İyi ki Doğduk

Alperen, ne kadar büyürsen büyü ailenin gözünde hep soyadın gibi kalacaksın : ) Sevdiklerinle beraber nice yıllara...

Emre Sarp Kocaoğlu, Hüseyin Öztürk, Mümin Yavaş kardeşlerim doğum gününüzü kutlar,tüm dileklerinizin yeni yaşınızda gerçekleşmesini temenni ederim, sağlıklı ve mutlu seneler geçirmeniz dileğiyle...

Bugün doğumgünü olan üç arkadaşın da doğum gününü kutlar, yeni yaşlarında her günün bir öncekinden daha güzel geçmesini dilerim.

Geçen yılın bayan basket takımının vefakar taraftarlarından Emre, yeni yaşında bayan takımının sana lig şampiyonluğunun yanında Avrupa Kupası sevincini de yaşatmasını diliyorum.

Onur Yavuz' Alıntı:
Bugün doğumgünü olan üç arkadaşın da doğum gününü kutlar, yeni yaşlarında her günün bir öncekinden daha güzel geçmesini dilerim.

Geçen yılın bayan basket takımının vefakar taraftarlarından Emre, yeni yaşında bayan takımının sana lig şampiyonluğunun yanında Avrupa Kupası sevincini de yaşatmasını diliyorum.

Altyapıda da iyi gelişmeler olacak umarım. :)

Bir parçası olduğum tüm GSbasket ailesine teşekkür ederim.Hep beraber nice yıllara.

Eyüp Abi'nin benden görüp :) bol bol kullandığı sloganla bitirelim:

YAŞASIN GSbasket Kardeşliği!!! (Ben de 3 ünlemi ondan görüp kullanıyorum)

Saadet Ünal'ın bugun doğum günü.Doğum gününü kutlar sağlıklı güzel bir gelecek görmesini temenni ederim.Nice senelere.