Joshua Ian Shipp

Shipp'in geçen sene nasıl oynadığını bilen arkadaşlar biliyor. Yani adamın sayı atamamak gibi bir sorunu yok. Ama buna rağmen Shipp sayı denemesi yapmıyorsa ve bu takım şu an lig ikincisi ise bunu tartışmak garip. Belkide Shipp hücuma daha fazla ağırlık verse her maç 20 sayı atacak ama bu kezde yenileceğiz. Hangisini tercih edersiniz? Oktay Hoca'nında illaki takım içinde tasarrufları oalcaktır. Ama takımın (Evren'le beraber) tüm pis işlerini yapan bir adamını göndereceğini sanmıyorum.

Geçen hafta Simmons'ın performansından kendine birşeyler çıkarmış gibi geldi bana.

Potaya güçlü penetre ettiğinde gayet dengeli bitirebiliyor, bunu eskiden hiç kullanmıyordu, bu maç epey kullandı. Eskide Evren gibi boş kalınca şut atmaya tereddüt ederdi, onu da aşmış, ilk eline gelen topta üçlüğü yolladı ilk periyotta.

Shipp bu takıma Andric'le birlikte uzun seneler hizmet edebilecek bir oyuncu. Yeterki yanlarındaki yabancılar doğru seçilsin.

Shipp sezon başından beri böyle aslında.Yer yer parlamalar dışında istediğim seviyeye bir türlü gelemedi.Hız,penetre kabiliyeti,şutu üst düzey takımlarda onu oynatacak yeterlilikte değil.Ribaund katkısı dışında oyuna katkısı çok az.Tekrar söylüyorum asla tek maç için konuşmuyorum.Ama daha büyük hedefler için ondan daha iyi bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Onun yaptığı katkıyı Evren ve Caner'den de bekleyebiliriz.Ama hücum yönünden istediğimiz katkıyı ondan bekleyemeyiz çünkü geçen senenin sayı kralı olan bu adam bana bir türlü istediğim güveni veremiyor.2 numara pozisyonunda gerçek bi winner'a ihtiyacımızın olduğu açık.Bana kalsa sezon ortasında başka bir oyuncuyla yerini değiştirirdim ama Oktay Hoca sanırım onun patlamasını bekliyor skor yönünden.

Boş şutları sokamıyor. Serbest atışlarda bile problemi var. Bileği daha düzgün sg lazım bize.Marcelus Kemp'i Shipp'e tercih ederim

Dün yaptığı blok çok güzeldi ama maçın son anlarında yaptığı kritik hata bence sezonu galibiyetle kapatmamıza engel oldu.

Ama takımın bu seviyeye gelmesindeki emeklerini yok sayamayız, sakatlık döneminde gözlerimizin onu nasıl aradığını unutamayız.

Gerçek Shipp'i izledik bugün. Savunmada harika olmasının yanında hucumda da 18 sayıyla oynadı. Kemp'e yaptığı blok da inanılmazdı.

İçeri dalmalarda ne kadar iyiyse dış şutta o kadar kötü.Şutune geliştirecekse mutlaka kalsın.Şu haliyle eurolig seviyesinde değil bence.Birde ilk adımda top taşıma yapıyor sezon başından beri.Buna dikkat etmek lazım