İspanya La Liga (Futbol)

Real Madrid çıldırmış hakkaten.Gelecek sene muhtemel hücum hatları

D.VİLLA

ROBBEN KAKA C.RONALDO

şeklinde olacak.Bu takımdan 3 golden az yiyen takım kendini galip saymalı.

Real Madrid'de ramazan coşkusu

Real Madrid'in müslüman oyuncuları Lassana, Benzema ve Mahamodou Diarra oruç tutmaya başladılar.

AS gazetesinin haberine göre, Lassana Diarra, Mahamodou Diarra ve Karim Benzema dün oruç tutmaya başladılar.

Kulüp doktorları, oyuncular için özel bir program ayarlarken, futbolcuların sıcak İspanya yazında sıvı ihtiyaçlarını tam anlamıyla giderememelerinden endişeleniliyor.

Ramazan ayı Madrid'in sadece 3 lig maçını kapsayacak. Fransa Milli Takımı'nda yer alan Lassana ve Benzema, bu dönemde milli takımlarıyla 2 maça daha çıkacaklar.

Barçalılar tutmuyor

Sport'un haberine göre,Barcelona'daki müslüman futbolcular Eric Abidal, Keita ve Yaya Toure'nin ise profesyonellik adına oruç tutmayı erteledikleri bildirildi.

52735.jpg

barça ispanya süper kupasını atletico madrid i 2-1 ve 3-0 yenerek kazandı.4. kupalarını kazandılar.haydi barça uefa süper kupa ve kıtalararası kupa kaldı.6 olsun bizim olsun ;)

Real Madrid , bu gece Rosenborg ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 ile kazandı..Herşeyden önemlisi , Ruud van Nistelrooy sahalara döndü..

La Liga 1.Hafta Yayın Akışı

29 Ağustos Cumartesi
21:00 / Real Madrid-Deportivo (NTV - CANLI)
23:00 / Zaragoza-Tenerife (NTV - CANLI)

30 Ağustos Pazar
18:00 / A.Bilbao-Espanyol (NTV - CANLI)
20:00 / Valencia-Sevilla (NTV - CANLI)

31 Ağustos Pazartesi
23:00 / Barcelona-Sporting Gijon (NTV - CANLI)

Dün akşam Real Madrid - Deportivo maçını izledim. Bundan böyle La Liga da 2. takımım Real Madrid desem abartmış olmam değil mi ? :) Daha önce defalarca Real Madrid'den nefret ediyorum dediğim için çok pişmanım. :)

Bu arada Valenciam da Allahın cezası Sevilla yı 2-0 yendi... :) Goller Juan Mata ve Pablo Hernandez'den geldi.

Saadet Unal' Alıntı:
Dün akşam Real Madrid - Deportivo maçını izledim. Bundan böyle La Liga da 2. takımım Real Madrid desem abartmış olmam değil mi ? :) Daha önce defalarca Real Madrid'den nefret ediyorum dediğim için çok pişmanım. :)

Bu arada Valenciam da Allahın cezası Sevilla yı 2-0 yendi... :) Goller Juan Mata ve Pablo Hernandez'den geldi.
Boston Celtics'i çok ihmal ediyorsun Saadet. :)

FC Barcelona La Liga'nın 1. haftasında Nou Camp'ta karşılaştığı Sporting Gijon'u 3-0 yendi.Goller Dk.18 Bojan Krkic, Dk.42 Seydou Keita, Dk.83 Zlatan İbrahimoviç'ten geldi.

İlk hafta, ilk 3 puan, Zlatan'ın ilk golü.Hadi hayırlısı Barça'm.Kupaları kap gel yine.

Ibra-Messi kardeşliği!

İspanya La Liga'nın 2. haftasında Barcelona deplasmanda Getafe'yi 2-0 yendi. Maçın gollerini 66. dakikada Ibrahimovic ve 80. dakikada Messi kaydetti.

Maç içinde Barcelona'nın yeni transferi Ibrahimovic iyi bir performans sergileyerek, Barça için ne kadar isabetli bir transfer olduğunu gösterdi.

Bu sonuçla Barcelona 2'de 2 yaptı ve puanını 6'ya yükseltti. Getafe ise bu sezon ligdeki ilk yenilgisini alarak, 3 puanda kaldı.

Getafe-R.Madrid maçında bir ara yedek kulübesini gösterdi kamera. Raul, Nistelrooy, C.Ronaldo vb. yıldız kaynıyor. Aynı bizim kulube dedim içimden :D

BARCELONA'DAN GOL YAĞMURU!..

İspanya La Liga?da 3. hafta heyecanı başlarken, cumartesi günü oynanan karşılaşmalarda bol gollü sonuçlar ortaya çıktı.

Günün en önemli karşılaşmasında Nou Camp?ta Atletico Madrid?i ağırlayan Barcelona, sahadan 5-2?lik galibiyetle ayrıldı.Barcelona?nın gollerini 2?de Ibrahimovic, 16?da Messi, 30?da Dani Alves, 41?de Keita ve 90?da bir kez daha Messi kaydetti.Konuk ekibin golleri ise 45?te Aguero ve 84?te Forlan?dan geldi.

Barcelona puanını 9?a yükselterek maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu. Atletico ise kötü gidişini sürdürdü. Madrid temsilcisi 1 puanla 19. sırada.

Goller için:http://www.maraton.com.tr/v2/news.php?news_id=87738

Barça dolu dizgin gidiyor hedefe!

Real Madrid 5-0 kazandı ama iddaada 2 handikaplı oynadığım için bana ecel terleri döktürdü doğrusu.İlk golü 1.dakikada Ronaldo tek başına gitti attı zaten.2.golü de kornerden gelen topla 75.dakikada Ronaldo kafayla attı yine.Sonra Xerez çözüldü zaten.

İspanya liginde nedendir bilinmez Real Madrid'i tutan biri olarak takımın performansından hiç memnun kalmadım.Öyle bir atağa çıkıyorlar ki attılar attılar,atamadılar 4 kişi ilerde kalıyor.6 kişi Real Madrid savunma yapmaya çalışıyor.Lassana Diarra bu maçta 15km filan koşmuştur herhalde.Real Madrid orta sahası acınacak halde gerçekten.İyi kontraya çıkan bir takım Real Madrid'e çok rahat gol atar şu haliyle.Real Madrid bunu nasıl düzeltebilir peki?Benzema'yla Raul yanyana oynamazsa belki.Real Madrid 4-4-2 yi uygulayamıyor bariz şekilde.Kanatlarda oynayan C.Ronaldo ve Kaka defansa koşmuyor zaten.

Maçla ilgili söylenecek son söz de:

Real Madrid'in 4-3-3'e dönmesi yakındır...

5-0'a aldanmamak lazım. Gazanfer'in de dediği gibi Xerez bir çözüldü bir anda 5 oldu :)

Önemli olan bu kadroyla sıkı savunmaları kolay aşabilmek. Öyle maç sonunda FB gibi 5 tane sallamak değil :)

Bu maçlarda ki galibiyetlerle beni kandıramazlar Barselonayı yensinler o zaman gelsinler bana.

İyi transferler ama hoca seçiminde hep bi başarısızlık, Capello şampiyon yapıp gitmişti inşallah bu sene de Pellegrini şampiyon yapar ve seneye yerini çok sağlam bi hocaya bırakır.