Jon Diebler

Topu kaç saniyede çıkardı o üçlükte acaba. Resmen hissetti potayı aslan parçası.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun pek surede almadi. Dinlendi diyebiliriz ama o açıdan onundeki rice ta varken potayi nasil gördün insafsiz?!

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benchten arkadaşlarına moral vermesi müthiş. Daha kenardayken takım oyuncusu olduğunu belli ediyor. Bugün de yine kenardan gelip müthiş bir enerji kattı savunmamıza. Kritik anda attığı üçlükle de rahat nefes aldırdı. Bravo Diebler.

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En kritik zamanda kaldirip soktu uclugu ki cembere goz ucuyla dahi bakmadan donerek soktu o sutu, klasik iki perdeden gecip hazirlanan sutlara onlem alinabiliyor artik burada da cokca yazildigi gibi ama bu kadar seri sut atabilirseniz her zaman isliyor.

Savunma gayret oldukca iyi, gelisimin yasi olmaz Sinan gibi oda zamanla topla iliskisini yukariya cekebilirse elit seviyeye yukselebilir Euroleague arenasinda.

Az önce canlı yayında ligtv ye bağlandı.(şükran ve murat beylerin programına) Adamın gözlerinin içi gülüyodu adeta çok mutlu,çok çalışıyorum dedi.

Biraz geç başladık ama güzel günler uzakta değil.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sniper lakabı çok klişe ve Diebler'ın şutunu tam olarak ifade edemiyor. Benim için artık "Sabot"tur.

Sabot: Namlu çıkış hızı yaklaşık 1550 m/sn olan bir anti-tank mühimmatı.

2. lig !!! basketçisine göre harika oynuyor bence....
Hem hücumda hem savunmada...
Bu arada bende ona hatalı transfer, gerek yoktu demiştim. Artık o sözlerimi seve seve yutma zamanı...

Son maçlarda yükselen formuyla dikkat çeken 2 numaramız.

Ben attığı üçlüklerden ziyade yaptığı savunmayla ilgileniyorum. Son haftalarda 2 numarada maça Göksenin’le başlıyoruz. Özellikle ön alan savunmamızın sezon başlangıcında fecaat olduğu hatırlanırsa şu an oyun sertliğimizi 2 tık yukarıya çektik. Bunda en önemli pay Sinan-Göksenin ve rotasyonda oyuna giren Emir-Diebler.

Diebler skor anlamında Avrupa’nın en keskin nişancılarından birisi. Ancak özellikle savunma anlamında bize verdiği direnç, ekstra çaldığı toplar ve ribaundlara yardımları diebler’ı şu an çok daha özel kılıyor.

Benim Diebler için en büyük eleştirim hiçbir zaman başaramadığı gibi kendi şutunu yaratamayışı. Mutlaka setin ona çizilmiş olması gerekiyor. İkinci bir konu da topu yere vurma konusunda büyük problemi var. İçeri drive etmediği zamanlarda takım hücumu tıkanabiliyor. Eğer sezon içerisinde ,savunmada olduğu gibi,bu alanlarda gelişimini sürdürürse çok daha faydalı olacaktır.

Bugun resmi hesap su kadar macta su kadar yuzde diye twit atti icimden ulan sokmayin gozumuze dedim bu macta patladi.

Yanliz ilk zamanlar sokamadiginda savunmada basi kesik tavuk gibi dolaniyordu simdi sokamasa bile savunmada bekledigimizden daha iyi reaksiyon gosteriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi