İyi ki Doğduk

Onur iyi ki doğdun.Sağlıklı,başarılı bir ömür geçirmen dileğiyle.Dün ilk hediyeni aldın.Bugün de Galatasaray,Fenerbhaçe'yi eleyerek;ikinci hediyeyi verir umarım...

Kubilay , Ali Emre ve Nam-ı diyar Koch (Onur) nice sağlıklı , mutlu ve GALATASARAY'ımızın başarılarıyla dolu senelere.
Yalnız bu doğum günü topiciği birleştirme fikrine karşı olduğumu belirteyim.Böyle olduğu zaman 1 hafta gecikmeli oluyor ve bence ''hiçbir anlamı'' kalmıyor.Topic kirliliği ise bahane bunun en sıkı savunucusuyum ama forumda her ne kadar 2600 üye gözüksede aktif olan 200 üyenin 365 günde bir adına doğum günü topiği açılması gerektiği düşünüyorum eğer böyle düşünen veya karşıt görüş varsa burda fikrini paylaşsın madem çok ''demokratik'' bir ülkemiz var o zaman ''klavye delikanlılığı'' yapmadan fikrinizi aktarın.

Göker AKEL' Alıntı:
Kubilay , Ali Emre ve Nam-ı diyar Koch (Onur) nice sağlıklı , mutlu ve GALATASARAY'ımızın başarılarıyla dolu senelere.
Yalnız bu doğum günü topiciği birleştirme fikrine karşı olduğumu belirteyim.Böyle olduğu zaman 1 hafta gecikmeli oluyor ve bence ''hiçbir anlamı'' kalmıyor.Topic kirliliği ise bahane bunun en sıkı savunucusuyum ama forumda her ne kadar 2600 üye gözüksede aktif olan 200 üyenin 365 günde bir adına doğum günü topiği açılması gerektiği düşünüyorum eğer böyle düşünen veya karşıt görüş varsa burda fikrini paylaşsın madem çok ''demokratik'' bir ülkemiz var o zaman ''klavye delikanlılığı'' yapmadan fikrinizi aktarın.
Bende senin ile aynı görüşteyim abi. Bazı abilerimiz açıp topic kirliliği falan diyince bende birşey demedim. Fakat böyle olunca pek belli olmuyor. Biraz da karışıklık oluyor. Bu işi bir el at abi... :)

Re:

Göker AKEL' Alıntı:
Aynı fikirdeyim.

Böyle olunca, "özel" olma durumu yok oluyor. Adımıza açılan başlıkla, toplu açılan başlık arasında çok fark var. ;)

Öncelikle Arman'ın doğumgününü kutlarım.Deniz Gezmiş'le aynı gün doğmamız tesadüf değil bence. :) Ayrıca herkesin doğumgünü benimki gibi olsun. :)
Onur abicim çok teşekkür ederim.Yakın bir zamanda yüzyüze tanışırız umarım.
Uğur seni tanıştıktan saymıyorum.Maç sırasında gel yahu.Maçtan sonra kan ter içinde olmuyor ki. :)
Yiğitcim çok sağol.Senin gibi geçleri T Blokta görmek isteriz. :)
Göker abicim çok teşekkürler.Ayrıca topic konusundaki görüşlerine katılıyorum.Foruma giremediği zamanlar oluyor herkesin iş,okul,bilgisayarda arıza vs. sebeplerle.Değer verdiğimiz insanların doğumgününü görebilmeliyiz net olarak.Zira kimsenin bu topici düzenli takip ettiğini sanmıyorum.Haliyle bu kutlamalar tesadüflere kalıyor.
Yılmaz sen yeter ki sev,post atarım ben. :)
Burakcım inşallah kazanıp gelirsin,seneye birlikte kutlarız. :)
Turgut haklısın aynen öyle oldu. :)
Oğuzhan ve Emre kardeşlerime de incelikleri için teşekkür ederim.
Yine kutlamayı facebook'tan yapan Özlem ablama,telden mesajla Sami Yen'e giderken beni yerlere yatıran Burak Barut'a ve olayı baya ileriye götüren Onur abime ve Can abime teşekkür ediyorum.
En son olarak ( :) ) hayatımda önemli bir yere sahip olan tüm Gsbasket ailesine teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız...

Geleceğim,Onur.Bugün öyle bir ileti okudum ki bundan sonra Galatasaray'n basketbolda hiçbir maçını kaçırmamaya çalışacağım.Zaten gelince sorun yok.Bir iki ay gelemeyince göze batıyor.Sözüm sana değildi.Çok ağrıma gitti de yazmak istedim.Şu anda ne yaptığımı bile bilmiyorum.

Bugun Esra'nin dogum gunuymus. Foruma ne slkLlkla ugruyor bilemiyorum ama yazayim yine de,elbet bir gun gorur herhalde. Dogum gunun kutlu olsun Esra,nice mutlu yillara.

aslında mesajını dün gördüm ömer fakat bir bağlantı sorunum var.. hatta cevap bile yazmıştım ama gitti bağlantı gönderilemedi cevabımda..
teşekkür ederim hatırladıgın için..beni çok mutlu ettin.. her ne kadar yok görünsem de sıklıkla buralarda oluyorum..
yeni yaşımda yine HEP aynı renklere gönül verdiğim için çok mutlu ve şanslıyım..
yine gs baaskette oldugum içinde şanslıyım..
22 yaş enteresan bişi ama yaşlanıyorum galiba :S

Ablacım nice yıllara... :)
Şu tek topic olayı bir gözden geçirilmeli acilen.Ömer abi tesadüfen görmese,Esra abla yazmasa doğumgünü olduğunu bilemeyecektik.