İyi ki Doğduk

Nete giremediğim için birçok arkadaşın doğum gününü kaçırdım. Kusura bakmasınlar. Toplu bir kutlama yapayım :p Erdal, Evren, Can Abi; doğum günleriniz kutlu olsun.

Sitemize arada bir uğrasada özellikle Işıl Albenle ilgili vukuat olunca :) Değerli insan Sümeyyenin doğum günü :) Doğum günün kutlu olsun tüm dileklerin gerçekleşsin İnşallah da bu sezon gerçekleşecek bee hayırlısıyla ;)
Farketmez bestesinin tarafımdan uyarlanan şekli :)
Bütün gün bekledim Bekledim Seni facebookda
kutlamanı istedim sadece
kutladığında uçacaktım bulutlara
kutlamadın
Benim için gelipde kutlamadın
Bir kez olsun istediğim olmadı
Nedense Sen Beni Hiç Takmadın(burasını hiç değiştirmedim:))
Farketmez Işıl Alben doğum gününü kutlamasada farketmez
Işıl Alben seni farketmesede fark etmez
Işılcılar Seni Asla Terketmez?

4 Ağustos'da ben açacaktım konuyu abi ama ciddi ciddi kaynadı senin doğum günün:)
Geçmiş Doğum Günün Kutlu Mutlu Olsun :)

Murat İNAL' Alıntı:
Site kapalıyken bizim doğum günü de kaynadı. Kutlamayan herkesi kaydettim bir kenara :)
Bizim içimizde kaynamadağı sürece kazanda kaynasa bile bir şey farketmez abi . Doğum günün kutlu olsun .

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Murat İNAL":17r7tl7p]Site kapalıyken bizim doğum günü de kaynadı. Kutlamayan herkesi kaydettim bir kenara :)
Bizim içimizde kaynamadağı sürece kazanda kaynasa bile bir şey farketmez abi . Doğum günün kutlu olsun .[/quote:17r7tl7p]Doğum günün kutlu olsun Murat abi..

Bugün forumumuzdaki 76ers sevdalılarından Umut Gökgöz'ün doğum günü.

Doğum günün kutlu olsun Umut Abi,doğuda Sixers-Pistons finalini görürüz umarım bu yıl. :)

Umut Gokgoz; Geç olsun güç olmasın. Doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle ve ailenle mutlu,sağlıklı bir sene geçirmen dileklerimle...

Murat İNAL' Alıntı:
Site kapalıyken bizim doğum günü de kaynadı. Kutlamayan herkesi kaydettim bir kenara:)

Burak Barut' Alıntı:
4 Ağustos'da ben açacaktım konuyu abi ama ciddi ciddi kaynadı senin doğum günün:)
Geçmiş Doğum Günün Kutlu Mutlu Olsun:)
Doğum günü tarihini bilipde kutlamayanları kınıyoruz :)
Murat İnal gsbasket için gerçekten çok önemli biri Karanlık bir renge sahip yöneticilerimiz :) içinde üyelerin arasında en çok bulunan ve yöneticiyim havasında bulunmayan biri izlenimi bırakıyor öyledirde(diğerleri bırakıyor demiyorum :) )Murat İnal site için önemli ve sevilen bir isim:)(İsmi ve soyadı site içinde en karizmatik bulduğumdur:)Ömer Horzumla beraber :) )İyi ki varsın Murat İNAL

Re: Doğum Günün Kutlu Olsun Emir Kalyoncu

Doğum günün kutlu olsun Emir abi, nice nice sağlık,mutluluk ve başarılarla dolu senelere. Bu yıl ve önümüzdeki yıl umarım seni forumda daha çok görürüz,özletme kendini.

Kal sağlıcakla.