İyi ki Doğduk

8-10 Nisan arası bir acayip doğumgünleri bakımından.Dün kendi adıma baya özel bir insanın,bugün sıra arkadaşımın,yarın da sınıftan yine çok sağlam bir arkadaşımın doğumgünü.
Topicten öğrendiğime göre çok sevdiğim 2 abimin de doğumgünüymüş.Nice yıllara... :)

Bir tarafta forumdaki güzel yazılarından hakkında az çok kanaat edindiğim Kerem, diğer tarafta MSN sohbetinin tadını soyadından almış olan Onur iyi ki doğdunuz...

Arda, ?Doğum günü hediyenizi yarın takım verecektir.? diyerek geleceğin habercisi olduğun için çok teşekkür ediyorum. :)

Onur, sevgine layık olmaya çalışıyorum. :)

Uğur, çok teşekkür ederim.

Kerem, sana da teşekkürler... :)

Abim, seni MSN?de son zamanlarda fazlaca sıktığımı biliyorum; ama takımlarımıza destek verirken aynı şekilde sıktığımı düşünmüyorum. :)

Ali, teşekkürler...

Oğuzhan, teşekkür ederim.

derbi filan ayağına unuttum dün aklımdaydı

Serdar Mengi abimizin yeni yaşını kutlar nice mutlu seneler dilerim.

Doğumgünü hediyesi olarak cezasını kaldırayım. (Zaten 1 günü kalmış.)

Barış, umarım yeni yaşında herhangi bir oyuncumuzun oyununu beğenmesen dahi ona saygı duyman gerektiğini bilerek davranırsın.

Mutlu yıllar Emre Doğan!!

Kardeşim iyi ki doğdun yeni yaşında umarım tüm dileklerin gerçekleşir.Seni seviyorum Türk Nate Robinson :) :)

Tugayla Burak 2nizede teşekkür ederim.Tugay zaten benden öyle kolay kurtulamazsın olum :p Daha çok kafanı şişircem senin tribünlerde :p :p