İyi ki Doğduk

Onur Balcı abim: Öğretmenim çok teşekkür ederim beni mutlu ettin. İyi ki varsın. Abi Burak´lar hep neden böyle ilginçtir anlam veremiyorum.

Burak Barut kardeşim: Sen nasıl bir insansın yaa :) O rahat ve cesaretli konuşman yok mu... ;) Hatırladığın için teşekkürler.

Erdal Avcı: Rocketsli kardeşim teşekkür ederim.Sağ olasın.

Yunus Gökyıldız: Teşekkür ederim Özcimbomlu kardeşim.

Berkan Karadurmuş: Teşekkür ederim sağ olasın.

Okan Bakır: Kardeşim sağ olasın.Seninde 18. yaş gününü inşallah beraber kutlayacağız. :)

Saadet Ünal: Teşekkürler. Umarım Galatatasaray'ımızın zaferleriyle dolu yıllar geçirmek dileğiyle.

Emre Doğan: Kardeşim teşekkürler. İnşallah seneye Eyüp abinin kafede kutlarız Gsbasket.org ailesi olarak.

Emin Doğanca: Abicim sağ olasın. İnşallah seneye bu sözünü unutmazsın. 1 kereliğine mahsus kaçak gireriz...

Tugay Aktepe: Sağ olasın kardeşim. Yeni yaş günümde inşallah artık ceza almaman ümidiyle :)

Uğur Yılmaz: Sağ olasın adaş, iyi ki varsın...

Hüseyin Karaçil: Antalyalı kardeşim sağ olasın...

Burak bir günlük gecikmeden bir zarar gelmez sanırım...

Yeni yaşının son günlerini bir üniversiteli olarak geçirmeni dilerim.

T-Mac pardon Burak ;) nice senelere dünden beri nete giremedim ama önemli olan ''gönüller bir olsun'' tekrardan yeni yaşında keşkelerinin hiç olmaması hedeflerinin hiç sapmaması dileklerimle , bu arada NBA'de sezon açılışına 25 gün kaldı göreceğiz Houston Rockets'i ...

Göker abiiiiii teşekkür ederim iyi ki varsın, dediğin gibi gönüller bir olsun... ;) Ah bir de Houstonlu olsan o zaman tam olurdu ama neyse... :)

Turgut kardeşim sağ olasın var olasın ne kusuru... İnşallah gerçekleşir o günleri görürüm de takımımızın maçlarına hep beraber gideriz...

nermin teyzecim iyi ki doğurmuş seni canım kardeşim salimcim..
huzur mutluluk başarı seninle olsun..
:atki cnm poison'um bnm :)

Bugün Kaan Sunman ile Mehmet Yıldırım´ın doğum günüymüş.

İki arkadaşımızın da yeni yaşında tüm dileklerenin gerçekleşmesini dilerim.

Mehmet sanırım hızını alamayıp 2 kere üye olmuş foruma : ) Hızını alamayıp Şu Çılgın Türkler´i bir kez daha okusa : ) Şaka bir yana kitapla ilgili eleştirilerine katılmasam da yaşıtlarının düşman gibi gördüğü kitapları önemseyip onları okuman güzel, tabi önem veriyorsan...

Mehmetciö doğum günün kutlu olsun.
Doğum günü hediyesi olarak ben; Şu Çılgın Türkleri, Onur Yavuz ABim; Diriliş kitabını almayı düşünüyoruz :)

Bende PC'm bozuk olduğu için anca girebiliyorum foruma.Tebrik eden etmeyen herkese teşekkür ediyorum.Burak Abi o kitaplardan birini hediye etmen iyi olur :).Çünkü edebiyat hocamız sağolsun birisini zorunlu olarak birini okuyacakmışız sınavda çıkacakmış :)

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
...Burak Abi o kitaplardan birini hediye etmen iyi olur :).Çünkü edebiyat hocamız sağolsun birisini zorunlu olarak birini okuyacakmışız sınavda çıkacakmış :)
Mehmet, Şu Çılgın Türkler´i okumadan mı eleştirmiştin zamanında? Eğer öyleyse şaka gibi...

Bu arada Edebiyat öğretmenine teşekkürlerimi iletirsen çok memnun olurum. O kim diye sorarsa; Türkiye, Türkçe sevdalısı bir yurttaş dersin...