısını Pepe kaydetti.

Sadece yenilen dev biz değiliz kaka'lı,c.ronaldo'lu,casillas'lı madrid'te ilk yenilgisini aldı maçta c.ronaldo oynamadı sakatlığı varmış bileğinden sevilla harika oynadı çok kaçırdılar capel özellikle müthiş oynadı.

Tenerife - Deportivo 0 - 1
Barcelona - Almeria 1 - 0
Atl. Madrid - Zaragoza 2 - 1
Sporting de Gijón - Mallorca 4 - 1
Getafe - Osasuna 2 - 1
Villarreal - Espanyol 0 - 0
Xerez - Málaga 1 - 1
R.Valladolid - Ath. Bilbao 2 - 2
Santander - Valencia 0 - 1
Sevilla - Real Madrid 2 - 1

Bu senede geçen sezonki gibi Barcelona şampiyon olacak gibi.Geçen sezondan tek farkı Real in Barca ya biraz daha yakın şekilde 2. olması olur.

Herşeyden öte çok keyifli bir maçta. Formda bir Sevilla vardı. Ve Real'i resmen dağıttılar. kalede Casillas olmasaydı muhtemelen farklı bitecek bir maç olurdu. Navas ve Perotti ikilisinin akınları Real'in iki bekini adeta haşat etti.

Para ile saadet olmaz!

Barcelona, hafta içi kaybettiği Rubin Kazan maçının acısını Zaragoza' dan çıkardı. Keita' nın üç gol atarak yıldızlaştığı maça bana göre İbrahimovic' in attığı gol damgasını vurdu. Real Madrid' in Gijon deplasmanında puan kaybetmesinin ardından, Barca bu galibiyetle puan farkını üçe çıkardı.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Para ile saadet olmaz!

Saadet hayırdır, aranızda ne geçti parayla? :p

Kral kupasında İspanya 3.lig takımı Alcorcon R.Madrid'i 4-0 yendi ilk maçta. İşte eleminasyonlu kupanın güzelliği bu. İkinci maç daha çok zevkli geçecek ve muhtemel bir kupa sürprizi ufukta görünüyor. Bizde nasıl? Grupta 4 takım var bir galibiyetle çeyrek finaldesin, kupa zevkinin iyice tadını kaçırdılar...

Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":37xsw96q]

Para ile saadet olmaz!

Saadet hayırdır, aranızda ne geçti parayla? :p
[/quote:37xsw96q]

:)

Dedik, dedik dinletemedik.

Ronaldo'lara, Benzema'lara dünyanın parasını saçtılar. Sorarlar madem o kadar paranız vardı; Xavi ile Iniesta'yı alsaydınız. Ama futbolun orta saha ile oynandığını unutmuş durumdalar.

Bu arada Kasımın 29'u, Camp Nou'da...