Onur iyi ki doğdun.Sağlıklı,başarılı bir ömür geçirmen dileğiyle.Dün ilk hediyeni aldın.Bugün de Galatasaray,Fenerbhaçe'yi eleyerek;ikinci hediyeyi verir umarım...
Bende senin ile aynı görüşteyim abi. Bazı abilerimiz açıp topic kirliliği falan diyince bende birşey demedim. Fakat böyle olunca pek belli olmuyor. Biraz da karışıklık oluyor. Bu işi bir el at abi...Göker AKEL' Alıntı:Kubilay , Ali Emre ve Nam-ı diyar Koch (Onur) nice sağlıklı , mutlu ve GALATASARAY'ımızın başarılarıyla dolu senelere.
Yalnız bu doğum günü topiciği birleştirme fikrine karşı olduğumu belirteyim.Böyle olduğu zaman 1 hafta gecikmeli oluyor ve bence ''hiçbir anlamı'' kalmıyor.Topic kirliliği ise bahane bunun en sıkı savunucusuyum ama forumda her ne kadar 2600 üye gözüksede aktif olan 200 üyenin 365 günde bir adına doğum günü topiği açılması gerektiği düşünüyorum eğer böyle düşünen veya karşıt görüş varsa burda fikrini paylaşsın madem çok ''demokratik'' bir ülkemiz var o zaman ''klavye delikanlılığı'' yapmadan fikrinizi aktarın.
Aynı fikirdeyim.Göker AKEL' Alıntı:Kubilay , Ali Emre ve Nam-ı diyar Koch (Onur) nice sağlıklı , mutlu ve GALATASARAY'ımızın başarılarıyla dolu senelere.
Yalnız bu doğum günü topiciği birleştirme fikrine karşı olduğumu belirteyim.Böyle olduğu zaman 1 hafta gecikmeli oluyor ve bence ''hiçbir anlamı'' kalmıyor.Topic kirliliği ise bahane bunun en sıkı savunucusuyum ama forumda her ne kadar 2600 üye gözüksede aktif olan 200 üyenin 365 günde bir adına doğum günü topiği açılması gerektiği düşünüyorum eğer böyle düşünen veya karşıt görüş varsa burda fikrini paylaşsın madem çok ''demokratik'' bir ülkemiz var o zaman ''klavye delikanlılığı'' yapmadan fikrinizi aktarın.