hepinize çok teşekürler:)
Onur Yavuz 1 29 Tem 2008 #164 Birçok kişinin özlemle beklediği yaş. Dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl geçirmenizi dilerim Saadet Hanım.
Birçok kişinin özlemle beklediği yaş. Dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl geçirmenizi dilerim Saadet Hanım.
M Mert Yigit Kazan 0 29 Tem 2008 #165 Hayallerini gerçekleştireceğin bir yıl olur umarım.Doğum günün kutlu olsun.
C Can Bulubay 0 30 Tem 2008 #167 Onur Yavuz' Alıntı: Birçok kişinin özlemle beklediği yaş. Genişletmek için tıkla ... ulaşınca bir halt olmuyor onu da belirt =) yaşları değişebiliriz o yaşta olan varsa eğer =)
Onur Yavuz' Alıntı: Birçok kişinin özlemle beklediği yaş. Genişletmek için tıkla ... ulaşınca bir halt olmuyor onu da belirt =) yaşları değişebiliriz o yaşta olan varsa eğer =)
E Emin Doğanca Misafir 7 Ağu 2008 #169 Keske bugün benim de doğum günüm olsaydı ama 6 Ocağı bekleyecem . Sanırım ay farkıyla sitede en büyük benim , bundan rahatsızlık duyuyorum
Keske bugün benim de doğum günüm olsaydı ama 6 Ocağı bekleyecem . Sanırım ay farkıyla sitede en büyük benim , bundan rahatsızlık duyuyorum
Burak Uğur Yılmaz 0 7 Ağu 2008 #172 Bugün doğum günü olan herkese nice mutlu, sağlıklı ve güzel yıllar dilerim...
Burak Ceyhan 0 7 Ağu 2008 #173 Doğum gününüz kutlu ve mutlu geçmesi dileğiyle... Herşey gönlünüzce olsun saygılar sevgiler.
Burak Uğur Yılmaz 0 8 Ağu 2008 #175 Üç renktaşın da doğum günü kutlu olsun. Doğum günlerinde büyük oyuncular transfer edildi. Şanslılar!
Tugay Aktepe 0 8 Ağu 2008 #176 Faruk Tanrıyar, Bekir Sayım ve Mesut Başoğlu isimli renktaşlarıma nice mutlu ve şampiyonluklu yıllar dilerim..
Faruk Tanrıyar, Bekir Sayım ve Mesut Başoğlu isimli renktaşlarıma nice mutlu ve şampiyonluklu yıllar dilerim..
Onur Yavuz 1 10 Ağu 2008 #177 Ömer Bey, yeni yaşınızda tüm beklentilerinizin -tuttuğunuz takımla ilgili beklentileriniz hariç- gerçekleşmesini dilerim.
Ömer Bey, yeni yaşınızda tüm beklentilerinizin -tuttuğunuz takımla ilgili beklentileriniz hariç- gerçekleşmesini dilerim.