Nice yıllara Bayram..
Alperen Kaplan' Alıntı:Sefa Kadakal,
Ankaralı Aslan iyiki doğdun. Nice senelere...
Teşekkürler abi,inş. beraber görürüz...Onur Yavuz' Alıntı:Bugün Sefa´nın yanısıra Çağrı´nın da doğum günü. Takım 2000 yılında doğum günü hediyemi birkaç dakika erken verdi demişti bir sohbette. Nice yıllara Çağrı, nice yıllara Sefa...
Yeni yaşınızda Ankara´da her branşta galibiyetler görmeniz dileğiyle. Biraz zor ama... : )
Onur Yavuz' Alıntı:Bugün Sefa´nın yanısıra Çağrı´nın da doğum günü. Takım 2000 yılında doğum günü hediyemi birkaç dakika erken verdi demişti bir sohbette. Nice yıllara Çağrı, nice yıllara Sefa...
Yeni yaşınızda Ankara´da her branşta galibiyetler görmeniz dileğiyle. Biraz zor ama... : )
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:İlk defa sitedeki bir doğum gününü zamanında fark edebildim Saygıdeğer arkadaşlarımız; Kerem Polat'ın ve Ayşegül Aygün'ün doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.. Nice senelere arkadaşlar..
Mustafa Yanar' Alıntı:Kerem Polat, Ayşegül Aygün
Doğum gününüz kutlu olsun.
Nice senelere...
Emin Doğanca' Alıntı:İyiki doğdun
Kerem Polat (kalp) Ayşegül Aygün
Berkan Karadurmuş' Alıntı:Kerem Abi ve Ayşegül Abla, doğum gününüz kutlu olsun.
Onur BALCI' Alıntı:Kerem Bey, Ayşegül Hanım, mutlu yıllar...
Ayrıca bugün Arda Öztürk'ün de doğum günü...
Mutlu yıllar Arda...
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Kerem bey ve Ayşegül hanım, doğum gününüz kutlu olsun...
Hüseyin Karaçil' Alıntı:Kerem Polat, Ayşegül Aygün ve Arda Öztürk'ün doğum günlerini kutlarım...
Onur Yavuz' Alıntı:Kerem Bey ve Ayşegül Hanım nice yıllara...
Arda Bey bir de örnek olacaksınız üyelere, lütfen doğum gününüzü giriniz : ) İyi ki doğdun, iyi ki Galatasaraylı´sın, iyi ki...
Eren Aydın' Alıntı:Arda Abi, Kerem Abi, Ayşegül Hanım doğum günleriniz kutlu olsun...
Çok özür dilerim doğum günümde bu siteden kutlama mesajı iletileceğini düşünemedim kusura bakmayın saadet söylemese halen farkına varamayacaktım. O gün daha mutlu olmam gerekiyormuş nese sanki bu gün doğum günümmüş gibi mutluyum doğum günümü kutlayan Abilerime ve renkdaşlara teşekkür ederimAlperen Kaplan' Alıntı:Maşallah,bugünü kaydetmek lazım beyne... En verimli günümüz olsa gerek.
Arda Abi,yeni yılda oynanacak ilk M.Akü Selçuk-Galatasaray maçında seni görebilmek dileğiyle...
Ayşegül Abla,Kerem Abi sizlerin de doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlarım,hayırlı seneler...