İyi ki Doğduk

Herkese çok teşekkür ederim,iyi ki varsınız,iyi ki Galatasaray'lıyız...
Umarım uzun yıllar gsbasket.org çatısı altında beraber oluruz... :)
Sevgiye daha çok sevgi saygıya daha çok saygı... :)

Bugün Sefa´nın yanısıra Çağrı´nın da doğum günü. Takım 2000 yılında doğum günü hediyemi birkaç dakika erken verdi demişti bir sohbette. Nice yıllara Çağrı, nice yıllara Sefa...

Yeni yaşınızda Ankara´da her branşta galibiyetler görmeniz dileğiyle. Biraz zor ama... : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Bugün Sefa´nın yanısıra Çağrı´nın da doğum günü. Takım 2000 yılında doğum günü hediyemi birkaç dakika erken verdi demişti bir sohbette. Nice yıllara Çağrı, nice yıllara Sefa...

Yeni yaşınızda Ankara´da her branşta galibiyetler görmeniz dileğiyle. Biraz zor ama... : )
Teşekkürler abi,inş. beraber görürüz...
Doğum günüm genelde finallere denk geliyor, umarım seneye şampiyonlukla beraber kutlarız...
Erkek takımımız hediyesini verdi,Bjk galibiyeti kutlu olsun... :)

Onur Yavuz' Alıntı:

Teşekkür ederim Onur abi.Evet hala aynı şeyleri söylüyorum bir kaç erkende olsa en büyük hediyem galatasarayımızın uefa kupasını almasıydı.Gsbasket çatısı altında nice başarılara inşallah

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
İlk defa sitedeki bir doğum gününü zamanında fark edebildim :) Saygıdeğer arkadaşlarımız; Kerem Polat'ın ve Ayşegül Aygün'ün doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.. Nice senelere arkadaşlar..

Mustafa Yanar' Alıntı:
Kerem Polat, Ayşegül Aygün
Doğum gününüz kutlu olsun.
Nice senelere...

Emin Doğanca' Alıntı:
İyiki doğdun

Kerem Polat (kalp) Ayşegül Aygün

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
Kerem Abi ve Ayşegül Abla, doğum gününüz kutlu olsun.

Onur BALCI' Alıntı:
Kerem Bey, Ayşegül Hanım, mutlu yıllar...

Ayrıca bugün Arda Öztürk'ün de doğum günü...

Mutlu yıllar Arda...

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Kerem bey ve Ayşegül hanım, doğum gününüz kutlu olsun...

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Kerem Polat, Ayşegül Aygün ve Arda Öztürk'ün doğum günlerini kutlarım...

Onur Yavuz' Alıntı:
Kerem Bey ve Ayşegül Hanım nice yıllara...

Arda Bey bir de örnek olacaksınız üyelere, lütfen doğum gününüzü giriniz : ) İyi ki doğdun, iyi ki Galatasaraylı´sın, iyi ki...
Eren Aydın' Alıntı:
Arda Abi, Kerem Abi, Ayşegül Hanım doğum günleriniz kutlu olsun...

Alperen Kaplan' Alıntı:
Maşallah,bugünü kaydetmek lazım beyne... En verimli günümüz olsa gerek. :)
Arda Abi,yeni yılda oynanacak ilk M.Akü Selçuk-Galatasaray maçında seni görebilmek dileğiyle...

Ayşegül Abla,Kerem Abi sizlerin de doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlarım,hayırlı seneler...
Çok özür dilerim doğum günümde bu siteden kutlama mesajı iletileceğini düşünemedim kusura bakmayın saadet söylemese halen farkına varamayacaktım. O gün daha mutlu olmam gerekiyormuş nese sanki bu gün doğum günümmüş gibi mutluyum doğum günümü kutlayan Abilerime ve renkdaşlara teşekkür ederim