Jon Diebler

çok seviyorum seni be. itiraf edeyim ilk geldiğinde o kadar sevinmemiştim ama şimdi çok farklı düşünüyorum. çok güzel adamsın. micov gibi sen de senelerce bizle ol. hocam diebler hocam. mutlaka oyun planlarında en üst sıralarda olsun. böyle şutör çok az çünkü. hepsinden önemlisi örnek bir sporcu.
 
Uzunlar perdelemede kendisine biraz daha yardımcı olsa verimi daha da yükselebilir.Rakipler üzerinde inanılmaz baskı kuruyor kaçırmamak,şut attırmamak için herşeyi yapıyor buna faullerde dahil.Gerekirse 4 ve 5 den 2 perde arkasında oyun kurucunun kendisini görmesi lazım ya da rakip savunma dikkatini ona çevirmişken bugün Micov pota altında boş turnike atması gibi çok farklı şekillerde yararlanabiliriz kendisinden o çıktığında yerini Dentmonun alması aynı setleri Dentmona hazırlamakta planlanabilir çok verimli kullanabiliriz bu iki oyuncuyu yalnız Arroyo gibi bir oyun aklı olsa tadından yenmezdi.
 
Çok çabuk ipin ucuna koyduk bu adamı. Bir kaç maç ufak ufak oynadıktan sonra kendini çıkardı ön plana. Süre bulmaya başladıktan sonra da şutörlüğünü konuşturuyor. Savunma kısmında da fazlası ile hırslı ve mücadeleci. Bir renktaşın dediği gibi en önemlisi örnek sporcu. Performansı düşmesin ve kendisine bol bol set çizelim.
 
En istemediğim oyunculardan biriydi,dürüst olmak gerek,Daçka maçında çok hırslı,istekli gördüm kendisini,umarım böyle devam eder,bizde onu umarım iyi kullanırız
 
Real Madrid maçıyla yakaladığı çıkışını sürdürüyor. Biz Diebler'ı kullanamıyorduk, nihayet verim almaya başladık. Savunmada çok istekli, ki bu yüzden Ivkovic'in en çok süre verdiği isimlerdendi Efes'te, şutu da ritm bulunca çok faydalı oluyor.

Bravo aslan.

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Süre bitti diye geçersiz sayılan topta sayilsaydi tadından yenmezdi. Nasıl bir sut mekaniği var inanılmaz. Guven veriyor. Kaçırdığı tek sutta Sinan pasi erken verse bence onuda sokardi gec olunca aceleye geldi biraz. Takım onun sutuna saygı duyuyor ve ona pozisyon hazırlamak için elinden geleni yapıyorlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence takım elinden geleni yapmıyor. Setler ya doğru çizilmiyor ya doğru oynanmıyor. Bakın dieblara şut attıracağımız zaman herkes bi duruyor dieblar deli dana gibi koşuyor ne doğru perdeler yapılıyor hatta 4ve5 ler nerde duracağını bilmiyormuş gibi davranıyor. Sinan ya da o anki top elinde olan kişi doğru pas açısında durmuyor. Böyle şut seti çizilmez. Sinan iki adım öne atsa herkes izlemese daha dieblar rahat kurtulur savunmacısından diye düşünüyorum.

Ama esas olan dieblar beklenenin üstünde savunmada mücadele ediyor adam kaçırmamaya çalışıyor. Savunma ribolarına katkı veriyor. Doğru yapıda çok daha fayalı olur.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Çabasını (özellikle savunma tarafını) takdir etmemek elde değil, kendisinden hiç haz etmezdim ama bu mücadelesini görmezden gelmek haksızlık olur...
 
Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımız, THY EuroLeague 8. hafta maçında Abdi İpekçi Arena’da Darüşşafaka Doğuş’u 85-81 mağlup etti. Maç sonunda oyuncularımızdan Jon Diebler açıklamalarda bulundu.

Jon Diebler’ın açıklamaları şöyle:
“Zor bir maçtı. Takım olarak oynadık. Darüşşafaka Doğuş iyi bir takım. Bu gece birlikte oynayarak ve savaşarak gerçekten iyi bir iş çıkardık. Galibiyet için bir ipucumuz vardı. Son bölümlerde geri döndüler ve zorluk çıkarttılar fakat kazanmasını bildik.”
 
Son 5 resmi maç 17/20 3 sayı savunması ilede Goksenin gibi baskılı maşallah nazar değmesin. Herşeyden öte çok iyi niyetli görüyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst