İyi ki Doğduk

Timur 30´lar kulübüne hoş geldin : ) Birileri sinirini bozacak şekilde yeni yaşını andı mı bilmiyorum ama alışması biraz zor...

Yeni yaşında her şey dilediğince olsun...

Sagolun arkadaslar, umarım diledikleriniz gerceklesir de guzel bir yıl geciririm. :p 30'lara alıstım bile Onur, 40 'lara nasıl girerim onu planlıyorum artık, saka maka yolu yarıladık sayılır...

Hepinize tesekkurler...

Cevabım biraz geç oldu ama naparsın PC bozuk.Sevgili Onur Abim,Şu Çılgın Türkler'i okudum ama sadece hoca verdiği için bende buraya yazdım.Bir kitabı okumadan eleştiri yapmam o kadar acımasız değilim :)

18´e adım attı ya Hakan´nın keyfine diyecek yoktur bugün...

Yeni yaşında dileklerinin gerçekleşmesini dilerim.

Ultraslan Adana'nın kurucularından ve forumumuzun üyelerinden Erdem Üçlerin doğum günü.Mutlu yıllar abi.

Eyüp Abi senin takvimin ve doğum günün Nisan'da olduğunu biliyoruz ancak 6 Kasım'ı da boş geçmeyelim Doğum günün olsun.
6 kasım günü Fb maçında ne duygularla izledin yahu :?

Saol Arda kardeşim hep birlikte nice mutlu senelere..

Eyüp abi her ne kadar tanışmasakta renk kardeşiliğimiz var :)

Nice Mutlu senelere özgür ve hür yaşa..

Eyüp abi 6 kasım' da doğulurmu ya :) . Senin gibi bir adam hemde tüh büyük talihsizlik :) .

Ne mutlu bizeki senin gibi bir abimizle aynı yola baş koymuşuz.Ne mutlu Galatasaraylıyım diyene.

Mutlu yıllar Eyüp Yıldız.

Herkese selam!

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER!

6 Kasım'da doğmak güzeldi, taakiii o malum maça kadar, o gün bugündür yaşasın ANTİ-FB :p

EsraGerçek' Alıntı:
eyüp abi,doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle,sağlıklı,huzurlu mutlu yıllar diliyorum sana..
Esra çok teşekkür ederim!

Bana mutlu yıllar, sizdende mutlu haberler diyorum!

Cümle düşükte olsa siz anladınız sanırım :)

Timur, Semih, Yunus... kısaca tüm dostlara teşekkürler:)