İyi ki Doğduk

Ben biraz utangaçımdır :roll: :p :D. Şaka bir yana bu bölümlere de girmek istedim aslında ama bu ara fazla sararım düşüncesiyle vazgeçtim. Ama az kaldı, yakında inşallah :).

Ayşegül Aygün' Alıntı:
Yiğit Benim durumumda sensiz farksız değil sen yine iyisin ben aylar sonra teşekkür ettim saadet sayesinde :) Ya biz hep yükseklere takılıyoruz :) Arada aşağıya inip halkın arasına karışmak lazım :)

Bakıyorumda bayağı yükseklerden uçuyoruz :ehue Hayırdır şekerim :p

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Ayşegül Aygün":2zo2l4td]
Yiğit Benim durumumda sensiz farksız değil sen yine iyisin ben aylar sonra teşekkür ettim saadet sayesinde :) Ya biz hep yükseklere takılıyoruz:) Arada aşağıya inip halkın arasına karışmak lazım :)

Bakıyorumda bayağı yükseklerden uçuyoruz :ehue Hayırdır şekerim :p[/quote:2zo2l4td]
;) ;)
Burhan Hizcan,batuhan akaydın
Aslı Neferoğlu
Nice sarı-kırmızı yıllar:)
AyNeN diyecektimde kutlayan olmamış,AyNeNe şükret ;)
asli.png

Burhan Hizcan ve Batuhan Akaydın'ın forumla pek bir ilişkisi yok gördüğüm kadarıyla. Forumumuza sürekli girenlerin doğum günlerini kutlayıp onları sevindirmek daha anlamlı olur.

Mutlu yıllar Aslı Neferoğlu...

Doğum Gününüz kutlu olsun Aslı Hanım :)Nice yıllara.

Bu arada çok merak ediyorum Ayşegül Hanım benim doğum günümde de böyle bir resim hazırlar mı :)
Resim hazırlar ise kimi kullanır =)

Ayşegül benim doğum günüme daha 1 aydan fazla süre var ama ben şimdiden siparişimi vereyim. :p Ben de doğum günümde senden Roger Federer fotoğrafı istiyorum. :p Umarım beni krımazsın. :)

Burak Barut' Alıntı:
Doğum Gününüz kutlu olsun Aslı Hanım:)Nice yıllara.

Bu arada çok merak ediyorum Ayşegül Hanım benim doğum günümde de böyle bir resim hazırlar mı :)
Resim hazırlar ise kimi kullanır =)
Resim ne demek efendim tabiki zevkle hazırlarım:)
Siz kimi isterseniz:) Olmazsa Ortaya bir karışıkda yaparım :)

Saadet Unal' Alıntı:
Ayşegül benim doğum günüme daha 1 aydan fazla süre var ama ben şimdiden siparişimi vereyim. :p Ben de doğum günümde senden Roger Federer fotoğrafı istiyorum. :p Umarım beni krımazsın. :)
OOOooo Çok varmış daha, iyi bari geçmemiş:) Federer tipsiz ama nese ben tipini düzeltirim:) sorma bile yaparım tabiki :) ya seni kıracağıma pc mi kırarım:) bunu diye bilmeyi göze aldığım kişilerdensin ;)

Doğum günü kutlamak, insanları onurlandırmak, sevindirmek güzel şey; ama cevap alamayacağımız kişilerin doğum gününü kutlamak pek anlamlı durmuyor. Bugün doğanların ikisi de hiç yazı yazmamışlar foruma.

Forumda görünen kişilerin özel günlerini kutlamak daha anlamlı olacaktır.

Onur BALCI' Alıntı:
Doğum günü kutlamak, insanları onurlandırmak, sevindirmek güzel şey; ama cevap alamayacağımız kişilerin doğum gününü kutlamak pek anlamlı durmuyor. Bugün doğanların ikisi de hiç yazı yazmamışlar foruma.

Forumda görünen kişilerin özel günlerini kutlamak daha anlamlı olacaktır.

Hay ağzına sağlık abi ya...

Ankara´daki Telekom maçından sonra Cemal´i kalaylamak için girdiğinde es kaza bakabilir buraya. Biz de unutup Cemal´in hakkını paylaşmayalım. : )

Bu arada ufak bir hatırlatma, bakmayın kütükte 46 göründüğüne. Ciddi söylüyorum, nice 20´lik delikanlıları cebinden çıkarır Ali Abi.

Nice yıllara Ali Abi...

Bence de Ali Abi bu yazıları -en iyimser olarak- birkaç ay sonra görür; ama yine de kutlamadan geçmek olmaz.

Nice nice delikanlı yıllar diliyorum kendisine. : )